פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים שלום לכולם יש בעיה ב-פנטיום 3 בעלייה של המחשב הוא כותב ככה:driver not ready insert boot diskett in a:press any key when ready.הארדיסק מחובר וניסיתי עוד כמה ארדיסקים אבל בכולם יש את אותה שגיאה גם כאשר לא מחובר ארדיסק מה אני אמור לעשות?תודה רבה לעוזרים אלי.
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים אהלן,נשמע כאילו מוגדר לך בביוס לחפש את מערכת ההפעלה בכונן הדיסקטים ולא בהרדיסק.תבדוק שבביוס ההרדיסק מוגדר כהתקן ה-boot הראשון.אם זו לא הבעייה - תחזור לפה וננסה משהו אחר.עוגי.
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר דבר ראשון תודה וגם אני חשבתי על זה אבל זה לא זה כי איפסתי את כל הביוס אבל בכל זאת נבדוק שוב יש עוד הצעות?
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים דבר ראשון תודה וגם אני חשבתי על זה אבל זה לא זה כי איפסתי את כל הביוס אבל בכל זאת נבדוק שוב יש עוד הצעות?חיפשתי בגוגל ויש המון עם הבעיה ,אני לפי מה שהבנתי תנסה עם דיסק אתחול של 98 .תרשום בגוגל, driver not ready insert boot diskett in a ותריץ חיפוש ...
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר אני לא סתם פותח תרד חיפשתי ומצאתי ורציתי לדעת עם אפשר בלי דיסקט של windows כי אין לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.