עבור לתוכן

מה הפסקול המרגש ביותר ששמעתם?

Featured Replies

פורסם

מתוך סרט כלשהו שראיתם\שמעתם בחיים? תזרמו :D

• תגובות 40
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ארמגדון היה חזק (:

פורסם

אמממ

The Wall

כי כשהפסקול זה דיסק שלם של פינק פלויד, זה חייב להיות פסקול טוב

פורסם

של בורט :) סתם, אבל אחלה פס קול.

לשר הטבעות הראשון היה פס קול טוב.

למטריקס הראשון היה פס קולם מעולה.

לבאט מן (אחד הישנים, עם השיר של SEAL ) היה פס קול מצוין.

פסי קול טובים יש בעיקר לסרטים ישנים יותר, משנות ה 90 וכאלה לדעתי.

פורסם

אלאדין

פורסם

"בתול בן 40"

פורסם

i like .... :silly:

אחד הפסקולים שאני יותר אוהב הוא של הסידרה Band of Brothers, הפסקול הוא קלאסי ונכתב ע"י Michael Kamen ז"ל

לשר הטבעות האחרון יש פסקול שאני מאוד אוהב, וגם לגלדיאטור.

בסרט Green Card יש את הנעימה Waterfall של Enya - גם אחד החזקים

לרשימת שינדלר יש גם נעימה מפורסמת, Stolen Memory (כינור ותיזמורת)

במשימה בלתי אפשרית 2 יש את הטראק Injection ויש את השיר I Disappear של מטאליקה - גם מאוד חזק

פורסם

לטעמי, hans zimmer הוא המלחין שמספק את הסחורה. שלושת הפסקולים הנ"ל הם האהובים עלי, כל אחד מהם פשוט "דיבר אלי" אישית (ואני שומע אותם לא מעט בלי קשר לסרטים)

הפריצה לאלקטרז

הססמוראי האחרון (לפסקול הזה יש עומק רגשי מדהים. קשה לתאר את זה, אבל כאשר מתעמקים ב"מה שיש למוזיקה לומר" מתגלים דברים מדהימים)

המלך ארתור

לבאט מן (אחד הישנים, עם השיר של SEAL ) היה פס קול מצוין.

השיר הוא כמובן a kiss from a rose, אחד השירים האהובים עלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

בהחלט פסקול משובח. ה theme המצויין שלו הוא hold me, thrill me, kiss me, kill me של U2.

פורסם

ועכשיו ברצינות:

פסקולים מוצלחים:

-"שר הטבעות" הראשון...אני לא יודע איך לא ציינו את זה קודם לכן,אבל קשה לאמר שהסרט לא מעביר כמה רגעים מדהימים בזכות הפסקול שלו...כנ"ל לגבי הסרט השלישי [The return of the king ]

-"Pirates of the carribbean" הראשון...פסקול לא מרגש,אבל פשוט פסקול מדהים...הסרט עצמו שטחי,אבל כל הסצנות פעולה שבו הופכות לממתק לאוזניים ולעיניים בזכות האפקטים המוצלחים שבו והסאונדטרק המהמם...כאשר השיא של השיאים בסרט,זה הטראק "he's a pirate" [שלאחרונה כמה דיג'יים מאוד התלהבו ממנו והחליטו לעשות לו גירסאות טראנס עקומות משהו]

-ארמאגדון,כמו שנאמר

-באטמן FOREVER [אני חושב?],ששיר הTHEME שלו זה Kiss from a rose

-באטמן Begins,סאונדטרק פשוט מ-צ-ו-י-ן...הסאונטרק מורכב ממולדיות שונות ומאוד דראמטיות,והוא באמת יוצר כמעט את כל אווירת האפלוליות שאופפת את הסרט..ללא הסאונדטרק המוצלח,הסרט פשוט לא היה מצליח להתרומם...ולכל אלו שלא אהבו את הסרט-F U,זה הסרט הכי מוצלח של באטמן רק בגלל שהם סוף סוף החליטו לוותר על ההקצנה הלא ריאליסטית ולחבר את הסרט למציאות...זה שהסרטים הקודמים מבוססים על קומיקס,לא אומר שצריך ליצור עולם הזוי,מעצבן וילדותי אחד לאחד עם הקומיקס...

-הפריצה לאלקטרז [או הבריחה ממנו? כבר לא זוכר]

פורסם

בdonnie darko השיר head over heals שלtears for fears..

פורסם

טיטאניק

פורסם

אלאדין

וגם מלך האריות וחתולים בצמרת

פורסם

City of Angels

פורסם

היום שאחרי מחר

פורסם

היום שאחרי מחר

תגיד לי

מה עישנת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים