עבור לתוכן

יש לי כמה שאלות ליפני התקנת VISTA

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להתקין את הVISTA אבל אני חושב שיש לי בעית דרייברים חיפשתי דרייברים לכרטיס קול וללוח אם ואין כלום ניכנסתי לאתר של אסוס ואין להם ביכלל דרייברים שלVISTA ללוח אים שלי אז השאלה שלי היא כזו.. ביזמן ההתקנה של VISTA המערכת מזהה את הדרייברים לבד או שצריך לימצא דרייברים בניפרד וגם איזו גירסה של הדרייבר של NVIDIA הכיי טובה לויסטה ?

זה המפרט שלי:

P4:3.30.OC

זיכרון: 1.5 גיגה 400 MHZ

לוח אם:

ASUS P4V800D-X

צ'יפ של VIA

כרטיס מסך:PALIT 7600 GS SONIC 256 MB DDR3

כרטיס קול :SoundMAX AD1888

פורסם

אני באמת לא יודע מה קורה עם דרייבר לVISTA מNVIDIA, הדרייבר היחיד שמופיע באתר שלהם מתאים לRC2 - מתי הם יוציאו דרייבר לVISTA FINAL, אלוהים יודע.

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא יודע מה קורה עם דרייבר לVISTA מNVIDIA, הדרייבר היחיד שמופיע באתר שלהם מתאים לRC2 - מתי הם יוציאו דרייבר לVISTA FINAL, אלוהים יודע.

אחי מותקן אצלך הVISTA ?

פורסם

YUP, בינתיים כול המשחקים שלי (COH,FEAR,NFSC) עובדים על הפנים או לא עובדים בכלל, לא ברור לי אם זה כי לא התקנתי דרייבר כמו שצריך לכרטיס מסך או שלא התקנתי את המשחקים מחדש.

פורסם
  • מחבר

YUP, בינתיים כול המשחקים שלי (COH,FEAR,NFSC) עובדים על הפנים או לא עובדים בכלל, לא ברור לי אם זה כי לא התקנתי דרייבר כמו שצריך לכרטיס מסך או שלא התקנתי את המשחקים מחדש.

שהתקנת את הVISTA המערכת זיהה את הדרייברים של הלוח אם לבד או שהייתה צריך לחפש דרייברים?

פורסם

הכול לבד :xyxthumbs:.

*אתה לא צריך לצטט הודעה מעליך.

פורסם

אני לא מבין מה ההתלהבות לעבור לויסטה עכשיו :nixweiss:

הרי עדיין לא כל הדרייברים מעודכנים לויסטה אז בשביל מה? תחכו גג חודש שהכל יהיה מותאם לויסטה..

באתר של NVIDIA עדיין אין דרייבר שתומך בויסטה ולגבי המשחקים שלך או שתתקין מחדש או תנסה להוריד PATCH למשחקים שמופיע ב-FAQ שלהם שהוא תומך ויסטה!

פורסם

לדעתי המחשב שלך מספיק טוב לויסטה , אתה יכול להתקין אותה , וגם כן רוב הסיכויים שהיא תזהה את כל החומרה שלך , אם לא לרוב בגרסת פייינל אתה יכול להשתמש בדרייברים של האקס פי כדי לזהות , וזה יזהה ויעבוד לך..

פורסם
  • מחבר

אווקי אז אני החלטתי שאני מתקין היום את הVISTA ;D

מקווה שלא יהיה בעיות אים המישחקים כי בXP הכול סבבה

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני כבר חזרתי ל - XP המתוק :-)

פורסם

גם אני.. אין ספק שהאקס פי טס הרבה יותר עם המחשב שלי..

אולי שהכל יתמוך בויסטה וגם אני יוסיף עוד זיכרון אני יעבור שוב לויסטה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים