עבור לתוכן

צריך עזרה בתיכנון החדר עקב הכנסת מחשב נוסף ומסך CRT

Featured Replies

פורסם

חברה צריך עזרה אני צריך להכניס עוד מחשב לחדר וזה אומר עוד מסך אבל הבעיה זה שהוא CRT וזה די ענק התרגלתי לLCD אין לי ממש רצון להשקיע בנוסף

אז אני מצרף כמה תמונות תנסו לעזור לי

החדר שלי הוא 220 ס"מ על 300 ס"מ די קטן זה הממד יש לי שולחן גדול אם הLCD , המחשב עצמו ועוד מסך CRT שאני זורק אותו עוד מעט לבני דודים שישרפו להם העניים קצת מהקרינה

חשבתי אולי לשים את המחשב מתחת לשולחן ואולי בכלל לחבר אותו לשולחן עצמו מלמטה כיחידה אחת ולעשות איזה מחשב שולחני חח

חשבתי להוסיף שולחן מאחורי אבל אז יהיה לי מרווח של מטר +- מהשולחן השני לכיסא זה מספיק אבל אז החדר סגור לגמרי

יש לי אפשרות להוסיף אולי מדף שיתחבר לשולחן מצד ימין אבל אני לא יודע אם הוא יחזיק את הCRT ובכלל איפה אני ישים את המקלדת עכבר נוספים

וגם אני צריך המלצה לאיזה כיסא משרדי נחמד אולי קישור הקודם נישבר לי בתאונה מצערת הלכו לי 250 שקל חח

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש לך LCD, נכון?

כרגע מחובר בDVI?

לדעתי כדאי שתוותר על הCRT, ותשקיע במשהוא יותר פשוט

אם אפשר, חבר את הLCD למחשב ההראשי שלך לDVI, וחיבור הVGA למחשב השני

תשקיע בKVM וכך את חוסך גם במקלדת ועכבר מיותרים, מה שכן, הבעיה יכולה להיות דווקא מהרמקולים(אלא אם אתה מוצא KVM שמפצל גם AUDIO) :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לי KVM אבל הוא בשימוש די יום יומי לתיקון מחשבים וכאלה אז אני לא יכול לחבר אותו לשם וגם הוא מחובר בD-SUB אז אין לי ממש מה לעשות ואני רוצה לראות את התצוגה של שתי המחשבים לא להתחיל להחליף לפה ושם ואני משתגע מה לעשות אולי יד כזאת כמו של הטלוויזיות לCRT יהיה נחמד או שאני ישים על המדף את הLCD ועל השולחן את הCRT אבל אז עדיין אין לי מקום למקלדת עכבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים