עבור לתוכן

אין לכלב שלי אוכל כבר יומיים והוא רעב מת מה להביא לו מהבית (כיאלו אוכל ביתי)...?

Featured Replies

פורסם

את הכסף שאתה מרוויח בשנה מישהו שלמד ויעבוד בהייטק מרויח בחודש..

• תגובות 139
  • צפיות 28.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

BMW5 שמע אחי היקר אני מאמין שיהיו לך אחלה חיים ותאמיני לי

אני הפסקתי ללמוד בכיתה ט' חשבתי אני יחסוך כסף ובלה בלה כמו כל ילד בן 16

אני אומנם לא יכול להיות אבא שלך ולהרצות לך אבל אני בין 21 וחצי ויש לי קצת יותר נסיון ממך

וכרגע אני משלים הכל כמו מניאק אתה מבין?

אנגלית אין לי אז הלכתי לוואל סטריט

בגריות אין לי הלכתי להשלים בטכניון

מחשבים אהבתי אז הלכתי ללמוד במיכללה

ואני כל הזמן לומד מה שהייתי אמור ללמוד ולא להרוויח 4 אלף מסריחות שאונסים לך תתחת שם

ולמה שתעבוד קשה ולא תישב באיזה כיסא? זה חיים אייכותים אחי?

אם תלמד יהיו לך באמת חיים אייכותים אחי תשמע מה אני אומר לך

אני הפכתי את החיים שלי מצד לצד

אם הייתי מכיר אותי לא היית מאמין שאני אדע ביכלל מה זה מחשב ועוד ביכלל מה זה פורום אירנטרנט וכאלה

מה שאני בא להגיד לך גבר זה שהראש שלך מעופף קצת

תחזור ללמודים אחי כל עוד אתה יכול

ועל תתיחס פה לרוב האנשים בפורום (לא להעליב) הם אנשים שלא עברו בחיים שלהם ואין להם עצות על הבשר שלהם

שיהיה לך בהצלחה אחי

פורסם
r link=topic=218505.msg1915980#msg1915980 date=1163516704]

וכרגע אני משלים הכל כמו מניאק אתה מבין?

אנגלית אין לי אז הלכתי לוואל סטריט

בגריות אין לי הלכתי להשלים בטכניון

מחשבים אהבתי אז הלכתי ללמוד במיכללה

בדיוק. וזה גם יעלה לך כסף (לא יודע כמה, אבל יעלה). אז למה לא ללמוד עכשיו ולהתחיל לעבוד אחרי הצבא? הרי אם קנית כלב ב1000 שקל ואתה אומר שתפרוש אחרי הצבא לא נראה לי שיש לך מחסור בכסף.

r link=topic=218505.msg1915980#msg1915980 date=1163516704]

ועל תתיחס פה לרוב האנשים בפורום (לא להעליב) הם אנשים שלא עברו בחיים שלהם ואין להם עצות על הבשר שלהם

שיהיה לך בהצלחה אחי

אולי לא עם ניסיון חיים נרחב, אבל זה די ברור שצריך להאכיל כלב עם אוכל של...כלב.

פורסם

אני מדבר בכלליות ולא על מזון לכלבים גבר

בגריות 17 אלף שקל

וואל סטריט 9500

טכנאי PC וMCDST שקל 9700 לא כולל המבחנים

הכל ביחד

36 אלף שקל שבכסף הזה אני מוסיף על הטיוטה שיש לי ומביא אחלה אוטו

כרגע גבר BMW זה מותרות בישבלך כי אולי יהיה לך BMW סידרה 5 מנוע 2800 שנת 97 מחירון 73000 שזה מה שאתה רוצה

אבל מה אחרי זה אחי? מה?

ביטוח לשנה 11 אלף אם לא יותר עזוב טיפולים שלא תוכל לעמוד בזה והאוטו יעמוד בחניה עם שלט למכירה

יש לך חלום וזה טוב מאוד אחי אבל יש דברים לפני זה וזה העתיד שלך

פורסם

תלמד קצת מ-InFecT[0]r. אתה בעצמך אמרת שלא חיית חיי מותרות ופאר אלא את החיים שהמשפחה שלך יכולה לממן ואז אתה ממשיך בדרך של אבא שלך בשביל להגיע לחיי מותרות :s05:

פורסם
  • מחבר

InFecT[0]r - תודרה רבה לך על העצות והנכונות לעזור לי כל מילה שלך אמת! אתה אחלה בחור אולי ניפגש אזה יום בעתיד אני לא ישכח את מה שאתה אומר לי! באמת תודה. :)

אבל יש כמה בעיות בדרך אני מקווה שתוכל להגיד משהו בנושא. אז ככה:

עכשיו נישאר איזה שנה וחצי עד הצבא ואני לא חושב שאני יכול לחזור לילמוד ולהשלים כיתה ט' יא' יב' זה לא בעיה לילמוד יש לי שכל ואני חושב שאני יצליח בכל דרך שאני יבחר, אבל הבעיה אני חושב שהדרך הזאת לא מישתלמת לי גם ביגלל שיש תצבא באמצע וגם שעד גיל 18 יהיה לי 60 70 אלף אני דרך אגב לא מבזבז אני שומר הכל בבנק.

אבא שלי עובד כעצמאי כיאלו מרוויח 30 40 אלף ברוטו(יש הוצאות של אוטו דלק קנסות וחולי..) תלוי בעבודות אני חושב שאני ילך בדרכו ויעבוד גם בעתיד כעצמאי וירוויח ככה בערך בעתיד. זה כולה רק ההתחלה שלי אני מרוויח כמו כל פועל 150 כיאלו אבא שלי משלם לי, אני ואחי עובדים איתו וכיאלו אני חושב שיש לי כבר עתיד בזה.

בקיצור פשוט לא מישתלם לי לחזור לילמוד כרגע ואין לי אפשרות לילמוד ולעבוד ביחד.

אני דרך אגב לומד מיקצוע בעבודה אבא שלי מלמד אותי תעבודה כיאלו אז לא ידעתי כלום עכשיו אני דיי שולט בעבודה יודע לעשות את רוב הפעולות העיקר שאני מועיל אני זריז בעבודה מה שאין למבוגרים מימני.

בקשר לBMW אני בטוח ב99% שאני הולך על המכונית הזאת פשוט זאת המכונית הכי מישתלמת מבחינת הכל למחיר.(אבא שלי משכנע אותי תיקנה פג'רו פג'רו אני אומר לו לא רוצה אני רוצה אוטו מפואר עם עור רכב יוקרתי בקיצור מכונית סלון) ולדעתי אני לא צריך יותר מיזה, מכונית כזאת לכל החיים יהיה טוב מאוד לפחות אני ירגיש שאני נוהג ברמה גבוהה למרות שאני יעבוד בעבודה אם טנדר אבל ליציאות אתם יודעים ככה לצאת עם הBMW פשוט תענוג!

אבל לא הבנתי על איזה טיפולים אתה מדבר? אם תוכל להסביר לי קצת יותר לעומק?

אבל בתכלס אתה צודק בכל מה שאתה אומר, תודה לך.

מקווה שתבין אותי. :)

פורסם

זוכר שלא מזמן דיברתי על מונטה קרלו? ופיתאום הבאתי תמונה של BMW ואמרתי שזה החלום שלי?

זה הייתי אני ואמרת שאני אדם אייכותי וזה

בקיצור תקשיב אחי ביגלל שאין לך רשיון אני יסביר לך כמה דברים

לי יש טיוטה קורולה 94

היום הכניסתי אותה למוסך

עכשיו תקשיב טוב מה אני אומר לך

"טיפול לגיר,בולמים,צביעת טמבונים,מכה מאחורה,להחליף פעמונים,להחליף תפוחים, ועוד משהו לא זוכר

הכל יצא לי 3000 אלף שזה מחיר טוב

עכשיו הוא אני יסביר לך מה הולך בBMW

טיפול לגיר 2500 להחליף תפוחים 2000 צביעה 1500 כל אחד בולמים 4000 שלא נדבר על מכות בפח

בקיצור אחי זה אוטו לא "לשכירים" שמרווחים 4 אלף כפרה אני גם חשבתי ככה

אני יותר חולה נפש ממך אחי אני הייתי מסתובב בשכונה עם חמורים אופנועים כל יום היה בא לי ג'וק אחר

טרקטורנים סוסים בלה בלה בקיצור מה שאני בא להגיד לך שתיקח בחשבון שזה בינתיים אתגר שתצליח להביא אותו השאלה התיזמון שלך

ושדיברת על קנסות אני חושב שאבא שלך מתעסק בשוק או בבסטות? או קזלן או משהו כזה נכון אחי?

לא וחס וחלילה אני מזלזל באבא שלך הוא יקר מאוד אבל זה מה שאתה רוצה לעשות כל החיים שלך?

תחשוב עם עצמך אחי ותיקח בחשבון גבר

שכל מה שאתה חושב עכשיו עוד שנתיים הכל ישתנה אני אומר לך

אני מאחל לך שיהיה לך רק טוב

פורסם
  • מחבר
r link=topic=218505.msg1916432#msg1916432 date=1163528202]

זוכר שלא מזמן דיברתי על מונטה קרלו? ופיתאום הבאתי תמונה של BMW ואמרתי שזה החלום שלי?

זה הייתי אני ואמרת שאני אדם אייכותי וזה

איך אני יכול לישכוח את זה, ברור שאני זוכר.

בקיצור תקשיב אחי ביגלל שאין לך רשיון אני יסביר לך כמה דברים

לי יש טיוטה קורולה 94

היום הכניסתי אותה למוסך

עכשיו תקשיב טוב מה אני אומר לך

"טיפול לגיר,בולמים,צביעת טמבונים,מכה מאחורה,להחליף פעמונים,להחליף תפוחים, ועוד משהו לא זוכר

הכל יצא לי 3000 אלף שזה מחיר טוב

עכשיו הוא אני יסביר לך מה הולך בBMW

טיפול לגיר 2500 להחליף תפוחים 2000 צביעה 1500 כל אחד בולמים 4000 שלא נדבר על מכות בפח

אבל מי אמר שיהיו לי תבעיות האלו אני דווקא חושב שאני יטפל יפה מאוד בה אני ידאג לה וישמור עליה כמו שצריך ברור שאני לא יקנה אותה בלי שום ידע אני לומד לאט לאט על עולם הרכב ובכלל איך לישמור על הBMW ואני מקווה שעד אז אני כבר יתיעץ בפורומים בחו"ל איך לישמור על הBMW הספציפית הזאת שיש אותה להרבה אנשים אני יתיעץ,ישאל ניראה אני חושב שגם בקטע הזה לא יהיה לי בעיה אני רק מקווה שיהיה לי את הכסף עד גיל 18 אם לא אז נחכה אני לא מיתכוון ליקנות שום מכונית אחרת. אני בחיים לא יקנה רכב מיסכן רק איכות! לחברות שיודעות ליבנות מכוניות כמו BMW למשל.

בקיצור אחי זה אוטו לא "לשכירים" שמרווחים 4 אלף כפרה אני גם חשבתי ככה

אתה צודק בינתיים אני ינהג על האוטו של אבא שלי(איסוזו איפון 4X2 שנת 2003 3100 סמ"ק טורבו דיזל) רכב לא רע אבל אוכל דלק.

אבל אני יודע שאבא שלי יעזור לי בקניה של הרכב בעתיד אני מתאר לעצמי שעד 18 17 וחצי יהיה לי אותה.

אני יותר חולה נפש ממך אחי אני הייתי מסתובב בשכונה עם חמורים אופנועים כל יום היה בא לי ג'וק אחר

טרקטורנים סוסים בלה בלה בקיצור מה שאני בא להגיד לך שתיקח בחשבון שזה בינתיים אתגר שתצליח להביא אותו השאלה התיזמון שלך

ושדיברת על קנסות אני חושב שאבא שלך מתעסק בשוק או בבסטות? או קזלן או משהו כזה נכון אחי?

לא, אבא שלי עובד בגדרות. אז אנחנו עובדים בכל הארץ ותופסים את אבא שלי בכבישים מהירים על מהירות ליפעמים וזהו בעיקר

דרך אגב למדתי מימנו איך לינהוג טוב(אתם לא תאמינו אבל לקחתי לו תאיסוזו ונסעתי לים פעם לאיזה חצי שעה בלי שהוא ידע ועם הרבה ביטחון עצמי גבוהה ודפיקות לב מואצות נסעתי וחזרתי בשלום הביתה היו קצת טעויות אבל תיקנתי אותם בזמן ומזל שלא תפסו אותי מישטרות. זה היה בשקיעה ביום שישי ביומולדת שלי ב16 יום אחד נישבר הפדל של האופניים בידיוק כשעמדתי לינסוע ליראות תשקיעה כמו תמיד, והיתעצבנתי אמרתי לעצמי זהו אני יקח תמפתחות של האוטו ונסעתי זה היה יום מרגש, בסוף סיפרתי לאמא לאבא שלקחתי תאוטו כעסו הבינו אותי וזהו.) אני יודע לינהוג מצויין ואני יהיה עוד יותר מצויין בעתיד אני לא סתם קונה מכונית כמו BMW יש לי שאיפה גבוהה לחיים אני לא סתם איזה בחור רגיל כמו כולם כל אחד מיוחד.

אתם יודעים איך למדתי לינהוג הכל מגיל קטן אבא שלי הושיב אותי ליד ההגה איתו כזה ונתן לי לינהוג שם לי תידיים על ההגה בכיתה ו' ה' אני זוכר זה קרה ושאלתי אותו תמיד מה זה הכפתור הזה אבא? מה זה הדבר הזה ? מה זה עושה<? תמיד שאלתי אותו שאלות והוא לימד אותי הכל על הרכב לא רק שאהבתי ולמדתי על מכוניות מגיל קטן אני גם למדתי תכביש תתשוקה הזאת לינהוג הכל דרך האופניים אתם בטח חושבים עכשיו איך? נוסע כמו מכונית לפי התמרורים לפי החוק נותן זכות קדימה נותנים לי זכות קדימה עושה וינקרים עם הידיים וזה עוד כלום.

לא וחס וחלילה אני מזלזל באבא שלך הוא יקר מאוד אבל זה מה שאתה רוצה לעשות כל החיים שלך?

זה לא מה שאני רוצה לעשות אבל אין מה לעשות אני חושב אין לי פיתרון איך לעשות כסף טוב אני מידי יום מישתגע על איזה מיקצוע לילמוד אבל לא יודע אני פשוט מישתגע מה יתן לי תכסף הטוב תמשכורת הטובה ביותר ביגלל זה אני אומר חבל לילמוד יש אנשים שלמדו הרבה שנים ועכשיו עובדים במיסעדה מלצרים מבין אני לא יודע איפה אני יפול בסוף אני חייב לחשוב טוב מאוד איזה עתיד אני רוצה לעצמי.

תחשוב עם עצמך אחי ותיקח בחשבון גבר

שכל מה שאתה חושב עכשיו עוד שנתיים הכל ישתנה אני אומר לך

יכול ליהיות שאתה צודק אף אחד לא יודע מה יהיה בעוד שנתיים הכל יכול ליקרות אני בכל מיקרה חושב שכדי לעבוד ולעשות כסף.

אני מאחל לך שיהיה לך רק טוב

תודה שנתת לי כוח שתצליח בלימודים ובהחיים ותמיד תישאוף לרמה גבוהה!

תבוא לפורום אל תישכח ותביא תמונה של הBMW שלך אני מקווה שיהיה לך אותה בעזרת השם וגם לי נעשה איזה סיבוב ביחד אני מבטיח. ;D

פורסם

One track mind. :s07:

פורסם

אבל מי אמר שיהיו לי תבעיות האלו אני דווקא חושב שאני יטפל יפה מאוד בה אני ידאג לה וישמור עליה כמו שצריך ברור שאני לא יקנה אותה בלי שום ידע אני לומד לאט לאט על עולם הרכב ובכלל איך לישמור על הBMW ואני מקווה שעד אז אני כבר יתיעץ בפורומים בחו"ל איך לישמור על הBMW הספציפית הזאת שיש אותה להרבה אנשים אני יתיעץ,ישאל ניראה אני חושב שגם בקטע הזה לא יהיה לי בעיה אני רק מקווה שיהיה לי את הכסף עד גיל 18 אם לא אז נחכה אני לא מיתכוון ליקנות שום מכונית אחרת. אני בחיים לא יקנה רכב מיסכן רק איכות! לחברות שיודעות ליבנות מכוניות כמו BMW למשל.

לכל מכונית יש בלאי, טיפולים שוטפים, דלק תחזוקה וכו'.

תחשוב שמין הסתם לרכב כמו BMW כל חלק יעלה פי כמה וכמה מאשר מכונית רגילה מהשורה

קלקולים תמיד יהיו לא משנה מה תעשה עם המכונית.

פורסם

בקיצור זה מה שכולם מנסים להגיד לך:אתה ילד, לך תעשה צבא, או לפחות תעשה רישיון ותראה כמה קשה זה להסתדר בחיים עם משכורת עלובה של 4 אלף בחודש.

פורסם

ודבר ראשון, אני מתחנן בפניך:

לך תעשה השלמת בגרויות בלשון, ומהר!

פורסם

תגיד יא מטומטם אתה יודע מה זה בונזו?

לך תקנה יא קמצן ככה עושים לכלב?

צריך לסרס אותך שלא יהיו לך ילדים חראם

פורסם

תגיד לי אתה מטומטם או מה?

העברנו את הנושא הזה ממזמן מה אתה חוזר עליו יא טיפש אחד ופעם הבאה שאתה זורק תגובה בישבל המונה ההודעות שלא עולה בכללי ביכלל תיקרא את הכל ולא לקרוא מילה מהדף נראשון להגיד בעמוד 11

עכשיו BMW שמע משהו חבר

היום בדרך מהמוסך נסעתי עם נהג מונית ממורמר פצצות

הוא אומר לי

" אני אני דפוק אני שהלכתי לעבוד בנהג מונית עכשיו כל החברים שלי יושבים בבית רואים טלוויזה ומקבלים 6 אלף ואני עובד כמו חמור מהבוקר עד 10 בלילה

והוא והחבר שלו אותו גיל מבוגרים

והוא אומר לי גם

שפעם הוא הרוויח יותר מההוא שמקבל פנסיה

ועכשיו הכל חוזר

הנהג אומר לי אני בקרוב יחייה כמו עלוב מבטוח לאומי ועבדתי 30 שנה במונית

והוא מצטער שהוא לא עבד במפעל

אגב 5BMW הינה תמונה של BMW שתואהב M5

ורצית שאני יעלה תמונה של הBMW שיהיה לי?

אז אני יעלה תמונה של אוטו שמכרתי לא מזמן

עריכה: אם היה לי מצלמה הייתי מצלם לך את הטיוטה הקטנה שלי חחח :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא נותנים לת'רד למות...

עד לפני 10 שנים באמת, כולם, חוץ ממגדלי כלבים רציניים, לתחרויות וכו', היו קונים בונזו - כי זה הכי זול. היום יש יותר מודעות וגם הוטרינרים עצמם משווקים ומתאימים את סוג המזון לסוג הכלב. כמובן שלפני עשור גם לא היו מיבאים כמעט מזון לכלבים, בעיקר לחתולים, ציפורים ודגים. מאז שעלתה למודעות לצורכי הכלב בחומרים כאלו ואחרים (דרך המזון), עלתה גם תוכלת ואיכות החיים של הכלבים.

אתה לא תיתן בונזו לכלב עם רגישות בעור או לחליפין בעיות בכליות - בשביל זה למשל יש גם מזון רפואי שמותאים ספציפית לכל בעיה. אתה גם לא תיתן בונזו לכלבה פיצית בהריון לפני המלטה - אתה תיתן לה מזון מיוחד מועשר בסידן כי כלבות קטנות נוטות לקבל היפוקלצמיה (צניה של רמת הסידן לרמה מסוכנת שתגרום תחילה לפרכוסים ואז לדום לב) לאחר לידה/בתקופת ההנקה.

לפני עשור כשכולם היו מאכילים את הכלבים בבונזו, כלבים לא היו חיים יותר מ-6 עד 8 שנים בד"כ. המזון מאד דל במינרלים שונים. הם מנסים להשתפר, זה ידוע, אבל כל המטרה שלהם זה להיות המוצר הזול ביותר בשוק שכל הקמצנים יעדיפו אותו. היום אנשים באמת יותר מודעים והם יעדיפו לקנות מזון מהוטרינר מאשר בסופר. לומדים שעדיף לשלם טיפה יותר על דבר שהוא הרבה יותר איכותי ויחסוך ביקורים אצל וטרינר אח"כ.

...ובגרות בלשון דווקא יש לי. :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים