פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מזל שאני לא בטכניון... למדתי קצת לינוקס בקורס מערכות הפעלה, אבל ראבאק, מסיבת לינוקס? אתם כל כך חסרי חיים?!
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים ואני חשבתי שאני גיק :kopfpatsch: בטח אותם אנשים שאירגנו ת"מסיבה" הזות מארגנים גם כנסים של STAR TREK :lol: יש גבול ניראה לי אפילו גיטס יותר קול מהם :lol: וכמה שאני לא סובל ערסים היתי מעדיף מסיבה מיזרחית אם מושיק וחבריו ואם שירים דבילים כמו -את מסננת אותי\פקח אני פורק סחורה וכו (סתם בדיחה דבילית קטנה) מלבלות חצי דקה באולטרה חנונידה הזות לפחות במסיבת ערסים יש בירה
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מעטים מאוד הולכים ל"מסיבות לינוקס" האלה. זה ארוע שמור לחנוני החנונים. יש עוד סוג של אנשים שהולכים לשם - כאלו שצריכים להתקין לינוקס ומחליטים לנצל את הגיקים שם שיעשו להם את העבודה..
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים אני לא חושב שהרבה אנשים ילכו לשם רק כדי להתקין תלינוקס עצמו אם כבר יותר סביר שילכו לשם כדי להתקין תוכנות ללינוקס ולסדר את כל ההגדרות ההתקנה של הלינוקס תיהיה רק חלק קטן מהעבודה וזה מה שמעצבן אותי בלינוקס היום ואני מקווה שיפתר בעתיד בכל מיקרה יש "חוקים" כדי שמסיבה תיהיה באמת מסיבה ומסיבה בלי מוזיקה\שתיה חריפה\ וכו לאנשים מעבר ל18 זה לא מסיבה
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים אני לא חושב שהרבה אנשים ילכו לשם רק כדי להתקין תלינוקס עצמו אם כבר יותר סביר שילכו לשם כדי להתקין תוכנות ללינוקס ולסדר את כל ההגדרות ההתקנה של הלינוקס תיהיה רק חלק קטן מהעבודה וזה מה שמעצבן אותי בלינוקס היום ואני מקווה שיפתר בעתיד בכל מיקרה יש "חוקים" כדי שמסיבה תיהיה באמת מסיבה ומסיבה בלי מוזיקה\שתיה חריפה\ וכו לאנשים מעבר ל18 זה לא מסיבה נכון, צודק, עושים שם מרתון התקנות של לא מעט דברים. (חשוב לי להבהיר שאף פעם לא הייתי ב"מסיבה" הזו!!)לגבי חוקים למסיבה - צודק, אבל מה למשל עם המושג LAN party ? (אף אחד לא פוסל את זה, נראה לי שגם שם אין מוזיקה ושתיה חריפה לבני 18 ומעלה וכו')נראה לי שהמונח "מסיבת לינוקס" נוצר בהשראת המונח LAN party
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מישהו יכול להסביר לי מה כל כך חשוב לאנשים במערכת הפעלה הזאת? מה הם מנסים להשיג?
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים לגבי חוקים למסיבה - צודק, אבל מה למשל עם המושג LAN party ? (אף אחד לא פוסל את זה, נראה לי שגם שם אין מוזיקה ושתיה חריפה לבני 18 ומעלה וכו') נראה לי שהמונח "מסיבת לינוקס" נוצר בהשראת המונח LAN party ההבדל הוא שלאנשים ב-LAN Party יש מטרה הגיונית - לשחק משחקי רשת באיכות ובאווירה שאי-אפשר להשיג במשחק דרך האינטרנט.. האנשים שהולכים ל-Linux Party האלה הם סתם....... יצורים.. שבאים בשביל לעשות לעצמם חידון לינוקס (?!? ) ולגעת אחד לשני ב-kernel...
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים ולגעת אחד לשני ב-kernel... :lol: :lol: בדיוק !! :lol: מישהו יכול להסביר לי מה כל כך חשוב לאנשים במערכת הפעלה הזאת? מה הם מנסים להשיג? 2 סיבות - הסיבה העיקרית היא לצרכי לימודים - חלק לא קטן מהתכנות בתואר ראשון במדעי המחשב מבוסס על סביבת לינוקס. (הדרישה לפחות היא שקוד שאתה כותב יעבור קומפילציה וירוץ תחת לינוקס) הסיבה השנייה - הסיבה החנונית - מאחר ולינוקס נחשבת למערכת עדיפה על ווינדוס מבחינת יציבות ועוד כל מני סיבות, יש לא מעט חנונים שהפכו להיות פאנבויס של לינוקס ברמה כזו שהם סוגדים לה ושונאים כל מערכת אחרת.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מישהו יכול להסביר לי מה כל כך חשוב לאנשים במערכת הפעלה הזאת? מה הם מנסים להשיג? כבר הסברתי, הם רוצים להשתלט על העולם בעזרת נשק יום הדין - TUX :
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים נראה לי שלכל אחד מה"לינוקסואידים" האלה (ככה מכנים אותם בטכניון) יש בבית מזבח קטן עם פסל שלו
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים LAN Party זה הרבה יותר דבר תחרותי מאשר מסיבה ולדעתי השם לא מוצדק והיו צריכים לשנות תשם לדבר יותר הגיוני שמשקף תעינין שזה תחרות של חננות לאומת זות אם היתה מסיבה של סתם גימרים שבאים לשחק לכיף ואם בירות וכיבוד וכו אז באמת זה היה מסיבה וגם אני היתי רוצה לישתתף במסיבה כזות
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים LAN Party זה הרבה יותר דבר תחרותי מאשר מסיבה זה תלוי באנשים שאתה עושה איתם LAN Party , מניסיון שלי אני יכול להגיד לך שזה בדיוק ההפך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.