עבור לתוכן

אין לכלב שלי אוכל כבר יומיים והוא רעב מת מה להביא לו מהבית (כיאלו אוכל ביתי)...?

Featured Replies

פורסם

גבינה זה טוב אבל תלוי איזו.

אתה יכול למרוח לו פטה כבד אווז עם קצת חמאת שום על לחם קל של עינן זה מאוד טעים אבל רק עם שוקו יוטבתה.

מאחר וזה דוג דה בורדו, אז זה בטוח כלב בורדו נכון? אז מה שתעשה אתה יכול להכין לו חביתה מביצים.

זה לא משנה כמה ביצים העיקר שיהיו בדיוק שלוש. תוסף לחביתה בצל סגול כי זה מזכיר בורדו וכלבים סגולים אוהבים את זה.

אם זה לא מצליח אז תגיד.

בנאדם הרגת אותי !!

• תגובות 139
  • צפיות 28.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
r link=topic=218505.msg1917101#msg1917101 date=1163539117]

תגיד לי אתה מטומטם או מה?

העברנו את הנושא הזה ממזמן מה אתה חוזר עליו יא טיפש אחד ופעם הבאה שאתה זורק תגובה בישבל המונה ההודעות שלא עולה בכללי ביכלל תיקרא את הכל ולא לקרוא מילה מהדף נראשון להגיד בעמוד 11

עכשיו BMW שמע משהו חבר

היום בדרך מהמוסך נסעתי עם נהג מונית ממורמר פצצות

הוא אומר לי

" אני אני דפוק אני שהלכתי לעבוד בנהג מונית עכשיו כל החברים שלי יושבים בבית רואים טלוויזה ומקבלים 6 אלף ואני עובד כמו חמור מהבוקר עד 10 בלילה

והוא והחבר שלו אותו גיל מבוגרים

והוא אומר לי גם

שפעם הוא הרוויח יותר מההוא שמקבל פנסיה

ועכשיו הכל חוזר

הנהג אומר לי אני בקרוב יחייה כמו עלוב מבטוח לאומי ועבדתי 30 שנה במונית

והוא מצטער שהוא לא עבד במפעל

אגב 5BMW הינה תמונה של BMW שתואהב M5

ורצית שאני יעלה תמונה של הBMW שיהיה לי?

אז אני יעלה תמונה של אוטו שמכרתי לא מזמן

עריכה: אם היה לי מצלמה הייתי מצלם לך את הטיוטה הקטנה שלי חחח :xyxthumbs:

תודה על הכל שמעתי על הסיפור ואני הישתכנעתי. כרגע דיברתי אם אמא ואבא שלי ואמרתי להם שאני רוצה לילמוד והם אומרים לי דרך הצבא תילמד ואני אומר להם אי אפשר עדיף שאני ילמד כרגע ואבא שלי אומר שאי אפשר אני לא יעבור בגרויות כי לא סיימתי תיכון ובקיצור לא יודע מה לעשות החלטתי לחזור לילמוד אבל לא לבית ספר אני חושב שזה לא אפשרי בסוף שאני יעבור ככה תבגרויות אבא שלי אומר זה נכון ?

או שאני יכול לעשות בגרויות? תסבירו לי קצת לעומק איפה אני עושה בגרויות? מה זה נותן לי ? עדיף שאני ילך ילמד מיקצוע ולא בגרויות?

אני רוצה ללכת לילמוד בטכניון בבית ספר מיקצועיים כיאלו לא רגיל. הסברתי לאבא שאני לא יחייה עוד 5 4 שנים על משכורת של 4 אלף מזרוגגות למרות שאני מרוויח הרבה פחות 3000 ממוצע.

זהו גמרתי איתו בקיצור לאן ליפנות לאן ללכת אני לא יודע בידיוק כי ההורים שלי לא בעיניין והם לא יודעים כלום הם לא מבינים בזה.. תעזרו לי בבקשה? ::)

ודרך אגב ההורים שלי לקחו תכלב לוטרינר כרגע.

פורסם

תראה אחי אני קצת ממהר אבל אני יענה לך משהו

דבר ראשון כל הכבוד שלקחו את הכלב :silly:

עכשיו בצבא אתה כן יכול להשלים לימודים אם אתה נער מקא"מ זה חיילים שלא למדו ושיש להם בעיות

אז הצבא ממהן להם לימודים ועדין זה רק 12 שנות לימודים לא בגריות

איזה כיתה הפסקת ללמוד ואיזה כיתה אתה אמור להיות עכשיו?

עריכה:

תראה BMW5 אני באתי להגיד לך עוד משהו שביגללו עשיתי סוויץ' בחיים שלי

אני השתחררתי מהצבא הלכתי לעבוד בחברה שנקאת "לב אופיר"

זה חברה שמספקת ציוד חשמל לאתרי בניה וכאלה

זאת חברה אייכותית עם פסיה ואפשרות להתקדמות

אני אמרתי לעצמי יופי אני יעבוד יהיה לי פנסיה בלה בלה כמו כולם

התחלתי לעבוד אהבו אותי שם כמו בכל מקום חח סתם

השעות היו שם מ6 בבוקר עד 5 בערב

איך שאתה ניכנס ומדפיס כרטיס ועד שאתה הולך אתה לא יושב לשניה

רק עובד וגם אם אין עבודה אתה חייב להראות כאילו אתה עובד

מעלייך יש אנשים שמסתכלים עלייך אם אתה עובד

הבעיה פה הכי גדולה היא

למה למה שאני יעבוד וירים כבד?

למה שאני יבוא ב 5 וחצי בבוקר ולא ב8

למה אני צריך לאכול כמו כלב אם עוד 15 אנשים בחדר קטן?

למה להם יש פלאפון עם שיחות חופשי ואני לא?

למה להם יש אוטו ואני בא עם שלי או אוטובוסים?

ןויש הרבה למה כי אתה יודע למה?

כי הם למדו אחי ואנחנו חשבנו שאננחנו יותר חכמים מהם ואנחנו נעשה כסף,

ברור שלא היה להם מי יודע מה בתקופה שהם למדו, אבל אחרי זה הם ישר מתחילים מתפקיד מסויים ולא מפועל מסריח

קיבלתי 4000 עגול בדיוק ואתה איך נגמר לי הכסף?

ג'ינס של דיזל 1100 שקל חולצה של לקוסט 520 שקל תוך יומים נגמר לי הכסף

מה שבעצם אני בא להגיד לך שלימודים זה דבר חשוב ואם לא תלמד אתה תעבוד בעבודות כמו לב אופיר

עכשיו תראה לגודמה אני יתן לך

עכשיו נגיד שיש לי את כל מה שאני לומד

אנגלית רמה 5 יחידות

MCDST וטכנאי PC

בגריות

אני חוזר ללב אופיר ולא בתור פועל אני חוזר שם להחזיק להם את המחשבים או את הרשתות שיש להם

וזה כבר לא 4 אלף

וזה כבר לא מ5 בבוקר

וזה עם אוטו

וזה עם פלאפון

(אחרי חודשים שלוש)

אתה מבין מה קורה פה אחי?

ותחשוב על זה שיש לך תואר

מתחילים לדבר איתך מ15 אלף

תשמע עוד משהו אני יקצר כי אני שונא לכתוב הרבה

לאמא שלי יש מכון להסרת שער בלייזר

ויש לה לקוחה שלמדה 5 שנים רצוף ועבדה בלילה במלצרית

בקיצור החיים שלה היו קשים ממש אבל ממש

מכל מקום אוטובוסים אמא שלי לפעמים היית עושה לה טיפולים חינם כי לא היה לי כסף

(היא במקרה לא עשית לייזר כי אחרי 5-6 טיפולים לא רואים אותה יותר)

עכשיו אחרי כמה שנים אני יגיד לך משהו

היא עובדת בחברה לא זוכר איפה מקבלת 37 אלף שקל

אוטו חדש מזדה 6 ולובשת

ארמני קבאלה דונה קרן גול'י גבנה וכל החברות היוקריות האלה

אתה מבין? והיא לפני כמה שנים היית מלצרית

אגב לגבי הלימודים שלך אין לי מושג מה צריך לעשות אני לא עשיתי אותם תשאל פה את האנשים בפורום אני בטוח שמשהו יסביר לך לעומק

אני אמרתי שיצאתי ולא עשיתי את התיכון כמו שצריך והלכתי ללמוד אחרי זה

אני כל כך שמח שהצלחנו פה להכניס לך הגיון לראש זה באמת עושה לי טוב

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אתה 10! :yelclap:

אני צריך ליהיות עכשיו כיתה יא' ועזבתי בשבוע השני של כיתה ט' .

פיספסתי שנתיים ומשהו תלימודים.

מהמילים שלך אני חייב לילמוד אני כבר יפתח דיון חדש בנושא בקרוב.

ותודה לך בזכותך הכיוון שלי הישתנה ניראה מה יהיה הלאה. ;)

פורסם

אני שמח שיכולתי לעזור ואני שמח מהטעיות שעשיתי משהו למד משהו

פורסם

קראתי הכל זה ממש מרגש חח

שמע אני יאמר לך את האמת בהתחלה אני רציתי לקלל אותך ולאמר לך שאתה ערס ומפגר שזה בערך מה שאתה

אבל אני רואה שאתה בסה,כ מושפע מהסביבה בלי להעליב אהבל אבא שלך עובד בחרא עבודה ואחים שלך אחריו

אני היתי לוקח את רב הכסף בערך חצי משלים מהר את כל החומר אין לך הרבה בגרויות להשלים אבל יהיה לך לחץ מטורף בהתחלה

בהתחלה צחקתי עליך ממש צחקתי כי אני רואה ילד עוד צעיר יש יכולת לילמוד ולעשות דור עתיד נורמלי שמע אתה אולי חושב שאתה קלאסה וכזה אבל אני אומר לך בתחלס שום בת לא תרצה אותך רק מפגרות כי כל החכמות שבאות מבית טוב לא ירצו אותך יאמרו שאתה ערס בהמה וכאלה אני יודע מה אני אומר

סיכום : תתחיל לילמוד לחרוש לחרוש את האמ אמא שלך אפילו תפסיק לעבוד בשביל זה ואולי אם תלמד מספיק קשה אתה תצליח

תראה אם אתה לא תילמד אתה הולך לעבדון אתה תהיה עבד בעבודה חרא יקראו לך שחור וצ'חצ'ח

תתחיל לילמוד עזוב כסף אתה עוד צעיר אם היתה לומד היתה יכל לעבוד בקיץ ולהרוויח 5 אלף בכיף

שמעתי פעם פסיכולוג שאמר שההורים שבאו מארצות יותר מיזרחיות ודרומיות בדרך כלל יעדיפו לחשוב שונא מאחרים

כאילו לחשוב שהם חכמים ובסוף להיות מוססניקים וככה זה היה אצל אבא שלך ועכשיו שאתה רוצה לילמוד הוא לא יתר לך בקלות כי אם אתה תדע יותר ממינו זה כאילו שאתה הגבר במישפחה

כל מה שאני רושם לך זה מהלב כדאי שתקשיב וסליחה אם אתה קצת נעלב חספתי לך את האמת מהר מידי

אגב בקשר לאוכל לכלבים

יוקנובא רויאל קאנין יחסית חדשים ומעולים ופרו פלאן שהוא הכי מטובל ומלא ויטמינים לדעתי

כרגע הכלב שלי אוכל רויאל קנין כי פרו פלאן עושה לו גירודים ויוקנובא הוא אכל שהוא היה קטן

BMW זה אחלה חברה אני גם חולה עליהם אני רוצה סידרה 545 צבע לבן בפנים הכל עור ומחשבים וסאן רוף וזה אבל אני יודע שזה לא יהיה קל ואני לומד

בהצלחה לך מקווה שתצליך כי עוד אחד בלי השכלה רק יזיק לארץ תילמד חזק ואמץ + BMW M6

תגובה זאת נכתבה בשפה פשוטה שכולם יבינו

פורסם

"יוקנובא רויאל קאנין" זה לא האוכל הזה עם הרעל שהרג מספר כלבים? [או שאני טועה כי השם מזכיר לי את זה].

פורסם

בונזו

פורסם

אוליי תכין לו כמו שינגמר לי האוכל להביא לו אורז עם חלב מבושל על אש בינונית

ואחרי הבישול תקרר את זה קצת ותוסיף לזה אשל או שמנת או גיל ותערבב ותיתן לו ( האורז יהיה קצת קריר על הגבול הקר )

ד"א הכלב שלי מת על זה וגם על גבינת מוצרלה.

פורסם
תגיד לי אתה מטומטם או מה?

העברנו את הנושא הזה ממזמן מה אתה חוזר עליו יא טיפש אחד ופעם הבאה שאתה זורק תגובה בישבל המונה ההודעות שלא עולה בכללי ביכלל תיקרא את הכל ולא לקרוא מילה מהדף נראשון להגיד בעמוד 11

....

בונזו

ממש פאקינג גאון אתה, אה...

פורסם

אוליי תכין לו כמו שינגמר לי האוכל להביא לו אורז עם חלב מבושל על אש בינונית

ואחרי הבישול תקרר את זה קצת ותוסיף לזה אשל או שמנת או גיל ותערבב ותיתן לו ( האורז יהיה קצת קריר על הגבול הקר )

ד"א הכלב שלי מת על זה וגם על גבינת מוצרלה.

אל תקשיב לסדיסט הזה..... הכלב שלו מת מזה ( :P)

וחץ מזה- אתה דפוק.... אתה מודע לזה שאסור להאכיל כלבים באוכל של בני אדם (וד"א אסור לתת להם עצמות של עוף שלפני שנייה אתה אכלת- זאת אומרת אחרי שאתה מסיים את העוף אסור לתת לכלב)

הכלב שלך ימות בקצת הזה..... אורז זה בסדר על הגבול. אבל תשמע לי הכלב שלך ימות מוקדם מידי...

דוד שלי היה נותן לכלב שלו סלמי וגבינות פעם בכמה ימים והכלב שלו מת ממחלה בקיבה שנגרמה מאוכל רגיל

פורסם

אל תקשיב לסדיסט הזה..... הכלב שלו מת מזה ( :P)

וחץ מזה- אתה דפוק.... אתה מודע לזה שאסור להאכיל כלבים באוכל של בני אדם (וד"א אסור לתת להם עצמות של עוף שלפני שנייה אתה אכלת- זאת אומרת אחרי שאתה מסיים את העוף אסור לתת לכלב)

הכלב שלך ימות בקצת הזה..... אורז זה בסדר על הגבול. אבל תשמע לי הכלב שלך ימות מוקדם מידי...

דוד שלי היה נותן לכלב שלו סלמי וגבינות פעם בכמה ימים והכלב שלו מת ממחלה בקיבה שנגרמה מאוכל רגיל

א כול: אני הבאתי לו את נאורז אוליי 7 פעמים בשנתיים האחרונות והפעם האחרונה זה היה במוצאי יום כיפור הוא היה רעב ולא היה לי מה לתת לו

וגם עם גבינת המוצרלה הזו אני הפסקתי למרות שהוא היה בא לחדר שלי ועם אני אוכל מוצרלה הוא מתחיל ליבכות לי ומתחיל לינבוח ועם אני אוכל משהו אחר נגיד נקניק או לא יודע מה הוא ביכלל לא מיסתכל עליי

קיצר ביננו פעם ב... שעם אתה ניתקע זה בסדר אבל זה לא פיתרון, אתה צריך מדי פעם ללכת ליקנות לו אוכל

פורסם

"יוקנובא רויאל קאנין" זה לא האוכל הזה עם הרעל שהרג מספר כלבים? [או שאני טועה כי השם מזכיר לי את זה].

לא, זה היה Neutra-nuggets. ביוקנובה ורויאל קנין משקיעים תקציבי עתק במחקר, הם ספונסרים של תחרויות מגדלי כלבים וחוות כלבים. הם לא יסכנו את הרפיוטיישן שלהם בטעויות חובבניות.

פורסם

בידיוק

אגב מי היה בתחרות שבוטלה בעין חרוד ??

נסענו לשם ושהינו ממש שם כבר אז ביטלו איזה באסה חח

בתחרות שהיתה לפני רויאל קנין היו ספונסרים

וגם בדרך כלל הם ספונסרים

תחרות ליפני הכלב שלי זכה מקום ראשון בצבע ומקום שלישי מכל הצבעים והמינים והוא קיבל 2 שקים של 5 קילו רויאל קנין וגביע :}

פורסם

אל אלוהים

מישהו צריך להפנות את הדיון הזה לאגודת צער בעלי חיים.

אנשים כמוך פשוט לא צריכים להחזיק כלב.

וזה עוד יש להוסיף על הדיון הקודם שלך,שבו אתה שאלת איך לגדל כלב והתייחסת אליו כמו אל צעצוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים