פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים אני סיימתי לילמוד עכשיו ב16 וחצי תאוריה כיאלו למדתי והכל אני צריך רק לגשת למיבחן.עכשיו רציתי לדעת כמה זמן לוקח לילמוד את ה28 שיעורים האלה בנהיגה?והאם אני יצטרך לקחת את השיעורים האלו פעם בשבוע או כמה פעמים בשבוע עד שיסתיימו ה28 שיעורים בשש חודשים(בחצי שנה) ואז יהיה לי טסט בגיל 17 ככה זה הולך?תסבירו לי קצת לעומק אם אתם יכולים אני דיי מבולבל מהעיניין הזה.ויש לי עוד שאלה כמה המחירים עולים לשיעור ומה הכי זול אטרקטיבי...
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים קודם כל, שיעור זה 45 דקותמחיר של שיעור זה בין 80-100 (אני לא בטוח בדיוק כמה בימינו)כמה זמן לוקח לעשות 28 שיעורים (שים לב שרוב הסיכויים שתצטרך קצת יותר מ28, הרוב צריכים)תלוי בך, אם תעשה שיעור בשבוע ייקח לך חצי שנה בערך (28 שבועות)אם תעשה 2 שיעורים בשבוע ייקח לך 14 שבועות (3.5 חודשים)זה הכל תלוי כמה תתמיד בשיעורים וכו'בכל אופן, הזמן המומלץ לדעתי ללהתחיל ללמוד זה בערך 4 חודשים לפני יומולדת 17, בהנחה שאתהמתכוון להתמיד (שזה אומר 2 שיעורים בשבוע+נשאר לך זמן לעוד שיעורים/זמן שלא תעשה בו שיעורים)כמובן שבחגים למשל לא עושים שיעורים (מי ילמד בזמן חנוכה או פסח?) ולכן אתה צריך להתחשב בזה
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים אתה יכול תמיד להתחיל עוד יותר קורב לגיל 17..ולעשות שיעורים כפולים פעמיים בשבוע שזה יוצא 4 שיעורים בשבוע אותה מסיים עם זה אחרי חודש וחצי וזה יוצא טוב כי ככל שאתה מתרגל יותר בפרק זמן צפוף יותר אתה מקבל יותר מיומנות....יש לי חברים שעושים שיעורים משולשים של שעה וחצי או שעתיים..
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר זאת גם אפשרות. תודה.ויש לי עוד שאלה אם אני רוצה לינהוג רק ברכב עם גיר אוטומט זה אפשרי?או שחייב לילמוד רק ברגיל?איך זה הולך בקיצור....
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים אתה יכול ללמוד על אוטמוט בלבל אבל אז לא תוכל לנהוג על ידני וזה יהיה מאוד חבל.בד"כ מי שלומד על אוטומט זה רק מי שאין סיכוי שיצליח בידני כי הוא או נכה או שידני ממש קשה לו. (מאוד נדיר)אבל אם אתה בן אדם נורמלי אין סיבה שלא תלמד על ידני.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים אמת.הכי טוב על ידני...כדאי שיהיה לך רישיון על ידני...לא טוב להיות מוגבל אם צריך לנסוע פתאום ברכב של מישהו או משהו כזה...וזה יכול לעזור גם למקומות עבודה בעתיד..
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר אוקי, תודה. פשוט לא מיזמן חבר נתן לי לינהוג בסוברו המיסכנה שלו DLשנת 85 ויש לה גיר ידני כיאלו היסתבכתי איתה כיאלו שים קלאצ' ברקס גז זה סתם סיבוך היה מבחינתי ברכב הזה גם העברות לא היו חלקות כניראה ביגלל האוטו. אבא שלי נותן לי ליפעמים לינהוג ברכב שלו בעבודה ובפרדסים וזה אוטמט ואין לי שום בעיה כי זה קל מאוד אין לך קלאצ' רק גז וברקס וגם לא צריך להעביר הילוכים באוטומט אתה רק מוזיז תמוט של הגיר לD ונוסע. אבל אם צריך לעשות ידני כמו כולם אז נעשה, זה לא בעיה.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים לא הצלחת בגלל שכנראה לא הסבירו לך נכון איך לעשות, וגם לוקח זמן שצריך לתרגל, משהו כמו 8 שיעורים~
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר הבנתי. אני בכל מיקרה יקנה בעתיד רכב עם גיר אוטומט.יש לי שאלה:נגיד ואני ילמד על רגיל, ואחרי שקיבלתי תרישיון אני יוכל לינהוג אחר כך על אוטומט?או שצריך לילמוד גם אוטומט בניפרד?
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים אם יש לך בעיה עם הגיר ידני אתה יכול ללמוד על יונדאי אקסנט ידנית ואני מצטט את אבא של חבר שלי "אתה צריך להיות מפגר כדי לכבות את האוטו הזה"...זה בערך מה שהוא אמר...
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים אם יש לך בעיה עם הגיר ידני אתה יכול ללמוד על יונדאי אקסנט ידנית ואני מצטט את אבא של חבר שלי "אתה צריך להיות מפגר כדי לכבות את האוטו הזה"...זה בערך מה שהוא אמר... ואני אומר את זה על האוקטביה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.