פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים וכרגע אין עליו משחה טרמית האם הוספה של משחה טרמית תוריד את הטמפרטורות משמעותי...או שיכולה להיות בעיה במחשב כי כל שאר החלקים במחשב קרים ואין בעיה של איוורור במארז...
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים קודם כל יעזור אם תרשום איזה מעבד יש לך.דבר שני כמובן,משחה טרמית היא דבר חשוב מאוד ואני ממליץ לך בחום למרוח במהרה.דבר שני תנקה אבק במארז ובמיוחד במאורר של המעבד (על הדרך,שים לב אם הוא מסתובב בכלל)אחרי כל אלה תבדוק טמפ' בתוכנה אמינה (EVEREST) או בביוס למשל ותעדכן.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר הכל נקי המאוורר מסתובב ובביוס הטמפרטורה היא 65 מעלות אבל בתוכנה speed fan אחרי שהוא מתאמץ הוא מגיע גם ל73והמעבד הוא p4 2.8 פרסקוטאפילו פתחתי את הדלת של המארז והצמדתי לשם מאוורר רגיל ועדיין אותו דבר והטמפרטורה של הלוח היא 20-19 מעלות אז זה לא כל המערתרק המעבד מתחמם...
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים פרסקוט מסביר את העניין. הם מעבדים מאוד מאוד חמים.אם ניקית אבק וכו' אין הרבה מה לעשות,אולי כדאי לך לרכוש קירור למעבד,וכמובן לשים משחה טרמית איכותית MX1 או AC5
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר אני מתכוון לשים משחה טרמית את הarctic silver 5 אבל אני רוצה לדעת אם זה יעזור במידה משמעותית כי פעם הוא לא היה מתחמם ככה אז אין לי סיבה להחליף קירור יכול להיות שהוא מקולקל וצריך להחליף אותו?
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים יכול להיות שאיכשו המאורר נשבר או משהו כזה,שים לב לזה. בכל מקרה,אני מקווה שניקית אבק גם שם ולא רק במארז.כמו כן שים לב ששום חפץ לא חוסם את אחד מהמאוררים של המארז.לגבי המשחה,היא צפויה לעזור מאוד ובכל מקרה מאוד הכרחית,לא מומלץ לאף מעבד לפעול ללא משחה טרמית.במידה והטמפ' לא תישאר כזו גבוהה תשקול אולי לקנות קירור,למרות שזוהי טמפ' סבירה יחסית לפרסקוטים
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר נקיתי הכל את המאורר ואת הגוף קירור אין עליהם טיפת אבקוכמה המשחה תעזור?..כי פעם שהייתי נכנס לביוס זה היה בין 45 ל55 ועכשיו זה 65 היא תוריד 10 מעלות?
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים אי אפשר לדעת.אני יודע שאצלי כשהמחשב יחסית חדש (עדיין לא שנה) ומעבד קריר הרבה יותר משלך היא הורידה 3 מעלות בערך.בכל מקרה מומלץ לשים משחה כזו גם אם זה יוריד מעלה אחת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.