פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים אמרו כזה "עוד שעה..ואולי עוד שנה צפוייה להתרחש רעידת אדמה גדולה בישראל".איך נבהלתי! לשנייה חשבתי שהתכוונו באמת לעוד שעה הם לא נורמאליים ....בכל אופן זה נושא מפחיד כי כשאני חושב על זה בשנייה הכול יכול לההרס..וצריך להנות מכל רגע בחיים כי אי אפשר לדעת מתיי יבוא האסון הזה....למה לא עושים שום דבר?? לא בונים מקלטים או אזורים מוגנים כי כל המדינה כמעט לא מוגנת מהרעידת אדמה הזאת!!
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מה יעזור לך למגן? אתה חיי על השבר הסורי האפריקניזה כמו שמישהו ישב על קצה של להבה שלא נכבית ויבקש שיעיפו עליה מים
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר מה אתה אומר...זה אומר שאיזה שליש מדינה יפצו ועוד מלא יהרגו...כל אלה צריכים למות? איזה שטויות..וגם רוב אלה שלא יפגעו הבתים והרכוש שלהם יהרס כמעט בטוחמה יעזור לך למגן? אתה חיי על השבר הסורי האפריקניזה כמו שמישהו ישב על קצה של להבה שלא נכבית ויבקש שיעיפו עליה מיםאפשר לבנות מבנים ציבוריים גדולים שיעמדו ברעידת אדמה...וככה לפחות יצילו נפשות..
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים בוקר טוב אליהו.כבר, כמה, 20 שנה שמדברים על זה?השיטה הטובה להתמגן נגד זה היא לגור במבנים מודרניים - ואם ישנים אז להשתדל להמנע מבניית עמודים.להתרחק כמה שיותר מהשבר הסורי אפריקני (כלומר לכיוון החוף, דרומה מחיפה שיושבת על איזה נגזרת של השבר הזה).וכמובן להתפלל.
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר איזה פחד אני גר בבניין ישן מאיזה שנות ה70-60 על עמודים :\ ברמת-גן מה עושים?
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים ברמת גן הסכנה שלך היא לא כל כך גבוהה. מה עושים? לא חושבים על זה, ומקווים להיות בחופשה בחול בזמן הרעידה
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים לא יודע מה איתך, אבל הידיעה הזו פחות "מקפיאה לי ת'לב גבר!!11" מהתחושה החזקה שבעוד 15 דקות יתרומם איזה קו 5 באוויר בגלל איזה ערבוש חמום.אבל זה רק אני, כה?
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים הדרך היחידה להינצל זה לא לפתוח תארדים מפגרים כאלה בכלל. you have my full support!! begin operation code name - STFU-ya-fucking-paranoid-noobs! 3.....2......1.....doom's day device - activate סתםםםםםםםםםםםםם חחחחעעעעעעעעעעעע!!!! בעיקרון אני לא פוחד כיאילו אני לא ממש יודע איך זה רעידת אדמה אבל מה כבר יכול לקרות לך אם אתה עומד במקום פתוח? או שאתה בתוך בית קרקע ויכול לצאת למקום פתוח תוך שניה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.