פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים יש לי הארד דיסק samsung 250GB SP2504C שיש לו אפשרות s.m.a.r.t. הבעייה היא שבביוס אין לי אפשרות לאפשר את זה וכשהמחשב עולה הוא רושם ליhdd s.m.a.r.t. capability................................disabledהשאלה שלי איך אני יכול להפוך את זה ל-enabledנ.ב. זה הלוח אם שליhttp://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ModelName=GA-8I945P-Gניסיתי להוריד מהאתר הזה עדכון לביוס אבל ללא הצלחה (יכול להיות שזה עדכן אני לא בטוח אבל לא נוספה האפשרות של s.m.a.r.t.)
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים קודם כול תשנה בבקשה את הכותרת ללא ה "בבקשה עזרה!!" זה מיותר דבר שני שאתה נכנס לביוס אתה לא יכול לשנות את ה HDD S.M.A.R.T מ Disbaled ל Enable? תשתמש בכפתור ה + במקלדת
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מחבר לא כי אין לי את האפשרות הזו בביוס כמו שיש לך זאת בדיוק הבעייהנראה לי שהגרסה שלי היא award BIOS v6.0
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים בחלק מהלוחות של ג'יגבייט צריך ללחוץ CTRL+F1 במסך הראשי של הביוס, כדי לפתוח הגדרות מתקדמות.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים בחלק מהלוחות של ג'יגבייט צריך ללחוץ CTRL+F1 במסך הראשי של הביוס, כדי לפתוח הגדרות מתקדמות.זה הפיתרון ולאחר מכן זה בתפריט השני אם אני לא טועה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.