עבור לתוכן

Sacha Baron Cohen

Featured Replies

פורסם

ישראלי או לא ישראלי ?

פורסם
  • מחבר

חחח, תכל'ס.

ברצינות אבל, זה ניצול מגעיל של אנשים מסכנים וקשי יום... העיקר שהוא עושה עכשיו בוחטות על חשבונם בקופות :\

לפחות אם לא היו משקרים להם בפנים ...

פורסם

קראתם הכל? כתוב שם שאמרו להם לעשות כל מני דברים בלי להגיד להם מה הולכים לעשות עם הדברים האלה.

איזה דברים? למשל ש"אחותו" תגיד שהיא זונה וכו.

עכשיו, כשהם היו שם, צילמו את זה, והכפריים החביבים השתתפו בזה, תוך כדי הם לא הבינו למה זה מיועד?

אם לא, כנראה שהם באמת חבורת קופים פרימטיביים כמוצג בסרט.

פורסם

אני מת על השחקן הזה ולא הכפת לי אם הוא יורד על כל העולם - ד"א הסרט לא יוקרן ברוסיה על רקע גיזעני.

פורסם

ועל זה מתבסס כל הסרט, להריץ דאחקות על אנשים (אמריקאים, שחורים, יהודים, ישראלים, קזחחים וכו') :cool2:

פורסם

:ylsuper:

פורסם

יש לו תוכנית שלמה שמתבססת על 3 דמויות שיורדות על אנשים אמיתיים, וזה מה שעושה את זה כל כך מצחיק.

דרך אגב הקטע עם הכפר מבוסס על קטע שהוא עשה בתוכנית שלו ממש ממש מזמן וגם שם הוא השתמש בכפריים מפגרים.

הנה לינק לקטע ב YouTube :

פורסם

אני לא מבין מה הבעייה. הם ראו שמצלמים אותם, הם שלטו על המעשים שלהם ועל המילים שלהם והם הסכימו לתשלום. הוא עוד יצא איתם בסדר, ממתי משלמים למי שמותחים אותו? לאנשים אין חוש הומור.

פורסם

הם בוכים שהם קיבלו 3 פאונד בזמן שהסרט הרוויח 27 מיליון דולר בשבוע הראשון,

נראה לי שמה שהדליק אותם זה שהסרט הרוויח כל כך הרבה כסף ,מעניין מה היו אומרים אם הסרט היה נכשל.

פורסם

איכרים מסכנים. איך הם טוענים עכשיו שאינם פרימיטיבים? אני בטוח ששילמו להם כמבוקשם.

פורסם

אם בסרט צחקו עליהם אז זה הוצעת דיבה או משהו כזה וזה לא חוקי.

אם נגיד מישהו ברחוב היה עוצר אותך ושואל אותך שאלות לאומר לך שזה סקר ואז היתה רואה בטלוויזיה שהוא יורד עליך חא היתה מתעצבן.

לא ראיתי את הסרט אז אני לא יודע אם הם צודקים או לא.

פורסם

יש לו תוכנית שלמה שמתבססת על 3 דמויות שיורדות על אנשים אמיתיים, וזה מה שעושה את זה כל כך מצחיק.

דרך אגב הקטע עם הכפר מבוסס על קטע שהוא עשה בתוכנית שלו ממש ממש מזמן וגם שם הוא השתמש בכפריים מפגרים.

הנה לינק לקטע ב YouTube :

זאת תוכנית שלמה ראיתי את כולה אתמול איזה ענק!

we in kazahstan love animals

so why do you shoot them?

ammmm. for fun!

חחחחחחחח איזה תותח.

פורסם

תפסיקו להיות כ"כ תמימים... מאין נראה לכם ש"איכרים כפריים מסכנים" יודעים כמה סגר "בוראט" בקופות ?!?

נו באמת. זה הכל בולשיט. אני בטוח שכולם שחקנים והכל שטויות.

המ-ק-ס-י-מ-ו-ם שאני מוכן להאמין לו זה, שאיזה צלופח עו"ד אמריקאי החליט להריץ עליהם קופה, ולתבוע בשמם, או להתלונן בשמם על "הקיפוח"

פורסם

הוא היה בפרק ששודר אתמול או שלשום של ג'י לנו ב'יס' היה ממש נחמד, טיפה דפוק אבל נחמד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים