עבור לתוכן

איזה פחד הקפיאו לי את הלב בחדשות היום...עם הרעידת אדמה שצפוייה להיות

Featured Replies

פורסם

איזה חרטא באלוהים. יש לך קופיפו פרסי שרוצה לזרוק לך פה פצצות אטום, ואתה מפחד מרעידות אדמה?

פחפחפחפחחפחפחפחפחפפחפחפחפחפחפחפחפחפחפחפחפחפחפחפחפחפחפחפחפחפחפח

• תגובות 45
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סוף סוף מצאתי

כתבה על מה שאתה מדבר

http://news.walla.co.il/?w=/5/1007814

תקראו ותפנימו :P

רעש מלחמה..

פורסם

אני לא מאמין שנילך כלכך מהר הרי אנחנו יהודים עם שקיים לפני עם

פורסם
link=topic=218590.msg1916536#msg1916536 date=1163530052]

אני לא מאמין שנילך כלכך מהר הרי אנחנו יהודים עם שקיים לפני עם

מה קשור? גם אם כל היהודים בישראל ימותו יש מלא יהודים בשאר העולם. זה לא מה שיציל אותנו.

פורסם

איזה פחד אני גר בבניין ישן מאיזה שנות ה70-60 על עמודים :\ ברמת-גן מה עושים?

אני משנות ה90 וברמת גן...אבל יש לנו איזו בעיה עם היסודות.. :-\

מאיפה אתה ברמת גן?

פורסם
  • מחבר

יש מצב שמתישהו יפסיקו הרעידות אדמה בארץ?

ואני לא מבין באמת אם הרעידות האלה זה לא דבר חדש למה לעזאזל לא עושים כלום?? בטוח אפשר לבנות מקלטים ציבוריים ממוגנים מפני הרעידה..איזה ממשלה מפגרת!!! כמה עשרות שנים מדברים מדברים ולא עושים כלום!!

אני גר בהראה...מה זתומרת בעייה עם היסודות אחי?

פורסם

ואני לא מבין באמת אם הרעידות האלה זה לא דבר חדש למה לעזאזל לא עושים כלום?? בטוח אפשר לבנות מקלטים ציבוריים ממוגנים מפני הרעידה..איזה ממשלה מפגרת!!! כמה עשרות שנים מדברים מדברים ולא עושים כלום!!

תרגע בן אדם

אתה מפחד כמו ...

אין צורך לפחד באמת.. מדי כמה שנים יש רעידות אדמה אבל שזה מגיע מתמודדים..

בנתיים תחייה את החיים שלך כמו שאתה אוהב

פורסם

אי אפשר למנוע רעידות אדמה הרי אנחנו יושבים על לוחות ושהם מתנגשים האדמה רועדת מה לעשות

פורסם

אתה פשוט טיפש בנאדם. מקלטים ציבוריים? בשביל רעידת אדמה? למה? כדי שכולם יהיו בתוך מבנה גדול שיש סיכוי שיפול עליהם?

בראידת אדמה פשוט צריך להיות בחוץ במקום פתוח. השמיים לא נופלים.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי :lol:

פורסם

=\

לשם שינוי אולמרט לא אשם...

פורסם

אתה מכיר את החנות מציאון"? החארות האלה שיפצו,ושברו עמוד שהוא תומך בבניין..ימח שמם...איך קוראים לך/איפה אתה לומד?

פורסם
  • מחבר

דיברתי על מקלטים שיבנו אותם כך שהם יעמדו ברעידת אדמה..שיהיהו באזורים שלא קרובים למקומות פתוחים גדולים ::)...

אני לא כל כך מפחד תכלס כי יש מלא דברים אחרים....אני רק אומר שזה ממש מטומטם שלא עושים כמעט כלום בנידון ורק כל הזמן מדברים ומזהירים.... :-X

למדתי באורה מודיעים...אני לפני צבא ואתה?

פורסם

דיברתי על מקלטים שיבנו אותם כך שהם יעמדו ברעידת אדמה..שיהיהו באזורים שלא קרובים למקומות פתוחים גדולים ::)...

אני לא כל כך מפחד תכלס כי יש מלא דברים אחרים....אני רק אומר שזה ממש מטומטם שלא עושים כמעט כלום בנידון ורק כל הזמן מדברים ומזהירים.... :-X

למדתי באורה מודיעים...אני לפני צבא ואתה?

אבל בנאדם, אם אתה עומד במקום פתוח, אתה לא תפגע. בשביל מה המקלט?

פורסם
  • מחבר

כי אולי יש הרבה אנשים שגרים באזורים שאין בהם מקומות דיי פותחים בשביל לא להפגע? וחוץ מזה בפארקים פתוחים למשל יש הרבה עצים שמן הסתם אם בניין יפול מרעידת אדמה אז גם הם יפלו והם יכולים ליפול על אנשים סתם דוגמא...קיצר כמו הרבה דברים במדינה שלנו מדברים ולא עושים כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים