פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים אני רוצה להתקין את הVISTA אבל אני חושב שיש לי בעית דרייברים חיפשתי דרייברים לכרטיס קול וללוח אם ואין כלום ניכנסתי לאתר של אסוס ואין להם ביכלל דרייברים שלVISTA ללוח אים שלי אז השאלה שלי היא כזו.. ביזמן ההתקנה של VISTA המערכת מזהה את הדרייברים לבד או שצריך לימצא דרייברים בניפרד וגם איזו גירסה של הדרייבר של NVIDIA הכיי טובה לויסטה ?זה המפרט שלי:P4:3.30.OCזיכרון: 1.5 גיגה 400 MHZלוח אם:ASUS P4V800D-Xצ'יפ של VIAכרטיס מסך:PALIT 7600 GS SONIC 256 MB DDR3כרטיס קול :SoundMAX AD1888
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים אני באמת לא יודע מה קורה עם דרייבר לVISTA מNVIDIA, הדרייבר היחיד שמופיע באתר שלהם מתאים לRC2 - מתי הם יוציאו דרייבר לVISTA FINAL, אלוהים יודע.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר אני באמת לא יודע מה קורה עם דרייבר לVISTA מNVIDIA, הדרייבר היחיד שמופיע באתר שלהם מתאים לRC2 - מתי הם יוציאו דרייבר לVISTA FINAL, אלוהים יודע.אחי מותקן אצלך הVISTA ?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים YUP, בינתיים כול המשחקים שלי (COH,FEAR,NFSC) עובדים על הפנים או לא עובדים בכלל, לא ברור לי אם זה כי לא התקנתי דרייבר כמו שצריך לכרטיס מסך או שלא התקנתי את המשחקים מחדש.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר YUP, בינתיים כול המשחקים שלי (COH,FEAR,NFSC) עובדים על הפנים או לא עובדים בכלל, לא ברור לי אם זה כי לא התקנתי דרייבר כמו שצריך לכרטיס מסך או שלא התקנתי את המשחקים מחדש.שהתקנת את הVISTA המערכת זיהה את הדרייברים של הלוח אם לבד או שהייתה צריך לחפש דרייברים?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים אני לא מבין מה ההתלהבות לעבור לויסטה עכשיו הרי עדיין לא כל הדרייברים מעודכנים לויסטה אז בשביל מה? תחכו גג חודש שהכל יהיה מותאם לויסטה.. YUP, בינתיים כול המשחקים שלי (COH,FEAR,NFSC) עובדים על הפנים או לא עובדים בכלל, לא ברור לי אם זה כי לא התקנתי דרייבר כמו שצריך לכרטיס מסך או שלא התקנתי את המשחקים מחדש. באתר של NVIDIA עדיין אין דרייבר שתומך בויסטה ולגבי המשחקים שלך או שתתקין מחדש או תנסה להוריד PATCH למשחקים שמופיע ב-FAQ שלהם שהוא תומך ויסטה!
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים לדעתי המחשב שלך מספיק טוב לויסטה , אתה יכול להתקין אותה , וגם כן רוב הסיכויים שהיא תזהה את כל החומרה שלך , אם לא לרוב בגרסת פייינל אתה יכול להשתמש בדרייברים של האקס פי כדי לזהות , וזה יזהה ויעבוד לך..
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר אווקי אז אני החלטתי שאני מתקין היום את הVISTA ;Dמקווה שלא יהיה בעיות אים המישחקים כי בXP הכול סבבה
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים גם אני.. אין ספק שהאקס פי טס הרבה יותר עם המחשב שלי..אולי שהכל יתמוך בויסטה וגם אני יוסיף עוד זיכרון אני יעבור שוב לויסטה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.