עבור לתוכן

מושיק עפיה ב"מסיבת לינוקס"

Featured Replies

פורסם

עצוב מאוד...

סביר להניח שהאנשים האלה לא יודעים לעשות:

man ls

תראו מה מצאתי:

-g

like -l, but do not list owner

מתוך ה man page של ls

• תגובות 41
  • צפיות 10.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גיקים או לא, הם בגיל 45 יסתירו את הקמטים בתוך CLK מודל 2024 בדרכם לווילה הרביעית שלהם בסביון.

פורסם

קודם שילמדו להשתמש ב man pages , אחר כך אפשר לדבר על ווילה.

פורסם

יש לי תחושה חזקה שהם הצליחו לעבוד עליך עם ההצגה המוצלחת והמגוחכת שלהם מול המצלמות... :P

פורסם

קודם שילמדו להשתמש ב man pages , אחר כך אפשר לדבר על ווילה.

אתה זוכר את כל האופציות של grep? כל אחד יודע לעשות man, אבל זה קשה מאוד לזכור את האופציות של כל הפקודות בע"פ.

פורסם

לא צריך לזכור את כל הפקודות בע"פ, בשביל זה יש MAN 8)

פורסם

:silly:

Ja Man

:silly:

פורסם

יש לי תחושה חזקה שהם הצליחו לעבוד עליך עם ההצגה המוצלחת והמגוחכת שלהם מול המצלמות... :P

אתה צודק! איך לא ראיתי את זה לפני!

מדובר בעצם בסוכני ק.ג.ב AKA "פעילי קוד פתוח", שמנסים להשטלט על העולם בעזרת הנשק הסודי שלהם - TUX.

בשביל להחיות את TUX הם צריכים לבצע התקנת לינוקס המונית( או כמו שהם קוראים לזה: "מסיבת לינוקס"), ברגע

שיש להם מספיק כוח עיבוד שנשלט על ידי "הזיקית הירוקה מהגהנום" AKA "סוזה" (שפותחה במיוחד בשביל זה

במעבדות של חברת הנשקים הסודית NOVELL ) הם יכולים להפעיל את ה TUX בעזרת ה " world domination script"

שהקוד להפעיל אותו זה המשפט: " ls -g לא עושה כלום!".

אתה זוכר את כל האופציות של grep? כל אחד יודע לעשות man, אבל זה קשה מאוד לזכור את האופציות של כל הפקודות בע"פ.

למה שמישהו יזכור את כל האופציות של הפקודות בעל פה? זה דבר דפוק לעשות!

ועוד יותר דפוק למה שמישהו ישאל דברים כאלה... ואם כבר לשאול שאלות דפוקות כאלה לפחות לוודא שהתשובה נכונה!

במקום לבזבז את הזמן על להראות מפגרים בתוכניות זולות, ולעשות טרוייה של כיתה ב על לינוקס - ואז עוד לקרוא לזה מסיבה!

הם יכלו להגדיש את הזמן הזה בשביל לדבר על טכנולוגיות כמו Virtualization , אז אולי מישהו שם היה מבין שלהריץ windows

על מערכת מבוססת Linux (וההפך), זה יות מ "משעשע" (לא זוכר את הציטוט המדוייק) ויש לזה שימוש.

או פשוט לשתות הרבה בירה ולשחק משחקים מגניבים כמו: "הקאתי על ה Laptop שלך" ו "מעניין מה dd if=/dev/urandom of=/dev/hda

יעשה למידע החשוב שלך"

פורסם

אתה צודק! איך לא ראיתי את זה לפני!

מדובר בעצם בסוכני ק.ג.ב AKA "פעילי קוד פתוח", שמנסים להשטלט על העולם בעזרת הנשק הסודי שלהם - TUX.

בשביל להחיות את TUX הם צריכים לבצע התקנת לינוקס המונית( או כמו שהם קוראים לזה: "מסיבת לינוקס"), ברגע

שיש להם מספיק כוח עיבוד שנשלט על ידי "הזיקית הירוקה מהגהנום" AKA "סוזה" (שפותחה במיוחד בשביל זה

במעבדות של חברת הנשקים הסודית NOVELL ) הם יכולים להפעיל את ה TUX בעזרת ה " world domination script"

שהקוד להפעיל אותו זה המשפט: " ls -g לא עושה כלום!"

וואוו... :o

הדמיון שלך מפותח, זה טוב. :xyxthumbs:

פורסם

זה לא דימויון!

כל כתוב בספר הקדוש - קוד המקור של לינוקס.

פורסם

הייתה פה אי הבנה. אני לא צפיתי בסרטון הזה בעיון רב ולא שמתי לב למה שהם אמרו בנוגע ל ls -g. חשבתי שהם פשוט לא ידעו את התשובה ובגלל זה לעגת להם ועקב כך התגובה שלי.

פורסם

אני שמח שאני לא הולך ללמוד בטכניון...

פורסם

האלון אלטמן הזה היה בשכבה שלי

"תתקין לינוקס, ואנחנו נשיר מזרחית".

כבר אז הוא היה :screwy:

פורסם

:lol: :lol:

איזה פאגוט

פורסם

תגידו לי שבת"א המצב לא כזה עגום..

בבקשה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים