פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים אפשר לתאם עם גיימר. :lol: אם כבר אז צאו לפיינטבול או משהו 8) או אולי לתחרות חיסולי דאבלים בעזריאלי
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים היתי שמח לבוא אבל כיתה י'"ב הצבא לא נותן לי מנוחה לצערי. אני חושב שבכיתות יש יותר מנוחה...
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים אני כנראה לא אגיע, יען חלק נכבד מהאנשים שהולכים להגיע צעירים ממני ב-10 שנים.אה ו...ותחרויות של שבירת HD לא ממש עושות לי את זה
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים אני כנראה לא אגיע, יען חלק נכבד מהאנשים שהולכים להגיע צעירים ממני ב-10 שנים.אה ו...לא נורא יהיו גם יותר מבוגרים (נגיד בני 19 כזה...)
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים אז המנהלים הלחיטו לא לארגן יותר מפגשים , הם רוצים שאנחנו המישתמשם נארגן מיפגש. מה אתם חושבים על הנושא? אתם רוצים מפגש נוסף? תגיבו פה וניראה עד כמה הקהילה שלנו מגובשת בשביל מפגש נוסף! היית צריך לרשום במקום "לא, אין מצב" -"לא! מה אין לי חיים?!" סתם חחחחח
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים אני כנראה לא אגיע, יען חלק נכבד מהאנשים שהולכים להגיע צעירים ממני ב-10 שנים.אה ו...shuy, בוא נארגן מפגש "זקני הפורום"!!! ;D
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אם המפגש בחופש, באזור המרכז(יפו - תל-אביב - רמת-גן/אביב) ויהיה מה לעשות חוץ מההגרלה, יכול מאד להיות שאני אבוא - בפעם הראשונה P:
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אני כנראה לא אגיע, יען חלק נכבד מהאנשים שהולכים להגיע צעירים ממני ב-10 שנים. למשל, בצוות חדשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.