עבור לתוכן

אין לכלב שלי אוכל כבר יומיים והוא רעב מת מה להביא לו מהבית (כיאלו אוכל ביתי)...?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

וואי אני בן 10 :lol:המילים שלך לא מעניינות אותי ימיסכן אתה בעצמך אידיוט.

ולא צחקתי בנוגע לכלב שלי! כניראה אתה חשבת שזה צחוק אבל זה לא היה כמו שחושבים פה הרוב כמוך.

ומי אתה שתגיד לי לא להיכנס לאתר יעלוב נפש.

אני לא מוריד שום רמה באתי לישאול מה להביא לכלב ביגלל שלא היה לו אוכל ברוך השם הזמנו לו היום 15 קילו! אוכל איכותי לגורים של בונזו.

בקיצור מי שצריך לעוף מי פה זה אתה מבין? :bash: תוריד תפרופיל שלך ותדבר יפה כמו כולם אם באת להגיב תגיב יפה זה לא פה שוק.

אתם מתחילים אם הרמה הנחותה שלכם עם המילים המכוערות שאתם אומרים אני בסך הכל מדבר יפה נורמלי שומר על החוקים אבל לכם לא אכפת "יאללה בואו נידרוס תבנאדם" המילים שלכם לא מעניינות אותי אתם רק עושים לעצמכם רע ומצברוח רע עם המילים שלכם. אני רק מאחל לכל אלה עם הכתב "המלוכלך" שישתנו ויהיו בחורים יעילים ואיכותיים גם בפורום.

דרך אגב עכשיו בא אלינו השליח עם האוכל, ואנחנו לוקחים תכלב השבוע לוטרינר.(השליח המליץ לנו איפה ללכת) :)

השליח אמר כשהוא ניכנס איזה חמודדדדד הכלב.

• תגובות 139
  • צפיות 28.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כאן נשיונל ג'אוגרפיק, המגיב מעל הוא ללא ספק ערס בהתהוות.

...ובונזו זה איכותי כמו מיץ גרביים. Eukanuba או Royal Canin זה אוכל איכותי אבל מכיוון שאתם משפחה של ערסים חסרי השכלה ותרבות (מה שניתן לקבוע לפי צורת הדיבור שלך), אתם חושבים שבונזו זה ליגה. תחיו אתם על בונזו. קניתם כלב ב-1000ש"ח בשביל להתפלצף אבל את ה-400 בחודש על אוכל איכותי זה קצת לארג' לכם? מה? זה כמו לקנות BMW ואז להביא את זה למוסך של עמזאלג וביטון כי מוסך מורשה של BMW זה "סתם יקר". רחמים על הכלב.

פורסם

אני יגיד את דעתי מהצד

BMW5 .Vitnir .Punk Beach לדעתי כל מילה מיותרת כרגע תפסיקו ושיהיה לשלותכם יום נפלא ונעים

פורסם
  • מחבר

אני לא ערססססס חס וחלילה, אני קלאסי!!

לי יש השכלה ותרבות אולי לשאר המישפחה שהם ערסים הם לא ברמה גבוהה ואיכותית כמוני(ועל איזה צורת דיבור דיי לקשקש)

אני לא חושב שבונזו זה ליגה(כמו שאת/ה מתאר/ת) ואני לא מיתפלצף שקנינו אותו ב1000 .

"ובונזו זה איכותי כמו מיץ גרביים" :lol:

זה לא בעיה של כסף אבל מהיום אנחנו מישתנים בקשר לכלב.

והדוגמא של הBMW זה לא דוגמא טובה כי אמרתי שוב לא חסר כסף וברור שאקח אותה למוסך מורשה.

בקיצור Vitnir מה שאת/ה אומר/ת זה הכל הפוך על הפוך.

חבל על התגובה הלא מועילה שלך.

הבנתי שאת/ה רוצה ללכת איתי ראש בראש כיאלו שאת/ה צודק/ת.

שיהיה לך יום נעים בכל זאת על המילים הלא משהו שלך. :)

r link=topic=218505.msg1915527#msg1915527 date=1163501120]

אני יגיד את דעתי מהצד

BMW5 .Vitnir .Punk Beach לדעתי כל מילה מיותרת כרגע תפסיקו ושיהיה לשלותכם יום נפלא ונעים

תודה גם לך!

פורסם

...ובונזו זה איכותי כמו מיץ גרביים. Eukanuba או Royal Canin זה אוכל איכותי אבל מכיוון שאתם משפחה של ערסים חסרי השכלה ותרבות (מה שניתן לקבוע לפי צורת הדיבור שלך), אתם חושבים שבונזו זה ליגה. תחיו אתם על בונזו.

תסלחי לי, אבל זה משפט מטומטם..

99.99% מבעלי הכלבים בארץ נותנים להם בונזו, ועדיין לא ראיתי אף התארגנות של כלבים שהלכו להפגין מול מפעלי החברה....

פורסם

כאן נשיונל ג'אוגרפיק, המגיב מעל הוא ללא ספק ערס בהתהוות.

...ובונזו זה איכותי כמו מיץ גרביים. Eukanuba או Royal Canin זה אוכל איכותי אבל מכיוון שאתם משפחה של ערסים חסרי השכלה ותרבות (מה שניתן לקבוע לפי צורת הדיבור שלך), אתם חושבים שבונזו זה ליגה. תחיו אתם על בונזו. קניתם כלב ב-1000ש"ח בשביל להתפלצף אבל את ה-400 בחודש על אוכל איכותי זה קצת לארג' לכם? מה? זה כמו לקנות BMW ואז להביא את זה למוסך של עמזאלג וביטון כי מוסך מורשה של BMW זה "סתם יקר". רחמים על הכלב.

יש בעיות עם ביטונים?

פורסם

לא לא לא תשמע ודווקא היום שהלכתי למוסך בבוקר קניתי לכלב שלי אוכל

אמרתי לה "תביא לי שק אוכל 3 קילו ב50 שקל"

היא מחפשת ומחפשת ואני רואה מולה בונזו ודוגלי

אני אומר למה את לא מביא לי אחד מהם

היא אומרת לי

"מה אתה רציני נשמה? זה חרא ישראלי אני מביאה לך משהו טוב מעוף אמיתי ולא מה שיש לך פה בארץ"

אגב היה הרעלה פעם בבונזו

ואקונבה זה האוכל הכי אייכותי שיש כיום אבל יקר מאוד

וכן המזון לכלבים הישראלים לא משהו ביכלל ואין פה מה לדבר ביכלל מי שלא כל כך מבין שלא יגיב לדעתי

פורסם
  • מחבר

באתי לדבר יפה לסיים כמו שצריך והיא ניכנסת(Vitnir) ומוסיפה סתם עוד קרשים למדורה.

ורציתי להגיד לזאתי(שאני לא מעוניין אפילו להגיד שהיא בחורה)

תגידי גיברתי הנאווה ;D מי את חושבת שאת באת להגיב להיתפלצף עלי?!

העיקר קנינו אוכל זה מה שחשוב! אחר כך כשייגמר האוכל אני יתחיל ליקנות לו אוכל איכותי כמו שאת אמרת(ואת צודקת, טוב שאמרת כי לא ידעתי בהתחלה.)

Eukanuba או Royal Canin

אח שלי אמר שאל תעשי יותר מידי רעש כי הוא יבוא יכפכף אותך.(הוא ערס) :lol: חחח

פורסם

לי יש השכלה ותרבות

זה לא בעיה של כסף אבל מהיום אנחנו מישתנים בקשר לכלב.

תודה גם לך!

בן כמה אתה באמת מעניין אותי לדעת....

השכלה?

התחלת תיכון בכלל?

אני פשוט כאוהב חיות ובמיוחד כלבים,כל כך מרחם על הכלב שלכם.

פורסם

r link=topic=218505.msg1915547#msg1915547 date=1163502068]

לא לא לא תשמע ודווקא היום שהלכתי למוסך בבוקר קניתי לכלב שלי אוכל

אמרתי לה "תביא לי שק אוכל 3 קילו ב50 שקל"

היא מחפשת ומחפשת ואני רואה מולה בונזו ודוגלי

אני אומר למה את לא מביא לי אחד מהם

היא אומרת לי

"מה אתה רציני נשמה? זה חרא ישראלי אני מביאה לך משהו טוב מעוף אמיתי ולא מה שיש לך פה בארץ"

אגב היה הרעלה פעם בבונזו

ואקונבה זה האוכל הכי אייכותי שיש כיום אבל יקר מאוד

וכן המזון לכלבים הישראלים לא משהו ביכלל ואין פה מה לדבר ביכלל מי שלא כל כך מבין שלא יגיב לדעתי

הכלב של השכן שלי שואל מה יותר טעים.

הוא מחפש גיוון, והבין שבונזו ודוגלי הם חרא של אוכל.

הוא גם רואה לפעמים כלבים ברחוב שטועמים חרא של כלבים אחרים זה טעים?

ועוד שאלה יש בעיה עם גרביים? כי הוא מאוד אוהב גרביים.

פורסם

יו איזה גבר אתה, תביא עליי את אח שלך ש"יכפכף" אותי? איזה גבר, מאיים עליי עם אח שלו באתר אינטרנט! תחזיקו אותי! אני כמעט בטוחה שאח שלך מגיע לי לפופוק, כמו חצי מהערסים שלמדו איתי ופחדו להתעסק איתי בתיכון. דיי, תפסיק לעשות לעצמך בושות.

חמודים שלי, אני בינתיים פה עם התעודה של האחות הוטרינרית, למי ששכך. ואם דעתי לא מספיק מקצועית, תשאלו את הוטרינר שיגיד לכם שב"בונזו" אין כלום חוץ מאורז ותחליפי בשר.

עמרי, אני רואה שיש מלא זמן פנוי בידיך. הפכת למומחא לסטטיסטיקת צרכנות בתחום התזונה להולכים על 4. ::)

פורסם
  • מחבר

בן כמה אתה באמת מעניין אותי לדעת....

עוד מעט 17

השכלה?

יש מהלימודים מהאינטרנט ומהחיים.

התחלת תיכון בכלל?

התחלתי עזבתי בגיל 16 בכיתה ט' והלכתי לעבוד אם אבא שלי בעסק!

אני פשוט כאוהב חיות ובמיוחד כלבים,כל כך מרחם על הכלב שלכם.

מיצטער אם עשיתי משהו רע לכלב אבל אני היחידי בבית שדואג לו ומשחק איתו באמת.

בכל מיקרה עכשיו אחרי הוטרינר אני מקווה שנטפל בו בצורה יותר נכונה.

תודה על הדאגה שלך אבל הכל יהיה בסדר.

יו איזה גבר אתה, תביא עליי את אח שלך ש"יכפכף" אותי? איזה גבר, מאיים עליי עם אח שלו באתר אינטרנט! תחזיקו אותי! אני כמעט בטוחה שאח שלך מגיע לי לפופוק, כמו חצי מהערסים שלמדו איתי ופחדו להתעסק איתי בתיכון. דיי, תפסיק לעשות לעצמך בושות.

אח שלי צחק איתך מה את ניכנסת לטריפים. :lol:

תיזהרי את לא יודעת שאת מדברת עם קווקזים.

בכל מיקרה מיצטער עם הפחדתי אותך זה לא היה כמו שאת חושבת.

את בסך הכל את אחלה בחורה(אחות וטרינרית) ואני בסך הכל חרא של גבר כמו שאת מתארת בסדר אם אמרת אמרת. "לא אתייחס לזה כאל מובן מאליו"

דרך אגב אפשר לבוא אליך עם הכלב לטיפול? :smile1:

פורסם

לי יש השכלה ותרבות אולי לשאר המישפחה שהם ערסים הם לא ברמה גבוהה ואיכותית כמוני

אין ספק שאתה בן אדם איכותי עם הרבה קלאס. ::)

התחלתי עזבתי בגיל 16 בכיתה ט' והלכתי לעבוד אם אבא שלי בעסק!

:lol: בגיל 16 רוב האנשים שאני מכיר היו בכיתה יא' (השאירו אותך כיתה כמה פעמים?). ה'השכלה' שאתה מדבר עליה לא קיימת, כיוון של60% מהאנשים יש תעודת בגרות בארץ ולך אין. ה'השכלה' שלך אפילו לא ממוצעת (אבל קלאס יש לך).

אני מביא לו מכות שילמד נימעס לי
למה אנחנו נולדנו ליסבול אלוהים.!!! :'(

קהל היעד של דודו טופז.

תיזהרי את לא יודעת שאת מדברת עם קווקזים.

כולם כבר נכנסו למקלט?

ואני בסך הכל חרא

אתה אמרת.

פורסם

עמרי, אני רואה שיש מלא זמן פנוי בידיך. הפכת למומחא לסטטיסטיקת צרכנות בתחום התזונה להולכים על 4. ::)

באמת כל הכבוד על תעודת האחות הוטרינרית.

איך זה מתקשר לעובדה שהרוב המוחץ של בעלי הכלבים בישראל קונה מה שיש בסופר - בונזו ?

פורסם

באמת כל הכבוד על תעודת האחות הוטרינרית.

איך זה מתקשר לעובדה שהרוב המוחץ של בעלי הכלבים בישראל קונה מה שיש בסופר - בונזו ?

אני עוד לא מבין אותך. אם הרוב קונה - הרוב צודק ? לא בהכרח, ידידי. זה שהרוב הישראלי קונה לכלבים שלו בונזו ודוגלי, לא אומר בשיט שבונזו/דוגלי זה איכותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים