עבור לתוכן

בעיות ניתוקים במחשב חדש [כנסו בבקשה ]

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה מה נשמע ::)

תראו , הבוקר התחילה לי תופעה מוזרה במחשב של ניתוקים ( המחשב נכבה אוטו' ונדלק אוטו' ככה רצף של כיבויים והדלקות מחדש , זה מגיע לווינדוס כל התוכנות עולות ואז "תיק" עושה תהליך כיבוי אוטו' ואז המחשב מכובה ובלי שום קשר נדלק מחדש ..התופעה הזאתי הפסיקה משום מה כרגע , כי זה רק צץ לי הבוקר ישר העיר אותי כי שמעתי שמשהו לא בסדר ( המחשב עושה ביום יום המון רעש מהמאווררים אז שמים לב שיש שקט פתאום כי משהו לא בסדר :P)

קיצור עכשיו תופעה חדשה >:(, עבדתי עם הXP זמן מסויים הפעלתי משחק מולטיפלייר ואז באמצע המשחק המחשב שוב פעם עשה כיבוי על דעת עצמו ונדלק מחדש .. נכנסתי לביוס לראות אולי אם הטמפ' עלתה , לא .. הכל מצויין טמפ' מעבד 17 ולוח 30 .

הפעלתי את הווינדוס שוב פעם ואיך שאני בא לזוז עם העכבר "תהליך כיבוי" ...WTF ?? :o

אני לא מבין :nixweiss:

מה אולי יש קצר במקלדת איכשהו ? אבל מזה קשור לזה שהוזזתי את העכבר גם כן , ולמה הוא נכבה ונדלק לי אוטו' 100 פעם בבוקר ..אני ממש לא יודע מה לעשות :-\

תודה רבה למי שיכול לעזור לי

פורסם

תנסה לעבוד עם ספק כוח, ואם זה לא עוזר תבדוק האם הזיכרונות תקינים בעזרת תוכנה הנקראת Memtest86+

למדריך

פורסם

לי זה דוקא נשמע כמו בעיית תוכנה.

תגיד, כשאתה מפעיל את הווינדוס בSAFE MODE הוא עדיין מכבה את עצמו?

לפני שאתה מתחיל להתעסק עם החומרה שלך, תשלול בעיות תוכנה בסריקה מלאה של אנטי-וירוס , ושל תוכנת אנטי-רוגלה (כדוגמת AdAware, שאני מאוד אוהב).

פורסם
  • מחבר

לי זה דוקא נשמע כמו בעיית תוכנה.

תגיד, כשאתה מפעיל את הווינדוס בSAFE MODE הוא עדיין מכבה את עצמו?

לפני שאתה מתחיל להתעסק עם החומרה שלך, תשלול בעיות תוכנה בסריקה מלאה של אנטי-וירוס , ושל תוכנת אנטי-רוגלה (כדוגמת AdAware, שאני מאוד אוהב).

תאמת עליתי במצב בטוח ראיתי שהכל בסדר סגרתי והפעלתי שוב את הווינדוס , מחקתי את AVG שהייתה מותקנת והתקנתי kasperski .

הרצתי בדיקה לשני הכוננים שיש לי במחשב ולא מצא כלום .

הרצתי גם תוכנת SPYWARE , מצא כמה עוגיות ,כמו תמיד אבל מצא קובץ נוסף ( ריגסטרי ) שבו היה מופיע השם ANTIVIRUS ועוד משהו.

ועכשיו אני לא רואה שום בעיה במחשב , מקווה שזה היסתדר שם ב"ה :)

ועוד דבר , לפני שבוא נפגם לי זיכרון אחד מה-קיט שיש לי 2X512 , ואני מחר נוסע לחנות שיסדרו את העניין עם זה ..

אבל אני לא חושב שזה הגורם לבעיה שקרתה לי פה , פשוט הכל התחיל מהבוקר הכיבויים האלה אוטו' בלי שום סיבה אחרת .

תודה רבה בכל מקרה על הענות והעזרה שלכם :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים