עבור לתוכן

המעבד מגיע ל73 מעלות...!!!

Featured Replies

פורסם

וכרגע אין עליו משחה טרמית האם הוספה של משחה טרמית תוריד את הטמפרטורות משמעותי...

או שיכולה להיות בעיה במחשב כי כל שאר החלקים במחשב קרים ואין בעיה של איוורור במארז...

פורסם

קודם כל יעזור אם תרשום איזה מעבד יש לך.

דבר שני כמובן,משחה טרמית היא דבר חשוב מאוד ואני ממליץ לך בחום למרוח במהרה.

דבר שני תנקה אבק במארז ובמיוחד במאורר של המעבד (על הדרך,שים לב אם הוא מסתובב בכלל)

אחרי כל אלה תבדוק טמפ' בתוכנה אמינה (EVEREST) או בביוס למשל ותעדכן.

פורסם
  • מחבר

הכל נקי המאוורר מסתובב ובביוס הטמפרטורה היא 65 מעלות אבל בתוכנה speed fan אחרי שהוא מתאמץ הוא מגיע גם ל73

והמעבד הוא p4 2.8 פרסקוט

אפילו פתחתי את הדלת של המארז והצמדתי לשם מאוורר רגיל ועדיין אותו דבר והטמפרטורה של הלוח היא 20-19 מעלות אז זה לא כל המערת

רק המעבד מתחמם...

פורסם

שים משחה טרמית...

פורסם

פרסקוט מסביר את העניין. הם מעבדים מאוד מאוד חמים.

אם ניקית אבק וכו' אין הרבה מה לעשות,אולי כדאי לך לרכוש קירור למעבד,וכמובן לשים משחה טרמית איכותית MX1 או AC5

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לשים משחה טרמית את הarctic silver 5

אבל אני רוצה לדעת אם זה יעזור במידה משמעותית

כי פעם הוא לא היה מתחמם ככה אז אין לי סיבה להחליף קירור יכול להיות שהוא מקולקל וצריך להחליף אותו?

פורסם

יכול להיות שאיכשו המאורר נשבר או משהו כזה,שים לב לזה. בכל מקרה,אני מקווה שניקית אבק גם שם ולא רק במארז.כמו כן שים לב ששום חפץ לא חוסם את אחד מהמאוררים של המארז.

לגבי המשחה,היא צפויה לעזור מאוד ובכל מקרה מאוד הכרחית,לא מומלץ לאף מעבד לפעול ללא משחה טרמית.

במידה והטמפ' לא תישאר כזו גבוהה תשקול אולי לקנות קירור,למרות שזוהי טמפ' סבירה יחסית לפרסקוטים

פורסם
  • מחבר

נקיתי הכל את המאורר ואת הגוף קירור אין עליהם טיפת אבק

וכמה המשחה תעזור?..כי פעם שהייתי נכנס לביוס זה היה בין 45 ל55 ועכשיו זה 65 היא תוריד 10 מעלות?

פורסם

אי אפשר לדעת.אני יודע שאצלי כשהמחשב יחסית חדש (עדיין לא שנה) ומעבד קריר הרבה יותר משלך היא הורידה 3 מעלות בערך.

בכל מקרה מומלץ לשים משחה כזו גם אם זה יוריד מעלה אחת.

פורסם
  • מחבר

סבבה אני ישים משחה ונראה מה קורה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים