פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים עצוב מאוד...סביר להניח שהאנשים האלה לא יודעים לעשות:man lsתראו מה מצאתי:-g like -l, but do not list ownerמתוך ה man page של ls
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים גיקים או לא, הם בגיל 45 יסתירו את הקמטים בתוך CLK מודל 2024 בדרכם לווילה הרביעית שלהם בסביון.
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים יש לי תחושה חזקה שהם הצליחו לעבוד עליך עם ההצגה המוצלחת והמגוחכת שלהם מול המצלמות...
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים קודם שילמדו להשתמש ב man pages , אחר כך אפשר לדבר על ווילה.אתה זוכר את כל האופציות של grep? כל אחד יודע לעשות man, אבל זה קשה מאוד לזכור את האופציות של כל הפקודות בע"פ.
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים יש לי תחושה חזקה שהם הצליחו לעבוד עליך עם ההצגה המוצלחת והמגוחכת שלהם מול המצלמות... אתה צודק! איך לא ראיתי את זה לפני! מדובר בעצם בסוכני ק.ג.ב AKA "פעילי קוד פתוח", שמנסים להשטלט על העולם בעזרת הנשק הסודי שלהם - TUX. בשביל להחיות את TUX הם צריכים לבצע התקנת לינוקס המונית( או כמו שהם קוראים לזה: "מסיבת לינוקס"), ברגע שיש להם מספיק כוח עיבוד שנשלט על ידי "הזיקית הירוקה מהגהנום" AKA "סוזה" (שפותחה במיוחד בשביל זה במעבדות של חברת הנשקים הסודית NOVELL ) הם יכולים להפעיל את ה TUX בעזרת ה " world domination script" שהקוד להפעיל אותו זה המשפט: " ls -g לא עושה כלום!". אתה זוכר את כל האופציות של grep? כל אחד יודע לעשות man, אבל זה קשה מאוד לזכור את האופציות של כל הפקודות בע"פ. למה שמישהו יזכור את כל האופציות של הפקודות בעל פה? זה דבר דפוק לעשות! ועוד יותר דפוק למה שמישהו ישאל דברים כאלה... ואם כבר לשאול שאלות דפוקות כאלה לפחות לוודא שהתשובה נכונה! במקום לבזבז את הזמן על להראות מפגרים בתוכניות זולות, ולעשות טרוייה של כיתה ב על לינוקס - ואז עוד לקרוא לזה מסיבה! הם יכלו להגדיש את הזמן הזה בשביל לדבר על טכנולוגיות כמו Virtualization , אז אולי מישהו שם היה מבין שלהריץ windows על מערכת מבוססת Linux (וההפך), זה יות מ "משעשע" (לא זוכר את הציטוט המדוייק) ויש לזה שימוש. או פשוט לשתות הרבה בירה ולשחק משחקים מגניבים כמו: "הקאתי על ה Laptop שלך" ו "מעניין מה dd if=/dev/urandom of=/dev/hda יעשה למידע החשוב שלך"
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים אתה צודק! איך לא ראיתי את זה לפני! מדובר בעצם בסוכני ק.ג.ב AKA "פעילי קוד פתוח", שמנסים להשטלט על העולם בעזרת הנשק הסודי שלהם - TUX. בשביל להחיות את TUX הם צריכים לבצע התקנת לינוקס המונית( או כמו שהם קוראים לזה: "מסיבת לינוקס"), ברגע שיש להם מספיק כוח עיבוד שנשלט על ידי "הזיקית הירוקה מהגהנום" AKA "סוזה" (שפותחה במיוחד בשביל זה במעבדות של חברת הנשקים הסודית NOVELL ) הם יכולים להפעיל את ה TUX בעזרת ה " world domination script" שהקוד להפעיל אותו זה המשפט: " ls -g לא עושה כלום!" וואוו... הדמיון שלך מפותח, זה טוב.
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים הייתה פה אי הבנה. אני לא צפיתי בסרטון הזה בעיון רב ולא שמתי לב למה שהם אמרו בנוגע ל ls -g. חשבתי שהם פשוט לא ידעו את התשובה ובגלל זה לעגת להם ועקב כך התגובה שלי.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים האלון אלטמן הזה היה בשכבה שלי "תתקין לינוקס, ואנחנו נשיר מזרחית". כבר אז הוא היה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.