עבור לתוכן

כמה זמן(בימים/שבועות/חודשים) לוקח לעשות את שיעורי הנהיגה המעשי(28 שיעורים)?

Featured Replies

פורסם

אני סיימתי לילמוד עכשיו ב16 וחצי תאוריה כיאלו למדתי והכל אני צריך רק לגשת למיבחן.

עכשיו רציתי לדעת כמה זמן לוקח לילמוד את ה28 שיעורים האלה בנהיגה?

והאם אני יצטרך לקחת את השיעורים האלו פעם בשבוע או כמה פעמים בשבוע עד שיסתיימו ה28 שיעורים בשש חודשים(בחצי שנה) ואז יהיה לי טסט בגיל 17 ככה זה הולך?

תסבירו לי קצת לעומק אם אתם יכולים אני דיי מבולבל מהעיניין הזה.

ויש לי עוד שאלה כמה המחירים עולים לשיעור ומה הכי זול אטרקטיבי...

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל, שיעור זה 45 דקות

מחיר של שיעור זה בין 80-100 (אני לא בטוח בדיוק כמה בימינו)

כמה זמן לוקח לעשות 28 שיעורים (שים לב שרוב הסיכויים שתצטרך קצת יותר מ28, הרוב צריכים)

תלוי בך, אם תעשה שיעור בשבוע ייקח לך חצי שנה בערך (28 שבועות)

אם תעשה 2 שיעורים בשבוע ייקח לך 14 שבועות (3.5 חודשים)

זה הכל תלוי כמה תתמיד בשיעורים וכו'

בכל אופן, הזמן המומלץ לדעתי ללהתחיל ללמוד זה בערך 4 חודשים לפני יומולדת 17, בהנחה שאתה

מתכוון להתמיד (שזה אומר 2 שיעורים בשבוע+נשאר לך זמן לעוד שיעורים/זמן שלא תעשה בו שיעורים)

כמובן שבחגים למשל לא עושים שיעורים (מי ילמד בזמן חנוכה או פסח?) ולכן אתה צריך להתחשב בזה

פורסם
  • מחבר

תודה לך. :)

פורסם

אתה יכול תמיד להתחיל עוד יותר קורב לגיל 17..ולעשות שיעורים כפולים פעמיים בשבוע שזה יוצא 4 שיעורים בשבוע אותה מסיים עם זה אחרי חודש וחצי וזה יוצא טוב כי ככל שאתה מתרגל יותר בפרק זמן צפוף יותר אתה מקבל יותר מיומנות....יש לי חברים שעושים שיעורים משולשים של שעה וחצי או שעתיים..

פורסם
  • מחבר

זאת גם אפשרות. תודה.

ויש לי עוד שאלה אם אני רוצה לינהוג רק ברכב עם גיר אוטומט זה אפשרי?

או שחייב לילמוד רק ברגיל?

איך זה הולך בקיצור....

פורסם

אתה יכול ללמוד על אוטמוט בלבל אבל אז לא תוכל לנהוג על ידני וזה יהיה מאוד חבל.

בד"כ מי שלומד על אוטומט זה רק מי שאין סיכוי שיצליח בידני כי הוא או נכה או שידני ממש קשה לו. (מאוד נדיר)

אבל אם אתה בן אדם נורמלי אין סיבה שלא תלמד על ידני.

פורסם

אמת.

הכי טוב על ידני...כדאי שיהיה לך רישיון על ידני...לא טוב להיות מוגבל אם צריך לנסוע פתאום ברכב של מישהו או משהו כזה...וזה יכול לעזור גם למקומות עבודה בעתיד..

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה.

פשוט לא מיזמן חבר נתן לי לינהוג בסוברו המיסכנה שלו DLשנת 85 ויש לה גיר ידני כיאלו היסתבכתי איתה כיאלו שים קלאצ' ברקס גז זה סתם סיבוך היה מבחינתי ברכב הזה גם העברות לא היו חלקות כניראה ביגלל האוטו. :lol:

אבא שלי נותן לי ליפעמים לינהוג ברכב שלו בעבודה ובפרדסים וזה אוטמט ואין לי שום בעיה כי זה קל מאוד אין לך קלאצ' רק גז וברקס וגם לא צריך להעביר הילוכים באוטומט אתה רק מוזיז תמוט של הגיר לD ונוסע.

אבל אם צריך לעשות ידני כמו כולם אז נעשה, זה לא בעיה.

פורסם

לא הצלחת בגלל שכנראה לא הסבירו לך נכון איך לעשות, וגם לוקח זמן שצריך לתרגל, משהו כמו 8 שיעורים~

פורסם
  • מחבר

הבנתי. אני בכל מיקרה יקנה בעתיד רכב עם גיר אוטומט.

יש לי שאלה:

נגיד ואני ילמד על רגיל, ואחרי שקיבלתי תרישיון אני יוכל לינהוג אחר כך על אוטומט?

או שצריך לילמוד גם אוטומט בניפרד?

פורסם

מי שלומד על ידני יכול לנהוג אח"כ גם על אוטומט בלי בעיה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על העזרה. :) :-*

פורסם

אם יש לך בעיה עם הגיר ידני אתה יכול ללמוד על יונדאי אקסנט ידנית ואני מצטט את אבא של חבר שלי "אתה צריך להיות מפגר כדי לכבות את האוטו הזה"...זה בערך מה שהוא אמר... :xyxthumbs:

פורסם

אם יש לך בעיה עם הגיר ידני אתה יכול ללמוד על יונדאי אקסנט ידנית ואני מצטט את אבא של חבר שלי "אתה צריך להיות מפגר כדי לכבות את האוטו הזה"...זה בערך מה שהוא אמר... :xyxthumbs:

ואני אומר את זה על האוקטביה

פורסם

גם בגולף דיזל.. האוטו הזה פשוט לא נכבה חחחח!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים