עבור לתוכן

מה נותן ה DVI, אני ארגיש שיפור

Featured Replies

פורסם

הסברתי לך בהודעה הקודמת איפה אתה טועה, אך אתה פשוט אמרת "בסדר" ואמרת במילים אחרות את הטיעון שלך. פשוט תקרא שוב את ההודעה הקודמת שלי ואז אולי יהיה לך מידע ראשוני לגבי הפירוש של אות דיגיטלי ואות אנאלוגי, ומה המשמעות שלהם. אם תרצה לדעת עוד, צור קשר בפרטי ואסביר לך יותר בפירוט לגבי אותות דיגיטליים\אנאלוגיים ומניפולציות שלהם.

פורסם

נראה לי ששניכם מבינים נכון ופחות או יותר צודקים ופשוט כל אחד מדבר על חלק קצת שונה..

מסך LCD עובד עם אותות דיגיטליים ואם אתה מחבר לו VGA הוא צריך להמיר לאנלוגי בשביל הכבל ולחזור לדיגיטלי במסך.

המידע הוא דיגיטלי לכל אורך הדרך עד למנורות של המסך שהן בכל זאת חייבות להוציא אות אנלוגי בשביל שהעיניים יראו אותו, כלומר עוצמת ותדר האור שנפלט- אלו גדלים רציפים. (אם אתה מתעלם מזה שהם מורכבים מהרבה פוטונים בדידים :P)

"לראות" אות דיגיטלי זה אומר לראות את הספרות אפס ואחד, ולא צבעים ועוצמות צבע.

פורסם

אני לא רואה הבדל בכלל ובכלל יש לי מסך 913N של סמסונג אנלוגי רגיל ורואים ממש ממש חד כמו במסך 930 דיגיטלי של סמסונג אצל חבר שלי הכל אותו דבר גם שקניתי את המסך לפני שנה וחצי ראיתי אותו דבר על כמה מסכים ואין הבדל..אולי ההבדל מופיע ברזולוציות יותר גבוהות אבל ב1280 אין הבדל.

פורסם

בכל מקרה אם קונים מסך חדש היום אין סיבה לא לקנות אחד עם DVI

פורסם

נראה לי ששניכם מבינים נכון ופחות או יותר צודקים ופשוט כל אחד מדבר על חלק קצת שונה..

מסך LCD עובד עם אותות דיגיטליים ואם אתה מחבר לו VGA הוא צריך להמיר לאנלוגי בשביל הכבל ולחזור לדיגיטלי במסך.

המידע הוא דיגיטלי לכל אורך הדרך עד למנורות של המסך שהן בכל זאת חייבות להוציא אות אנלוגי בשביל שהעיניים יראו אותו, כלומר עוצמת ותדר האור שנפלט- אלו גדלים רציפים. (אם אתה מתעלם מזה שהם מורכבים מהרבה פוטונים בדידים :P)

"לראות" אות דיגיטלי זה אומר לראות את הספרות אפס ואחד, ולא צבעים ועוצמות צבע.

בדיוק מה שאני טוען

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים