פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים במזבלה העירונית? שמעתי איזה שיר וחצי שלהם. לפי מה ששמעתי הכי סביר ששם תמצא אותם.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים מחבר זה תלוי איזה שיר שמעת. יש להם שירים רציניים ויש להם שירים סתם. תשמע את אור של קיץ בהזדמנות ותחזור להגיד מה דעתך.בכל מקרה, תגובה כזאת, ועוד ממישהו מצוות האתר... לא מתאים.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים לא מתאים שאדם חושב שיש להם זבל של מוזיקה? מתי זבל נהפכה למילה גסה?ברור מההודעה שזו דעה ולא עובדה שנכונה לגבי כל אחד, ואם לא אז אני מציין זאת כאן. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים מחבר לא מתאים שאדם חושב שיש להם זבל של מוזיקה? מתי זבל נהפכה למילה גסה?ברור מההודעה שזו דעה ולא עובדה שנכונה לגבי כל אחד, ואם לא אז אני מציין זאת כאן. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.לא זכור לי שדיברתי על מה שאתה חושב. אתה יכול מצידי לחשוב שהם חבורת סוטים אונסי קטינות בתולות.אתה לא חייב לכתוב את זה, בטח לא בדיון של מישהו שאוהב אותם. אם אתה לא אוהב אותם אתה יכול לכתוב את זה בצורה אחרת מאיך שכתבת, או עדיף שלא לכתוב בכלל, כי אתה לא עוזר בכלום לדיון.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים יכול להיות, אבל בתור אחד שרק במקרה שמע עליהם ושמע שיר שלהם קשה לי להאמין שתמצא בפורום הזה איזשהי תשובה.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים הבנתי שיצאה מהדורה דיי מוגבלת ועברו כבר למעלה מ-7 שנים מאז שהם הוציאו את האלבום "ביצים" כך שסביר להניח שכולם כבר נמכרו. היה לי עותק אבל השארתי אצל חברה וזה לא חזר אליי. תנסה ב"אוזן ה-3" בתל-אביב וחנויות דיסקים אחרות שם. דווקא מלהקות הפאנק בארץ היא מאד איכותית. חבל שהסולן חזר בתשובה והם כולם רבו.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר הבנתי שיצאה מהדורה דיי מוגבלת ועברו כבר למעלה מ-7 שנים מאז שהם הוציאו את האלבום "ביצים" כך שסביר להניח שכולם כבר נמכרו. היה לי עותק אבל השארתי אצל חברה וזה לא חזר אליי. תנסה ב"אוזן ה-3" בתל-אביב וחנויות דיסקים אחרות שם. דווקא מלהקות הפאנק בארץ היא מאד איכותית. חבל שהסולן חזר בתשובה והם כולם רבו. תודה אני אבדוק
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים אחת הלהקות הטובות אני לא חושב שנשאר בכלל משהו מהאלבום שלהם "בייצים", שהוא לקניה חוקית. אולי אם היית נזכר איזה כמה שנים קודם היה לך סיכוי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.