פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים http://www.theregister.co.uk/2006/11/13/singapore_teen_war_driving_charges/זה בתגובה לשאלה שעלתה פה לפני כמה ימים על "השאלת" WIFI משכנים
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים תודה לאל.. רק השבוע שמתי לב שמישהו נגע לי בהגדרות של הראוטר, והשכנים המזויינים אוכלים לי מהאינטרנט...
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים תפרוץ להם למחשב עכשיו רציני, עולם משוגע. עוד מעט יתחילו להכניס אנשים לכלא על file sharing. ועכשיו באמת רציני, מה הפלא? הרי זו גניבה לכל דבר.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים מחבר תודה לאל.. רק השבוע שמתי לב שמישהו נגע לי בהגדרות של הראוטר, והשכנים המזויינים אוכלים לי מהאינטרנט...אם אתה לא ממש ביחסים טובים עם שכניך היית צריך לחשוב על זהולכן יש פתרון - הצפנהלמרות שאני תומך ברעיון (הלא מציאותי, כיוון שאנו חיים בישראל וכל אחד דואג לעצמו) של להשאיר את כל הרשתות פתוחות לגלישה ולאבטח את המחשבים באמצאים שונים מהצפנה. ובכך בעצם ליצור תשתית אזרחית שתאפשר לכולם לגלוש, במקרה הצורך במקום שאינו ביתו.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים בדיוק. זה כמו שאתה חולק רשת ביתית (פרט לזה שזה לא בהסכמה). אולי זה המקור לאיטיות המחרידה של האינטרנט שלי בזמן האחרון?
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים מחבר אני לא יודע איך הגעת למסכנה הזו שזה נעראנגלית זו שפה דו מיניתואני החלטתי להתיחס לשם הזה כאל שם של נקבה, גם כי כותרת כזו מושכת יותר את העין
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים There's no suggestion he did any mischief beyond allegedly freeloading his neighbour's net connection without permission.After questioning by police, Tan was released on bail pending his next scheduled court appearance, which is due to take place Wednesdayבהחלט נער...
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים מחבר צודקים טעות שלי קראתי בריפרוף יתר כנראה חבל זה היה יותר מרשים ומרתיע אם זו הייתה בחורה
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים ואני החלטתי להתיחס לשם הזה כאל שם של נקבה, גם כי כותרת כזו מושכת יותר את העין :kopfpatsch: ובקשר לת'ראד - נו הסינגפורים האלה הם קצת משוגעים... יש בסינגפור גם עונשים כבדים על לזרוק מסטיק ברחוב (לא שזה משהו שצריך לעשות...). יש כאן יציאה מפרופורציה, על אחת כמה וכמה שמדובר פה על נער ולא על אדם בוגר, ועל גניבת אינטרנט ביתי ולא עבירה בקנה מידה מסחרי.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים מחבר אני אגיד לך מה יציאה מפרופורציה :kopfpatsch: זה יציאה מפרופורציה סתם צוחק. מה שכן באמת מצחיק זה שהם בכלל עכשיו בונים תשתית עירונית כללית של רשת אלחוטית. אז ככה הם "צועקים" על מישהו שגולש חינם זה ממש ממש אבסורדי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.