פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים הרגע דיברתי עם מישהו במסנג'ר, והוא פלט את אחת השטויות הכי הזויות שמישהו אמר לי בחיים, לכן החלטתי לפתוח את הת'רד הזה (מועד לפורענות ופיגור, אבל למי איכפת?)שימו לב, אחרי שיחה קצרה על שדרוג של המחשב של הבנאדם- שקורי הקליבר אומר/ת:והוא היה מוציא המון חום שקורי הקליבר אומר/ת:וריח של חשמלpika007 אומר/ת: ריח של חשמל....? o_Oתורכם D:
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים חחחח ריח של חשמל? ;D אנ יעלה לכאן שיחה דיי ארוכה עם כמה חברים מהולנד (יש לציין שהיינו בהיי בשיחה והיו כמה שהחליטו לקחת לי את הNICMKNAME, אז זה אולי נראה כאילו הכל זה אני, אבל הרוב זה חברים...) [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים שני חברים שלי היו בעזריאלי , אחד מהם התחזה לחירש-אילם . ביחד הם התחילו עם כמה בנות כשה"חירש-אילם" מדבר רק בשפת סימנים וכו' לאחר כמה דקות בסוף השיחה ה"חירש-אילם" מגיש לאחת הבנות את הפלאפון שלו והיא רושמת את המספר
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים טוב אוקיי אז כמו שהרבה אנשים פה מכירים את רועי vatos-locos הרבה ממכם גם יודעים שהבנאדם גאון!!הנה אחת השיחות איתו בקצרה: (קצת ארוך אבל שווה כל רגע..)(רועי, אוהב אותך!)Vatos-Locos אומר/ת:חתכתי באמצע לצבאBorn To Be Dead אומר/ת:חחחח לא נורא אחי העיקר שיש לך זמן לישוןBorn To Be Dead אומר/ת:זה ניקרא נפקדות לא?Vatos-Locos אומר/ת:לאVatos-Locos אומר/ת:פשוטVatos-Locos אומר/ת:הלכתי קצת לפני הזמןVatos-Locos אומר/ת:בלי לשאול אף אחדVatos-Locos אומר/ת:זה קיצור הליכיםVatos-Locos אומר/ת:בשביל לא לגזול מזמנו המועטVatos-Locos אומר/ת:של המפקד שליBorn To Be Dead אומר/ת:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקיייVatos-Locos אומר/ת:חשבתי על טובתו אתה מביןVatos-Locos אומר/ת:זה הכל בשבילוVatos-Locos אומר/ת:בכלל מהבוקר סתם נפל עלי בכל דבר קטןVatos-Locos אומר/ת:למה הנעליים שך לבנותVatos-Locos אומר/ת:למה אתה לא קושר שרוכיםVatos-Locos אומר/ת:למה השמש עושה אורVatos-Locos אומר/ת:כל דבר קטןVatos-Locos אומר/ת:הוא בא עצבניVatos-Locos אומר/ת:אז אמרתי עדיף לשמור מרחקBorn To Be Dead אומר/ת:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחVatos-Locos אומר/ת:הבית שלי זה מרחק סבירהיו עוד כמה שיחות טובות ניראה אם אני ימצא ויהיה אישור אז...
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים עם רועי כל שיחה זה רמה..אם הייתי שם פה שיחות שלי איתו אנשים היו צריכים להתחיל להסתובב עם משאפים.
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים היו עוד כמה שיחות טובות ניראה אם אני ימצא ויהיה אישור אז...הרגת אותי! (בעצם הוא הרג אותי..)עוד בבקשה.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים שיחה על תורה ותלמוד ;Dמאיר אומר/ת:אתה לא יודע מה זה תורה, חתיכת קווקזי ג'ינג'י (: אריאל אומר/ת:אני כן יודע תורה!מאיר אומר/ת:מה אתה יודע ? אריאל אומר/ת:הממ...שלמה רבינו היה חכם!!(אמיתי לגמריי, עם חבר מהכיתה ;D)
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מה מוזר? כשמשתמשים באבקת חשמל והיא נשרפת אז נוצר ריח של חשמל, זה ברורתזהר שלא תתפוצץ לך המשחה להוצאת בזנטים ביידים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.