עבור לתוכן

אין לכלב שלי אוכל כבר יומיים והוא רעב מת מה להביא לו מהבית (כיאלו אוכל ביתי)...?

Featured Replies

פורסם

מעולם לא טענתי שהרוב צודק.

מעולם גם לא טענתי שהיא טועה, ואני בהחלט מאמין שמזון-כלבים תוצרת חוץ יהיה איכותי יותר, פשוט כי כל דבר שמייצרים בארץ (אולי חוץ מיין) לעומת חו"ל הוא נחות.

אז מה.

זה לא אומר שזה רע.

תראה את ההודעה הראשונה שלי בנושא:

99.99% מבעלי הכלבים בארץ נותנים להם בונזו, ועדיין לא ראיתי אף התארגנות של כלבים שהלכו להפגין מול מפעלי החברה....

היא לעומת זאת, הציגה את זה כאילו כל מי שנותן לכלב שלו מזון תוצרת הארץ - מרעיל אותו (ובנוסף הוא מוגדר כ"ערס חסר השכלה ותרבות").

• תגובות 139
  • צפיות 28.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הייתי מביאה לו את הכבד שלך.

מה אתה מטומטם שאתה מחזיק כלב ולא דואג לו לאוכל? לעצמך אתה בטוח דואג.

אפילו בתורה אומרים שאתה לא אוכל עד שכל הבהמות שבבעלותך לא אוכלות והכלב שלך לא אכל יומיים? :kopfpatsch:

ולא, אוכל של אנשים זה לא בריא לכלבים.

אולי לפי התורה אתה צריך לאכול אחרי הכלב אבל לפי רוב המאלפים צריך שהכלב יאכל אחריך, כי הוא רואה את המשפחה כלהקה והוא אמור להיות במעמד הכי נחות- אוכל אחרון.

אבל הוא עדיין צריך לאכול, גם אם אחרון.

פורסם

האוכל שנחשב לטוב לכלבים זה: פרופלן יוקונובה ורויאל קנין.

מאיפה הבאת את העובדה שהרוב קונה בונזו? אני מכיר לפחות 5 חברים שיש להם כלבים וקונים את אחד מסוגי האוכל האלו.

אבל.. עם אתה רוצה לתת לכלב שלך בונזו מי אני שיגיד לך לא..

פורסם

חמודים שלי, אני בינתיים פה עם התעודה של האחות הוטרינרית, למי ששכך.

נחמד. והלאה- תעודת בגרות בלשון :xyxthumbs:

שכח*

(בלי להעליב כמובן, אל תיקחי את זה אישית P: פשוט לגדול בבית עם אמא שלי זה סיוט עברי מתמשך X_X )

bmw5- רואים עד כמה אתה מלומד ומתורבת, עוזב בכתה ט' בגיל 16 (מה שבפני עצמו מהווה תעלומה)

אני עכשיו בגילך, ובכתה י"ב. לא יודע אם לצחוק או לבכות.

מה אתם קונים כלב בלי לדאוג לכל הצרכים מראש?

ובנוסף- אתה עושה צחוק? מפרסם פה הודעת מכירה על כלב שהודעת שהוא נושך?

אלוהים ירחם על נשמתך.

פורסם

BMW5 על תגיב השתיקה יפה לחכמים אחי זה לא יגמר

פורסם

^

התחלתי עזבתי בגיל 16 בכיתה ט' והלכתי לעבוד אם אבא שלי בעסק!

חכמים?

בנאדם, בבקשה, תמסור את הכלב הזה!

אני מפחד שאני אראה עוד שבוע ת'רד בנוסח ''לכלב שלי יש חור גדול בבטן ומים אדומים יוצאים לו מהבטן מה עושים?"

בבקשה תמסור אותו :bash:

פורסם

אנחנו לא באנו לתקן את העולם זה הכלב שלו ואין לך כל כך בררה רק להציעה לו מה לעשות אם הוא לא רוצה להקשיב לך או להתייעץ איתך אין טעם לדבר

פורסם

אני מציע שנסיים את זה כאן .אני מקווה שפותח התרד הבין מה עליו לעשות,וכל מה שנגיד כבר לא ממש יעזור,אלא יוביל לויכוחים מיותרים.

פורסם

אני מציע שנסיים את זה כאן .אני מקווה שפותח התרד הבין מה עליו לעשות,וכל מה שנגיד כבר לא ממש יעזור,אלא יוביל לויכוחים מיותרים.

:xyxthumbs:

עדיף לנעול לדעתי

פורסם
:imwithstupid:
פורסם
  • מחבר

- רואים עד כמה אתה מלומד ומתורבת, עוזב בכתה ט' בגיל 16 (מה שבפני עצמו מהווה תעלומה)

אתה למעלה מספיק אם השטויות עזבתי תתיכון בישביל לפרנס את עצמי מבין?! לעשות כסף בכוחות עצמי יותר טוב מאשר לילמוד מבין? >:(:D

זה לא שלא למדתי למדתי טוב מצויין היו לי ציונים טובים אבל אני בחיים רציתי רכוש ליחיות ברמה גבוהה(דרך אגב הכלב לא אני רציתי זה אחותי רצתה אני פשוט לא קשור לזה ואתם באים מאשימים אותי :pissed: במשהו לא שלי באתי רק להיתייעץ סך הכל) מבין ולא היה לי, אז אמרתי אבא אני הולך לעבוד איתך לעזור לך והתחלתי לעבוד. אני עובד כבר חצי שנה בערך ואני מרוויח מצויין לגיל שלי ועבודה קשה מאוד קורע תעצמי בישביל הכסף רק שיהיה לי מה שאני ירצה.(בינהם גם תBMW סידרה 5 שתיהיה לי עד גיל 18!! :) פשוט ליחיות טוב -> איכות ->יוקרה ->פאר ->רמה גבוהה! סתכלו אזה כיוון יש לבחור בן 16.5+ אני יעבוד קשה שנה שנתיים בישביל שאני יחייה בעתיד באיכות גבוהה(אתם יודעים למה אני שואף לזה? ---> כי בחיים לא ראיתי מה זה איכות, רמה גבוהה,יוקרה אבל עם הזמן אני מקווה שאם הרצון שיש בי אני יצליח להגשים את מה שאני רוצה.

אז מה הבעיה בזה אני ילמד מיקצוע דרך הצבא או אחרי הצבא זה לא בעיה העיקר יש לאבא שלי עסק אני יכול ללכת אחריו.

למה בכלל דיברתי פה על הכלב איזה טעות במקום להאשים להאשים ולהאשים תנו עצות, תעזרו.. אני לא מבין אותכם. :nixweiss:

פורסם

כסף שאתה מרויח בשנתיים של עבודה ללא השכלה לא יספיק כדי לחיות כל החיים ברמה גבוהה, לעומת זאת אם תחכה כמה שנים ותרכוש השכלה תוכל לעבוד בתחומים שבהם סופרים את הכסף.

פורסם

אתה ממש גאון, נכון ?

תאמין לי, שעד גיל 22 אתה תתאבד, מרוב בגרויות שתצטרך להשלים.

פורסם

bmw5, אתה פשוט מצחיק אותי.

אתה לא מפרנס את עצמך כרגע, אלא מרוויח כסף בשביל הכיף שלך.

ומישהו אמר שחייב לעזוב את בי"ס בשביל זה? אני עושה את שניהם, כמו עוד אלפי בני נוער בישראל.

מה שעצוב, זה שאת העבודה הקשה שאתה עושה, אתה הולך לבזבז על רכב עארסים שבסופו של דבר גם תמכור בגלל עלויות התחזוקה אלא אם כן אבא יממן.

"אני אלמד מקצוע דרך הצבא"- ברגע שאתה עוזב את בי"ס, הקב"א שלך צונחת. אם עברת צו ראשון עוד שהיית בבי"ס יש לך מזל.

עצה ידידותית- יש הרבה דברים מועילים ושימושיים שאפשר לעשות בכסף הזה, כדאי לזנוח את רעיון ה bmw. זה לא יוקרה פאר ורמה גבוהה, אין לי מילים לתאר עד כמה עצוב זה שאתה משוכנע שזה ככה :\

מודים/מנהלים, גאלו אותנו מהתמשכות הקרקס הזה, ונעלו את הדיון בבקשה.

פורסם

טוב החיים האקדמאים שלו לא ממש קשורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים