פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים הפרק יעסוק בג'ולייט, הבלונדינית מהאחרים ויהו שם פלאשבקים שלה... אולי סופסוף יבינו משהו על האחריםאבל 3 חודשים זה מוגזם :s05:
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים הפרק יעשוק בג'ולייט, הבלונדינית מהאחרים ויהו שם פלאשבקים שלה...אולי סוף-סוף נגלה למה היא שחקנית כל-כך גרועה
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים מחבר :xyxthumbs: הייתי בטוח שאף אחד לא שם לב לזה, היא מרגיזה בצורה לא יאומנת, נראה לי שגם בנוסף לכשרון המשחק שלה, הפרצוף שלה פשוט מרגיז, עם החיוך שלה שכל פעם שאני רואה אותו בא לי לדפוק לה פסנתר בראש כבר בפרק הראשון שהיא הכינה עוגיות עם כל ההויות פנים המטופשות האלו כאילו היא באיזה פרסומת לבורקסים מקווה שיפטרו ממנה איכשהו, אני לא מסוגל לראות אותה. עוד משהו מרגיז זה שני ה"חדשים" האלו שצצו לסידרה משום מקום, גם הם מרגיזים בצורה לא יאומנת.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים בעונה הראשונה הכי מרגיזה היתה אחותו של בון, כול פעם שהיה קטע איתה היתי מעביר קדימה
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים Good morning sunshineזה ידוע ממזמן, גם אומרים שפרק 8 יעסוק (ולא יעשוק, לא עושקים אף אחד) באחרים, הפלאשבקים יהיו של האחרים על האי, כמו הדקה הראשונה בפרק 1 בעונה 3.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים מחבר מעניין מה זה המפלצת עשן הזאתי, חוץ מזה אין משהו שממש מסקרן אותי... זה באמת הדבר הכי מוזר שמה כרגע
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים התיאוריה שלי מהעונה ה-2 היא שהאי הוא משכנו של אלוהים והמפלצת קשורה לאלוהים או שהיא אלוהים עצמו.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים איזה באסה לא יצא לי לראות את הסדרה מההתחלה ואני ממש מצטער על זה...כי זאת סדרה ממש מעולה לפי מה שחברים שלי אומרים...יש איזשהיא דרך להשלים את העונה הראשונה? חוץ למהוריד את כולה שזה יקח לי מיליון שנה וגם מלא מקום?..
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים מאיפה אתם יודעים 3 חודשים ????????????????????????????? יאלללהההההההההההההההההההההההההההה איזה באסה
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים העונה הראשונה היית טובה השנייה כבר התחילה לעצבן עם יותר מידי שאלות בלי תשובות , כל פרק הם זורקים פצצה ושוכחים מזה או יותר מידי דברים לא רגילים כמו המפלצת הזאת או העשן הזה שWTF IS THIS SHIT ? זה כבר התחיל להמאס נוראסיימתי לראות את העונה השנייה רק בגלל שהתחלתי ובכל זאת היה שם נוף תרתי משמע , אבל בעונה השלישית לא נגעתי בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.