עבור לתוכן

רוצה לפתוח מוסך של מכוניות

Featured Replies

פורסם

טוב מקום יש לי :xyxthumbs:

אני רוצה לפתוח מוסך למכוניות לכול הסוגים ולשפר אותם איזה חנויות או איזה יצרנים אני יכול לקנות מהם בקשה לא להרוס רציני

בבקשה אם זה היה סבבה אני נותן לכם :yelclap::hi::xyxthumbs: אם לא תהרסו רציני גם כמו הדיון הקודם ובבקשה לא להרוס רק לעזור

פורסם

לפני או אחרי שאתה שובר שיא עולם עם מעבד X6800?

פורסם

לול.

פעם הבאה - "רוצה להפוך לנשיא ארה"ב". לרציניים בלבד.

פורסם

אני רוצה לפתוח מוסך למכוניות לכול הסוגים ולשפר אותם איזה חנויות או איזה יצרנים אני יכול לקנות מהם בקשה לא להרוס רציני

בבקשה אם זה היה סבבה אני נותן לכם :yelclap::hi::xyxthumbs: אם לא תהרסו רציני גם כמו הדיון הקודם ובבקשה לא להרוס רק לעזור

בהתחלה יהיה לך מאוד קשה תצטרך לקחת הלוואה או משהו, אבל קח אותה בקטנה: אתה חייב קודם להשיג את כל החלקים ואת כל הציוד,

חוץ מזה שאתה צריך לפרסם את המקום, אתה גם תצטרך עובדים, והם רוצים כסף.., ולך תשפר עכשיו את המוסך , צריך שירותים טלפון, ביטוח וכל זה.. סיפור סיפור

אבל אם אתה רציני באמת תתחיל מקטן תביא בני דודים שלך שיתנדבו בשבילך כמה שעות, תן להם טיפ או משהו.. תגדיר לך זמן מסוים תנסה תראה אם הולך לך תמשיך הלאה.. חוץ מלאלה שיש קשרים כולם מתחילים מאפס..

פורסם

שלום ילד :hi: איך אתה שמח שאתה מציף את הפורום בשטיות ?

אני מבין שעדיין לא החלטתה מה להיות כשתיהיה גדול אוברקלוקר או מוסכניק תחליט ילדון בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון לAsD[eyal]

תפסיק לזבל אני 25בן

"העובדים" הם חברים שלי שביחד איתי רוצים לפתוח מוסך עצמאי

והכסף אין בעיה במקרה וזה לא חוקי :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים