עבור לתוכן

אין לכלב שלי אוכל כבר יומיים והוא רעב מת מה להביא לו מהבית (כיאלו אוכל ביתי)...?

Featured Replies

פורסם

מה שיותר מעצבן אותי זה שילד לא מוכן לקום לכמה דקות וללכת לקנות לו פאקינג אוכל או לקחת אותו לווטרינר לאיזה רבע שעה... אפילו אוכל בפריזר הוא לא יודע להכי...

תגיד ילד אתה יודע לעשות משהו?

זה פשוט מפחיד אותי כמה אנשים יכולים להיות תלותיים

• תגובות 139
  • צפיות 28.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שאני לא מבין זה , איך לעזאזל כבר יום וחצי , מישהו מבני הבית שלכם לא מרים ת'תחת שלו , הולך לסופר , קונה דוגלי או לא יודע מה , אוכל לכלבים , ומביא שק הבייתה , ונותן למסכן הזה לאכול .

כאילו , WTF , אנשים !?!!?!?!?

זה כמו שאתה היית רוצה לאכול , ואמא'שך הייתה אומרת לך ... שמע .... אני אלך לסופר עוד שבוע , אני אולי אקנה לך משהו , בנתיים נשנש לך איזה תיקנים , או תצוד משהו בגינה , אולי יש שם משהו , אאההההה ... וכן , לפני כמה ימים הרחתי שהשכנים בישלו משהו , אולי העירייה עוד לא פינתה את הפח , תבדוק שם .

הוא צריך אוכל כדי לגדול , FFS !!!

פורסם
  • מחבר

לא אבל קראתי באינטרנט שהסוג שלו אמרתי דוג דה בורדו הוא כלב שמצריך הרבה פעילות גופנית ואני לא מוציא אותו כימעט בחוץ אז הוא רודף אחרי עושה ספורט הוא מנסה ליתפוס אותי קופץ עלי ונושך אותיואת אחותי את אמא שלי בקיצור את כולם הוא רוצה לאכול אותנו חיים חחחחח אני מביא לו מכות שילמד נימעס לי כי הוא לו מבין מה יהיה הסוף חשבתי כשקנינו אותו שיהיה כלב שקט נאמן אבל כניראה לא הכל ניראה כמו שחושבים הוא כלב חרוץ מאוד שאוהב לעשות ספורט לעשות מהבית ג'ונגל בקיצור לא דיימתי שכלב חמוד כזה יכול להגיע היתנהגות ג' חח ממש כלב לא נאמן וואי וואי אמא שלי מישתגעת עליו אני לא מקנא בו חחחח ..איזה צעקות הולך פה הבאתי לו טוסט מיקדום וגם זה לא מספיק מה הוא רוצה מימנו עוד למה אנחנו נולדנו ליסבול אלוהים.!!! :'(

מספיק יש לנו בעיות והכלב יושב לנו על הראש כמו קרציה זה בעיה אנחנו מאוד רוצים לימכור אותו. אם מישהו רוצה כלב שאוהב הרבה אקשן שידבר איתי בפרטי.

אני מעדיף שיחייה טוב ויהיה מאושר מאשר שיסבול חבל לי עליו החיים עוד לפניו

אם אתה באמת אוהב אותו תמסור אותו לידיים טובות (וזה יהיה לך בטח קצת קשה בהתחלה) אבל לפחות תדע שהוא גודל במקום שדואגים לו ומטפלים בו.

איך נימסור אותו אם קנינו אותו באלף שקל מי שרוצה ליקנות אותו מוזמן הוא בצבע חום הוא ניראה כמו בפירסומות של לי לי של הנייר טואלט משהו יפה מאוד הוא כמובן מחפש בית חם ואוהב. הכלב הזה בעתיד יהיה פייטר.

נעשה לכם מחיר טוב. ;)

הכלב למכירה.

פורסם
קראתי באינטרנט שהסוג שלו אמרתי דוג דה בורדו הוא כלב שמצריך הרבה פעילות גופנית ואני לא מוציא אותו כימעט בחוץ אז הוא רודף אחרי עושה ספורט הוא מנסה ליתפוס אותי קופץ עלי ונושך אותיואת אחותי את אמא שלי בקיצור את כולם

אז למה אתה פאקינג לא יוצא איתו?!?!

תן לי להגיד לך משהו שאני בטח אצטער עליו, אתה ילד טיפש, אגואיסט וממש אבל ממש תלותי!

פורסם

ואני חשבתי שהכלב שלי מסכן.

:s07:

פורסם

אחי מה הבעיה להוציא את הכלב?! פאק אחי יש לך כלב אתה צריך להאכיל אותו ולהוציא אותו!

בטח שהוא ינשך אותך, אתה מתעלל בו.

בבקשה תמסור את הכלב הזה ומהר!

פורסם

תן לי להבין, קנית כלב וציפית להיתקע איתו בבית?

מה חשבת שזה צעצוע?

כלב צריך טיול לפחות 3 פעמים ביום!

אין פלא שהוא רודף אחריכם, אני מזמן הייתי אוכל אתכם ::)

תן לו לגדול עוד חצי שנה + ואז תראה מה זה באמת זעם של כלב ::)

אני מאחל לו הצלחה רבה במשימתו הנקמתית 8)

פורסם

יא חתיכת דגנרט - לך לסופר ותקנה לו בונזו.

מה הפאקינג בעייה פה?!

פורסם

אנשים, אנשים, אנשים!

חכם סיני פעם לי: "אם יש לך דוג דה בורדו תכין לו פילה לבן עם רוטב יין לבן, פטריות ושמנת" אבל אני חשבתי על משהו אחר.

מאחר והוא כלב בצבע דה-בורדו אז אתה צריך לשחק איתו שש-בש ורק אחרי שאתה מנצח (זה יהיה קשה, דה-בורדו מאוד טובים בשש-בש, זה מולד)

אתה מקריא לו את החוקה של ארצות הברית ורק אחרי זה אתה מכין את זה:

בתנאי שהוא שוקל בין 1700-1900 ק"ג -

גורמה סאבזי - תבשיל בשר בלימון פרסי

המצרכים

1 קילו בשר טוב, כמו לגולש, חתוך לקוביות לא גדולות

1 בצל גדול, קצוץ דק

1/3 כוס שמן

6 לימונים פרסיים יבשים

3/4 כוס שעועית יבשה עם עין במרכז, שרויה לילה קודם ומבושלת בנפרד עד כדי ריכוך חלקי

1 תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות קטנות כמו מלפפון בסלט

מלח, פלפל שחור, כורכום

1 חבילה בצל ירוק

1 חבילה פטרוזיליה

1 חבילה עלי מנגולד

1 חבילה כוסברה

1 שורש כרפס - רק העלים, ללא הפקעת

1 חבילה של שאנבאלילה - עלים ירוקים של חילבה

אופן ההכנה

מכניסים לקערת מעבד המזון את כל העשבים הירוקים וטוחנים דק: את הבצל הירוק, הפטרוזיליה, המנגולד, הכרפס, הכוסברה, והשאנבאלילה.

מחממים חצי מכמות השמן במחבת גדולה, מוסיפים לשמן החם את העיסה הירוקה, ומטגנים/מערבבים במשך כמה דקות על אש גבוהה

בסיר בו אנו מתכוונים לבשל, משחימים את הבצל הקצוץ עם יתרת השמן. כשהוא שחום, אבל לא שרוף, מוסיפים כפית גדושה כורכום, ומערבבים היטב. מכניסים את קוביות הבשר, ומטגנים כמה דקות.

שופכים את תכולת המחבת לסיר, מוסיפים שעועית, פלפל שחור, 2-3 כוסות מים

מביאים לרתיחה, מנמיכים האש ומבשלים מינימום שעה וחצי, עדיף יותר, עד שמתקבל בשר רך ונימוח.

אם חושבים שאין מספיק רוטב, מוסיפים עוד כוס מים . זה לא תבשיל מרק, לא צריך להיות הרבה נוזל, אבל מאידך כל הכיף הוא בהרבה רוטב ירוק מעל האורז. אז צריך לשחק עם כמות המים לפי הבנתכם.

לאחר שהבשר התרכך, מטגנים במעט שמן את קוביות תפוחי האדמה, כמו צ'יפס, עד שהן שחומות, מוסיפים לסיר

רוחצים את הלימונים היבשים, חוצים ומגרענים אותם - הגרעינים מרירים ונותנים לתבשיל טעם לא נעים, חשוב להסיר אותם

מוסיפים את הלימונים לתבשיל

מוסיפים מלח לפי טעמכם

מערבבים הכל, ונותנים להתבשל עוד כרבע שעה.

טועמים, מתקנים תיבול אם צריך, מכבים את האש ונותנים לנוח קצת בטרם מגישים על יד אורז לבן..

ואם הוא שוקל בין 5400-6000 ק"ג -

קציצות בשר בבירה

המצרכים

לקציצות: 500 גרם בשר בקר טחון

1 בצל גדול מרוסק דק

1 תפוח אדמה בינוני מרוסק דק

2 שיני שום כתושות

מלח, פלפל, כורכום

1 ביצה

1 כף פירורי לחם + 1 כף קמח רגיל

לרוטב:

2 בצלים בינוניים

2 פחיות בירה לבנה

2 כפות רוטב סויה

מלח, פלפל

אם ממש מוכרחים תוספת טעם - 1 כף מרק עוף.

שמן לטיגון

אופן ההכנה

במעבד מזון מרסקים דק דק תפוח אדמה, בצל ושיני שום

סוחטים מנוזלים מיותרים, ומוסיפים לבשר הטחון

מוסיפים ביצה אחת ותבלינים ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה

נותנים לנוח כרבע שעה

יוצרים כדורים בערך בגודל כדור פינג פונג

בצלחת שטוחה מערבבים פירורי לחם וקמח

מגלגלים את הכדורים בתערובת פירורי הלחם והקמח

מחממים שמן במחבת, מטגנים את כל הקציצות עד שהן משתזפות יפה מכל צד

מכינים את הרוטב

משחימים בסיר עם שמן חם טבעות עבות של בצל

כשהבצל זהוב, אבל בפירוש לא שרוף, מוסיפים פחית אחת וחצי של בירה. אם אוהבים הרבה רוטב, מוסיפים גם את החצי הנותר. אם מסתפקים ברוטב יותר מרוכז ומצוצמם, שותים את חצי פחית הבירה..

מוסיפים רוטב סויה

מביאים לרתיחה, מכניסים לסיר מלח ותבלינים

מעבירים את הקציצות אחת אחת לתוך הסיר, שומרים על הרתיחה

כשכל הקציצות בסיר והרוטב מבעבע, מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה, עד שהרוטב מסמיך קצת.

מגישים מעל תלולית של פירה טעים, ומתענגים..

זה הולך יפה גם על יד אורז לבן..

תכין לו 23 מנות מהארוחה שהחלטת להכין, תביא את הספת טלויזיה לשולחן ותשים את המפית מצד שמאל של הצלחת, הסכין מצד שמאל והמזלג מימין (מאוד חשוב לזכור! דה-בורדו שמאליים ב97.3% מהמקרים, עדיף שתשאל אותו בעצמך), שים בקערית מינוז עם קצת חלב תינוקות ווסאבי.

תבקש ממנו בנימוס שיבוא לשולחן ותקרא לו חיים. תזהר כי אם תשכח לקרוא לו חיים הוא יאכל לך את הקיבה וגם להורים ולדודים שלך.

אחרי שהוא מסיים את הארוחה תגיד לו בצרפתית: "אולה ווקושה אווגווה, סיז ווא?".

אחרי שהוא סיים לישון, וסיים את הסיגר שלו, תמרח לו משחה לעיקום עיזים\פינגוונים\ארנבות מתחת לבית השחי.

אני מקווה שעזרתי.

להתראות.

פורסם

תגידו אתם כולכם מטומטים?

לפותח:

אתה לא יוצא מהבית? בשם אלוהים, תקנה שק של אוכל לכלבים! מה זו הבעיה המפגרת הזו? אף אחד במשפחה לא יכול לעבור בסופר ולהרים שם שק בונזו?

נראה כאילו אתה עושה צחוק כאן, מה זה אני לא מוציא אותו מספיק? דבר ראשון קנה לו בונזו ותפסיק להתעלל בו ואח"כ תמסור אותו כמה שיותר מהר.

פורסם

הלואי יאכל אותך חיי :lol: :lol:

ברצינות הכלב שלי ביחס לכלב שלך חיי כמו מלך. יש לו תמיד אוכל.. (ושרואים שהולך להיגמר למה לא פשוט להרים טלפון לחנות הם עושים משלוחים..) אנחנו מסרקים אותו פעם בשבוע ויום שבת הולכים איתו לפארק.. והוא ידוע כסוג שאוהב לרוץ. (וזה המינימוםם שכל אחד יכול לעשות בשביל הכלב שלו..)

פורסם

^^

אחי איזה כלב יש לך? :D

פורסם
  • מחבר

תגידו אתם כולכם מטומטים?

לפותח:

אתה לא יוצא מהבית? בשם אלוהים, תקנה שק של אוכל לכלבים! מה זו הבעיה המפגרת הזו? אף אחד במשפחה לא יכול לעבור בסופר ולהרים שם שק בונזו?

נראה כאילו אתה עושה צחוק כאן, מה זה אני לא מוציא אותו מספיק? דבר ראשון קנה לו בונזו ותפסיק להתעלל בו ואח"כ תמסור אותו כמה שיותר מהר.

אי אפשר לימכור אותו?

פורסם

טוב אנשים, אין ספק שלאור התגובה שמעלי הבנאדם עושה עצמו ומאיתנו צחוק.

הפסיקו להגיב לו!

פורסם

נשבע לכם אני קורא פה תגובה אחרי תגובה ופשוט נקרע מצחוק..

אתם לא רואים איך הילדון הזה עובד עליכם? פשוט עשה מכם בדיחה... :screwy:

אלק "הוא כבר בן 4 חודשים ולא לקחנו אותו לוטרינר אפילו פעם אחת, והוא נושך אותי ויורד לי דם - אתם יודעים אם נדבקתי בכלבת?"

הרגת אותי...!!! :lol:

bmwm5 כל הכבוד.. הצלחת! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים