פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים שלום אני מחפש רמקולים לאי פוד/רמקולים שאפשר לחבר עליהם את האי פוד.. (מה צריך שהיה ברמקול בשביל שיוכל להתחבר ישירות לIPOD?) אפשר שהיה מחובר לחשמל עד 200$ אני יכול לקנות גם בבלגיה/ארצות הברית/דיוטי פרי.. תודה רבה
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים קודם כול אני מצטער על השגיאות כתיב שלך...(אי פוד?! WTF)ודבר שני כול חנות בארץ כמעט מוכרת את זה....GOOGLEיש לך מושג כמה רמקולים ייצרו לזה כבר?http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Accessories&DB228910=228912&DB185935=185943
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר אז איך אתה כותב את זה בעברית?ואני ידוע שיצאו לזה הרבה דגמיםאבל אני מחפש את ההכי איכותי שאני יכול לקבל עד 200$.. ואני מתלבט באופן כללי בין DOCKING STATION כמו שהבאתה לי בלינק לבין רמקולים של מחשב שהבנתי שאפשר חלק מהם לחבר ישירות לIPOD..חשוב לי מאוד האיכות
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים אייפוד...אם ניידות חשובה לך לך על התחנת עגינה, כי זה גם דבר קומפקטי יחסית בלי חוטים מבולגנים אבל לעומת זאת רמקולים בד"כ הם איכותיים יותר אבל הרבה פחות ניידים כי יש הסתבכות של חוטים וכ'ו... דווקא שמעתי תחנת עגינה כזו של JBL שנשמע לא רע בכלל, את הדגם אני לא מכיר ואין לי מושג כמה יעלה אבל יצא לי לראות את זה פעם אחת
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מחבר בסוף אני רוצה משהו בכיוון של DOCKING STATIONאיפה אני יכול למצוא ביקורות על דגמים? יש פורמים (אפשר גם באנגלית) שאני יכול להתייעץ? על מה אתם ממליצים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.