עבור לתוכן

קוקו בלוף והיתושים

Featured Replies

פורסם

להקה אגדית.

למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג היום את הדיסקים שלהם?

פורסם

במזבלה העירונית? :nixweiss:

שמעתי איזה שיר וחצי שלהם. לפי מה ששמעתי הכי סביר ששם תמצא אותם.

פורסם
  • מחבר

זה תלוי איזה שיר שמעת. יש להם שירים רציניים ויש להם שירים סתם. תשמע את אור של קיץ בהזדמנות ותחזור להגיד מה דעתך.

בכל מקרה, תגובה כזאת, ועוד ממישהו מצוות האתר... לא מתאים.

פורסם

לא מתאים שאדם חושב שיש להם זבל של מוזיקה? מתי זבל נהפכה למילה גסה?

ברור מההודעה שזו דעה ולא עובדה שנכונה לגבי כל אחד, ואם לא אז אני מציין זאת כאן. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.

פורסם
  • מחבר

לא מתאים שאדם חושב שיש להם זבל של מוזיקה? מתי זבל נהפכה למילה גסה?

ברור מההודעה שזו דעה ולא עובדה שנכונה לגבי כל אחד, ואם לא אז אני מציין זאת כאן. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.

לא זכור לי שדיברתי על מה שאתה חושב. אתה יכול מצידי לחשוב שהם חבורת סוטים אונסי קטינות בתולות.

אתה לא חייב לכתוב את זה, בטח לא בדיון של מישהו שאוהב אותם. אם אתה לא אוהב אותם אתה יכול לכתוב את זה בצורה אחרת מאיך שכתבת, או עדיף שלא לכתוב בכלל, כי אתה לא עוזר בכלום לדיון.

פורסם

יכול להיות, אבל בתור אחד שרק במקרה שמע עליהם ושמע שיר שלהם קשה לי להאמין שתמצא בפורום הזה איזשהי תשובה.

פורסם
  • מחבר

גם לי קשה להאמין, אבל מי שלא מנסה לא מוצא.

פורסם

הבנתי שיצאה מהדורה דיי מוגבלת ועברו כבר למעלה מ-7 שנים מאז שהם הוציאו את האלבום "ביצים" כך שסביר להניח שכולם כבר נמכרו. היה לי עותק אבל השארתי אצל חברה וזה לא חזר אליי. תנסה ב"אוזן ה-3" בתל-אביב וחנויות דיסקים אחרות שם. דווקא מלהקות הפאנק בארץ היא מאד איכותית. חבל שהסולן חזר בתשובה והם כולם רבו. :(

פורסם
  • מחבר

הבנתי שיצאה מהדורה דיי מוגבלת ועברו כבר למעלה מ-7 שנים מאז שהם הוציאו את האלבום "ביצים" כך שסביר להניח שכולם כבר נמכרו. היה לי עותק אבל השארתי אצל חברה וזה לא חזר אליי. תנסה ב"אוזן ה-3" בתל-אביב וחנויות דיסקים אחרות שם. דווקא מלהקות הפאנק בארץ היא מאד איכותית. חבל שהסולן חזר בתשובה והם כולם רבו. :(

תודה אני אבדוק :)

פורסם

אחת הלהקות הטובות :)

אני לא חושב שנשאר בכלל משהו מהאלבום שלהם "בייצים", שהוא לקניה חוקית.

אולי אם היית נזכר איזה כמה שנים קודם היה לך סיכוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים