עבור לתוכן

צעירות בחדרה תקפו שוטרת

Featured Replies

פורסם

אותי אישית זה הרגיז והכעיס. לאן אנחנו נגיע. למה אף אחד לא עושה משהו.

כל מי שרוצה תוקף את המשטרה. חרדים, ערבים, נוער. מה יהיה?

מתי יחזירו עטרת ליושנה, מתי שוטר יהיה באמת שוטר שלא מפחד מתביעות על ימין ועל שמאל

מתי שוטר יהווה סמל הכבוד והשלטון.

לי אישית זה נמאס לראות אותם מבוזים ככה.

למה לא מכינים את השוטרים כמו שצריך בלוחמת קרב מגע על בסיס יומי או שבועי או חודשי.

האם הרשות לאכיפת החוק בארץ רקובה ונמקה לנגד עיניינו?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3326810,00.html

פורסם

אני הייתי יורה בה... תקיפת שוטר.

ואני לא ממש מופתע, חדרתיות ברובן הן תת-רמה.

פורסם

ויש הרבה שהן לא תת-רמה, אתה קצת מגזים פה, אתה לא חושב?

בתור חדרתי במקור, אין ספק שחדרה התדרדרה מאוד, אבל ההכללה שהכנסת פה מוגזמת.

לגבי ההתנהגות במועדון, השוטר שהיה איתה פשוט אידיוט, שלוף אלה, ותפוצץ אותן, מה הוא מפגר?

תוקפים את השותפה שלו והוא עוד מזיז לי את האוטו.

אחת אחת הן היו צריכות להגיע לבית-חולים עם שברי גפיים.

פורסם

איזה פיצוצים היא אכלה....

והכי מצחיק שהמאבטחים של המועדון מסתכלים ועומדים חצי מטר ממנה...רואים אותה נשפכת שם ולא עושים כלום..

:silly:

פורסם

לא פועל לי הוידאו :(

בכל מקרה, גועל נפש מה שעשו לה! ועוד ילדות!! 15.5 ילדה מסטולה על החיים שלה!

אנשים מגעילים ופשוטים!

פורסם

משטרה = אימפוטנציה

פורסם
  • מחבר

משטרה = אימפוטנציה

בדיוק. אני מסכים.

עם כל הכאב שיש בזה, אני כמתנדב לשעבר ועם כמות נכבדת של מכרים קרובים מאוד במשטרה,

אומר את זה בריש גלי. המשטרה אימפוטנטית. אין לה את הכוח אדם המקצועי ואין לה את הגיבוי הפרלמנטרי.

ואני מדבר על עבודה שוטפת ולא על מקרים חריגים.

לא יתכן שכל שני וחמישי יקראו ליס"מ או ליחידות מיוחדות כאלו ואחרות.

ואני יודע שיש פוטנציאל גבוהה שלא ממומש במשטרה.

פשוט כל הרשות הזו הפכה להיות נכה משנה לשנה.

וזו לא הבעיה של השוטר הקטן, זו בעיה של הדרג הגבוהה, המושחת, המסואב שדואג לתחת לשלו ולא לשמירת החוק בארץ.

פורסם

ככה זה כשלמשטרה מתגייסים אנשים שלא מצאו מה לעשות עם החיים שלהם ועצלנים ושלא מתאימים לתפקיד !!! ולא אנשים שרוצים להיות שוטרים על מנת "לשנות" משהו בחברה ולתרום, אלא כל אחד מחפש לעשות כמה שפחות ולהתקדם כמה שיותר!!!

פורסם

ZAM, כשאתה מדבר על פוטנציאל, אתה מדבר על מגוון הטכניכות לגירבוץ בזמן שעומדים עם מד-מהירות בצומת, נכון? למשטרה מגוייסים קופים עם תסמונת דאון בימינו, השכר לא הכי הכי, מה שמבריח אנשים עם פוטנציאל אמיתי שבאמת רוצים לעשות משהו עם עצמם ולאכוף את החוק. תחשבו אבל רגע אם זאת לא היתה השוטרת שחוטפת מכות אלא אתם, מול השוטרת. מה הפוסטמה היתה עושה? פיפי במכנסיים? מה זה השותף שלה לא בא לעזור לה? מה הוא עילג? בעיר שלי למשל, המשטרה מומחית בתפירת תיקים. זוכרים את המקרה עם הונדליזם בבית כנסת? מצאו כמה פריקים להאשים אותם. הכניסו בהם מכות, השאירו אותם יומיים במעצר בלי אוכל, ובסוף שחררו אותם מחוסר ראיות. למה אין ראיות? כי ככה. העיקר שהפושעים האמיתיים עדיין מסתובבים בחוץ כי המשטרה חכמה על מי שלא יודע את הזכויות שלו, על פועלים זרים, על ילדים, על עולים אבל אף פעם לא על עבריינים.

פורסם

הכח המשטרתי היום ירד בצורה משמעותית! זה כבר לא ניקרא "משטרה".

פורסם

ZAM, כשאתה מדבר על פוטנציאל, אתה מדבר על מגוון הטכניכות לגירבוץ בזמן שעומדים עם מד-מהירות בצומת, נכון? למשטרה מגוייסים קופים עם תסמונת דאון בימינו, השכר לא הכי הכי, מה שמבריח אנשים עם פוטנציאל אמיתי שבאמת רוצים לעשות משהו עם עצמם ולאכוף את החוק. תחשבו אבל רגע אם זאת לא היתה השוטרת שחוטפת מכות אלא אתם, מול השוטרת. מה הפוסטמה היתה עושה? פיפי במכנסיים? מה זה השותף שלה לא בא לעזור לה? מה הוא עילג? בעיר שלי למשל, המשטרה מומחית בתפירת תיקים. זוכרים את המקרה עם הונדליזם בבית כנסת? מצאו כמה פריקים להאשים אותם. הכניסו בהם מכות, השאירו אותם יומיים במעצר בלי אוכל, ובסוף שחררו אותם מחוסר ראיות. למה אין ראיות? כי ככה. העיקר שהפושעים האמיתיים עדיין מסתובבים בחוץ כי המשטרה חכמה על מי שלא יודע את הזכויות שלו, על פועלים זרים, על ילדים, על עולים אבל אף פעם לא על עבריינים.

כמה שאת צודקת..

אני אוהב את הראש שלך !!! :smile1:

פורסם
  • מחבר

לא.

כשאני מדבר על פוטנציאל אני מתכוון לכך.

יש אנשים טובים משכמם ומעלה שמתגייסים, תמימים בצורה מסויימת נכונים להשקיע ולתרום, רוצים באמת לשנות,

שמודעים לשכר הנמוך אבל באמת רוצים לעזור כשוטרים, להאבק בשחיתות ובפשע.

וכמו שאמרת שמים אותם עם מד מהירות בצומת (מילא צומת חיונית, אבל אלוהים ישמור איפה דוחפים אותם).

ואכן בשם החיסכון מכניסים למשטרה את הטיפשים עם השכל בסולייה שחכמים על אלו שאין עוול בידם בזמן שהעבריינים האמיתיים ממשיכים לטייל בחוץ ולשחק

בכולם כבשלהם.

פורסם

יש לנו את המשטרה הכי חרא בעולם

מכירים את המקרה שרצחו חיילת ליד אופקים והאשימו מישהו שביכלל לא היה קשור ולא נתנו לו לאכול ולישון כמה ימים וכלאו אותו לאיזה 20 ומשהו שנה ולפני כמה שנים שיחררו אותו נתנו לו מילון שקל והתנצלו. \=

פורסם

שתי פסקאות שאומרות את הכל:

תחילה חשבו השוטרים כי הצעירות אינן שיכורות אולם לאחר בדיקה, התברר כי כולן שיכורות. אחת מהן, כבת 15.5, כמעט ואיבדה הכרתה בגלל שכרות עמוקה.

המועדון בו הותקפה השוטרת נסגר לפני שבועיים על ידי המשטרה, לאחר שמאבטח במועדון ירה באוויר בעקבות קטטה עם בליינים. בעלי המועדון פנו לבית המשפט וזה אישר לפתוח את המועדון מחדש.

פורסם

ויש הרבה שהן לא תת-רמה, אתה קצת מגזים פה, אתה לא חושב?

בתור חדרתי במקור, אין ספק שחדרה התדרדרה מאוד, אבל ההכללה שהכנסת פה מוגזמת.

לגבי ההתנהגות במועדון, השוטר שהיה איתה פשוט אידיוט, שלוף אלה, ותפוצץ אותן, מה הוא מפגר?

תוקפים את השותפה שלו והוא עוד מזיז לי את האוטו.

אחת אחת הן היו צריכות להגיע לבית-חולים עם שברי גפיים.

יש, אבל הרבה מאוד מהחדרתיות שיצא לי להכיר, היו כמו נעל. אז אולי הכללתי יותר מידי, אבל מהנסיון שלי אלו המסקנות.

אני גם מכיר מספיק חדרתים שיסכימו איתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים