פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים פשוט אוטו שנוח ללימוד נהיגה..ותאמין לי שאם תרצה מספיק הוא יכבהלדוגמא, אם תסע לאט מדי על הילוך שלישי הוא יכבה בסופו של דבר[בהנחה שלא תלחץ על הקלאץ']
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים ואני אומר את זה על האוקטביהאני לומד על אוקטביה ואחרי חוד ששלא עשיתי שיעורי נהיגה המשכתי לפני יומיים (כולה שיעור רביעי אבל עדיין)וניכבה לי האוטו איזה 5 פעמים....
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים גם אני לא יעבור טסט שלישי אני לא יפרוש, למה לי לפרוש רק בגלל ש"הנהגים המקצוענים" של הפורום אמרו לי
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים לי לא נכבה הרכב מעולם בשיעור נהיגה.ואם אתה רוצה שאני יוכיח לך, לך לפרטי תיקח את מספר הטלפון של מורה הנהיגה שלי ותשאל אותו.ואני עוד למדתי על יונדאי אלנטרה מסריחה.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים לי לא נכבה הרכב מעולם בשיעור נהיגה.ואם אתה רוצה שאני יוכיח לך, לך לפרטי תיקח את מספר הטלפון של מורה הנהיגה שלי ותשאל אותו.ואני עוד למדתי על יונדאי אלנטרה מסריחה.איזה גבר אפשר חתימה?
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים אתה יכול לעשות את זה גם בשבועיים אם בא לך שעורים של שעתיים כל פעם, רצוי להתחיל עם שיעור - שניים של 45 דקות בשבוע וללמוד תאוריה, ולעבור אותה ולהתחיל להאיץ את כמות השעורים. כמובן שהכל תלוי ביכולת הלמידה שלך.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים לי לא נכבה הרכב מעולם בשיעור נהיגה.ואם אתה רוצה שאני יוכיח לך, לך לפרטי תיקח את מספר הטלפון של מורה הנהיגה שלי ותשאל אותו.ואני עוד למדתי על יונדאי אלנטרה מסריחה.זה מה שניסיתי להסביר...קשה לכבות יונדאי אלנטרה..!!! אם היית קורא את כל התגובות היית מבין מה הולך פה..ובבקשה, אל תיהיה סנוב.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים כן אתה צודק, אם הרכב חדש אז קשה, אבל הרכב כולו חרוש מהתחת כבר ובקושי סוחב, אז את הרכב הספציפי קל מאוד לכבות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.