פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים אוקי, אחרי שראיתי פה שכולם או לפחות כמעט כולם עושים מודינג למחשבים שלהם ופרויקטים שכאלו ואחרים אז גם אני רציתי לעשות מודינג יפה למחשב שלי, אבל לי לא היה כסף להשקיע ולקנות אפילו מוצרים בסיסים כמו דרמל למשל כדי שאני יהיה יכול לעבוד איתם ואני גם מעולם לא עבדתי עם הכלי הזה ככה שהכי טוב לעשות מין מיני מודינג חיצוני לחדר, לא למחשב,וגם כמה כבר אפשר לראות את אותם התמונות של מארזים ופרספקס(ים) אז אני אמרתי לעצמי שאני יעשה משהוא מקורי שעף אחד לא עשה עדיין אז כל המיני הפרויקים שלי התחילו למעשה מכמה לדים אולטרה בריט שקניתי בארהיב ומשם הכל כבר התגלגל, התחלתי לבנות מערכת אפקט תאורה על ידי הלדים כפי שבמדריך שבאתר וכך זה נראה בהתחלה: חיבורים האחורים של ה"מוח" מבט מקרוב ל"מוח" של המעגל צילום בחושך: כפי שאתם רואים מעגל בסיסי עם שני לדים ירוקים ושני לדים כחולים כעבור זמן מה כמה שבועות התחלתי לצבוע את המערכת הזאת, בהתחלה צבעתי אותה לצבע שחור (בגלל היציקה של הסיליקון השחור שמחזיק לי את הלדים במקום שהם לא יזוזו בצורה חזקה) ואחרי זה צבעתי לצבע זהב שמצאתי בבית שהיה של אחותי אבל לא באופן אחיד וכך זה נראה: אחריו בניתי עוד מעגל כזה דומה רק שבמעגל השני יש לי אפשרות להחליף את הלדים אם לדוגמה אחד מהם נסרף והשתמשתי בשני נגדים של 560 אוהם ו470 אוהם כדי ששני לדים היו או צהובים או אדומים והשני האחרים או כחולים או ירוקים, אבל בסוף חיברתי את כולם זאת אומרת אחד מכל סוג וכמובן שיש לי אפשרות לשנות ולהחליף את הלדים וכך זה נראה: כפי שאתם רואים בתמונה האחרונה הרכבתי את המערכת הלדים על הפח עצמו של המארז (כי לא היה פשוט אפשרות לחתוח ולעשות חלון (אין דרמל ואין כסף מה לעשות אני עני מרור) והמקור של החשמל למערכת הלדים מתקבל ממקור חיצוני ספק כוח נוסף למרות שבדקתי אם יהיה בעיות כאלה ואחרות אם אני יחבר את המערכת למחשב והדליק וכבה אותה והבדיקה עברה בהצלחה וגם לא היה בעיה לשנות את זה בעתיד אם יהיה לי את האפשרות לעשות חלון אחרי המערכות האלה עשיתי משהוא קטלני עם כדור מראה שהיה לי כך הוא נראה: וזה התוצאה הסופית: עד כאן המיני הפרויקטים שלי.. מצפה לתגובות...
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר תודה לכם...הנה עדכון קטן... אני שחכתי להוסיף את המערכת הלדים החדשה שבניתילדים הפועלים לפי קצב המוסיקה, ניתן לעשות את זה על ידי כמה דרכים אבל בעזרת השימוש ברכיבTIP31 זה הדרך הטובה ביותר בגלל שהלדים לא נסרפים הנה קישור:http://213.8.161.147/motyp.co.il/LedsProject/SoundLed.wmvלמי שתוכנת Window Media Player היא תוכנת הנגן שמוגדרת כברירת המחדלצריך לעשות לקישור הזה שמירת יעד בשםאו אם אתם גולשים בשועל אזשמירת קישור בשם
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים עשיתי כבר משהו כזה עם הכדור מראות, אתה יכול למקד את העוצמה של הלדים ע"H הצבה של זכוכית מגדלת קטנטנה מולו ואז למקד את זה על הכדור מראות, וכך לא יראו את האור על הקיר מימולו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.