עבור לתוכן

בעייה בסאונד בלוח אם DFI Infinity nf4

Featured Replies

פורסם

אחרי שפתחתי את המחשב בשביל לעשות קצת סליבינג, החלטתי שאיך שהכבלים של הפאנל העליון (tt soprano) עוברים באמצע המארז זה לא יפה וצריך להצמיד אותם לקצוות. בגלל שהכל שם היה עירבוב של כבלים, החלטתי לנתק את הכבל של הסאונד בפאנל העליון מהלוח אם ולסדר את הכבל. אחרי שנתקתי את זה, הבנתי שזה לא היה חיבור אלא הרבה חוטים עם חיבור בקצה. עכשיו, אני לא יכול לחבר את זה בחזרה כי מה שכתוב בmanual של הלוח זה לא מה שכתוב על כל חיבור כזה.

הבעייה האמיתית היא שאין לי עכשיו סאונד בכלל. לא רק מהפאנל העליון (שאני בכלל לא משתמש בו לסאונד אלא רק לUSB) אלא מהחיבור של הלוח אם מאחורה. הלוח מחובר למגבר ולאוזניות במפצל. אני יודע שהרמקולים והמגבר בסדר, ושהאוזניות בסדר. אני גם לא מקבל סאונד אם אני מוציא את המפצל ומחבר רק אחד מהשניים.

בבקשה, עזרה :)

פורסם

אתה בטוח שהמפצל בסדר?

כי אמרת שאתה מחבר כל אחד לחוד ואתה כן מקבל סאונד

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהרמקולים והמגבר בסדר, ושהאוזניות בסדר. אני גם לא מקבל סאונד אם אני מוציא את המפצל ומחבר רק אחד מהשניים.

תודה רבה!

פורסם

מה כן כתוב לך על החיבורים?

פורסם
  • מחבר

אני לא זוכר בדיוק. במקום AuD_L_Return, כתוב RETUREN L (כנ"ל לגבי R). אין חיבור Key כמו בחוברת. אין חיבור GND. במקום AuD_L_Out, כתוב Ear L כנ"ל לגבי R)... אני יכול לכתוב את הכל במדוייק אבל אני צריך לפתוח את המחשב.

זה בכלל לא נראה לי הגיוני שבגלל ניתוק הכבלים שקשורים לסאונד של הפאנל העליון, אני לא מקבל סאונד בחיבור של הלוח אם מאחורה.

עוד דבר, פעם, כשהייתי שם את האוזניות בלי שום דבר שמוציא סאונד ברקע, הייתי שומע רעש לבן כזה. עכשיו אני לא שומע שם כלום.

שוב תודה!

פורסם

גם לי לא אבל לך תדע...

אני יכול לעזור לך לוודא שחיברת נכון אבל תצטרך לתת את השמות המדויקים ואת הצבעים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני אכבה את המחשב ואחזור עוד כמה דקות עם הצבעים והשמות.

תודה רבה!!

עריכה:

החיבורים הם:

EAR R - אדום

EAR L - ירוק

RETURN L - צהוב

RETURN R - לבן

MIC IN - אדום

MIC VVC - לבן

GROUND - שחור

תודה!

פורסם

אוקיי, בתמונה למטה יש טבלה עם המרה של חיבור מהמארז לג'מפר המתאים בלוח אם.

בלינק יש את המדריך ללוח אם שלך. תראה שאתה מזהה את החיבורים ותגיד אם עובד.

http://us.dfi.com.tw/Upload/Manual/nf4%20sli%20infinity%2087100522.pdf

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים