עבור לתוכן

הפרק הבא באבודים רק עוד 3 חודשים

Featured Replies

פורסם

הפרק יעסוק בג'ולייט, הבלונדינית מהאחרים ויהו שם פלאשבקים שלה... אולי סופסוף יבינו משהו על האחרים

אבל 3 חודשים זה מוגזם :s05:

פורסם

3 חודשים? :'(

פורסם

הפרק יעשוק בג'ולייט, הבלונדינית מהאחרים ויהו שם פלאשבקים שלה...

אולי סוף-סוף נגלה למה היא שחקנית כל-כך גרועה

פורסם

אני לא שורד 3 חודשים :behead:

ג'ולייט? ><

ממתי היא חלק מהאבודים...

לא מגיע לה

:hat:

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: :xyxthumbs:

הייתי בטוח שאף אחד לא שם לב לזה,

היא מרגיזה בצורה לא יאומנת, נראה לי שגם בנוסף לכשרון המשחק שלה, הפרצוף שלה פשוט מרגיז, עם החיוך שלה שכל פעם שאני רואה אותו

בא לי לדפוק לה פסנתר בראש :bash:

כבר בפרק הראשון שהיא הכינה עוגיות עם כל ההויות פנים המטופשות האלו כאילו היא באיזה פרסומת לבורקסים

מקווה שיפטרו ממנה איכשהו, אני לא מסוגל לראות אותה.

עוד משהו מרגיז זה שני ה"חדשים" האלו שצצו לסידרה משום מקום, גם הם מרגיזים בצורה לא יאומנת.

פורסם

בעונה הראשונה הכי מרגיזה היתה אחותו של בון, כול פעם שהיה קטע איתה היתי מעביר קדימה :pissed:

פורסם
  • מחבר

היא לפחות נראתה טוב, אז לא ממש שמתי לב למה שהיא אומרת

פורסם

המנהל של הבית כלא מהפרק הרביעי או השלישי של העונה ה-3 מה זה דורש כאפה. :smile1:

פורסם

Good morning sunshine

זה ידוע ממזמן, גם אומרים שפרק 8 יעסוק (ולא יעשוק, לא עושקים אף אחד) באחרים, הפלאשבקים יהיו של האחרים על האי, כמו הדקה הראשונה בפרק 1 בעונה 3.

פורסם
  • מחבר

מעניין מה זה המפלצת עשן הזאתי, חוץ מזה אין משהו שממש מסקרן אותי... זה באמת הדבר הכי מוזר שמה כרגע

פורסם

התיאוריה שלי מהעונה ה-2 היא שהאי הוא משכנו של אלוהים והמפלצת קשורה לאלוהים או שהיא אלוהים עצמו.

פורסם

איזה באסה לא יצא לי לראות את הסדרה מההתחלה ואני ממש מצטער על זה...כי זאת סדרה ממש מעולה לפי מה שחברים שלי אומרים...יש איזשהיא דרך להשלים את העונה הראשונה? חוץ למהוריד את כולה שזה יקח לי מיליון שנה וגם מלא מקום?..

פורסם

whatever

גם ככה העונה השלישית מחורבנת...

פורסם

מאיפה אתם יודעים 3 חודשים ????????????????????????????? יאלללהההההההההההההההההההההההההההה איזה באסה

פורסם

העונה הראשונה היית טובה השנייה כבר התחילה לעצבן עם יותר מידי שאלות בלי תשובות , כל פרק הם זורקים פצצה ושוכחים מזה

או יותר מידי דברים לא רגילים כמו המפלצת הזאת או העשן הזה שWTF IS THIS SHIT ? זה כבר התחיל להמאס נורא

סיימתי לראות את העונה השנייה רק בגלל שהתחלתי ובכל זאת היה שם נוף תרתי משמע , אבל בעונה השלישית לא נגעתי בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים