פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים שלום לכולם!יש לי את המארז SUNBEAM TRANSFORMER.בחלק העליון שלו יש שתי יציאות USB יציאה לרמקולים\אוזניות ויציאה למיקרופון.חיבורי הUSB פועלים מעולה..אולם חיבורי השמע אינם פועלים כלל..כאשר אני מחבר אוזניות או מיקרופון המחשב עדיין ממשיך להשמיע דרך כרטיס הקול שעל הלוח (שאליו מחוברים הרמקולים של המחשב)עכשיו מה יכול להיות הבעיה של זה?נזכרתי שהיה פה סיקור על המארז ואמרו שהכבל קצר מדיי וזה...יש מצב שהטכנאי שהרכיב לי את המחשב לא הצליח להגיע עד למעלה?אם אני בודק ואכן הכבל מחובר (ואני כמעט בטוח שכן) מה לעשות?תודה על העזרה!
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר אוקיי פתחתי את המארז ובדקתי - אכן מחובר.אם כן מדוע אני לא שומע?האם צריך להעביר במחשב לאיזה מצב מסוים שיגיד לו להעביר את השמע לחיבורים העלייים במקום על הללוח אם?תודה על העזרה!
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים אני לא חושבאבל בכל זאת תנסה בדרייברים של הכרטיס קולד"א הכרטיס קול שלך הוא אונבורד?
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים שמע אחי..זה רק בכרטיסי ON BOARDאגב על כרטיס הקול שהוא רגיל למשל לי יש משהו ישן אבל יש שם חיבורים כאלה CD IN וכל השטויות האלה זה לא יעבוד משם רק ONBOARD זה עובד זה באסה אבל ככה זה
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר נו כן הכרטיס הוא אונבוארד!!הכרטיס קול הוא של הלוח GIGABYTE GA-945P-S3אני מיואש...מה עושים?לחפש עדכונים לכרטיס קול אולי?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים היתה לי בעיה כזאת ב DS3.פשוט צריך להוריד איזה V מההגדות של הכרטיס (HD Audio).זה אמור לעבוד.תשחק עם זה קצת וזה יסתדר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.