עבור לתוכן

האם יש גרסה של וינדאוז סרבר בעברית?

Featured Replies

פורסם

האם יש גרסה של וינדואז סרבר בעברית? מה הגרסה הכי ממולצת?

]

פורסם

לא יודע לגבי גרסה עברית, אך MUI עברי קיים גם ל2K סרבר ו2K3.

פורסם

לא נראה לי שיש צורך להוציא גירסה בעברית, אף פעם לא ראיתי מנהל רשת בלי ידע בסיסי באנגלית.

לגבי איזה גירסה לקחת, זה תלוי. מה אתה רוצה לעשות איתה?

פורסם

נמשיך עם ה MUI , האם קיים כזה כבר ל VISTA ?

ואיפה אני יכול להוריד אותו ואת הקודמים (XP) ?

תודה .

פורסם
  • מחבר

אז זהו שיש לי windows server SP3 חוקי יש לזה MUI ? אני צריך בשביל משרד רואה חשבון שיתוף תוכנות וכ"ו..

עכשיו שאלה לי אילכם האם זה מסובך להגדיר את השרת? מה הפרוצדורה בעמדות המחוברות אליו (גם XP וגם 98)

מה עוד נותן לי הוינדואז?

האם יש איזה שהוא מדריך בעברית לדבר הזה?

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

ספרים בעברית ל-SERVER 2003 אני לא מכיר.

יש ספר לא רע של אוריילי או סייבקס שפעם היה לי - חיפוש באמזון ייתן לך כמות מכובדת של ספרים בנושא.

לגבי ה-MUI: גם אם קיים כזה ל-SERVER 2003, לא ניתן להשיג אותו בצורה פרטית.

הוא נמכר אך ורק לאירגונים ברישוי VLK, והדרך היחידה בה ניתן להשיגו היא לא חוקית - ויותר מזה, אסורה לדיון בפורום.

עדיף שתעבוד בממשק המקורי - קצת אנגלית לא תהרוג אותך.

בהצלחה.

פורסם

אז זהו שיש לי windows server SP3 חוקי יש לזה MUI ? אני צריך בשביל משרד רואה חשבון שיתוף תוכנות וכ"ו..

עכשיו שאלה לי אילכם האם זה מסובך להגדיר את השרת? מה הפרוצדורה בעמדות המחוברות אליו (גם XP וגם 98)

מה עוד נותן לי הוינדואז?

האם יש איזה שהוא מדריך בעברית לדבר הזה?

תודה מראש לכל העוזרים

קודם כל תשדרג ל SP4, דבר שני אם אתה רק מתחיל ללמוד על רשתות קנה ספר כללי למתחילים , אם אתה בכל זאת מתעקש

להתחיל ללמוד על windows server אני מציע לך לשדרג ל server 2003 , כי win 2k מתחילה להעלם מהעולם.

אם תרצה ללמוד על ניהול בסיסי של שרת עם windows server 2003 , קח לך ספר על ה 70-290 (מבחן של מיקרוסופט שעוסק בזה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים