פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים יש לי מחשב ישן שלא עובד (לא מתחיל עם ה-BOOT ולא שולח אות למסך).במהלך נסיונותיי לאתר את מקור התקלה צמצמתי את האפשרויות כך שאני יודע שהבעיה היא במעבד או בלוח האם.רציתי לדעת אם יש אפשרות לברר מה מקור התקלה (אם אין לי מחשב נוסף שבו אני יכול לבדוק את המעבד).
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים באופן עקרוני מעבד כמעט אף פעם לא מתקלקל.הייתי הולך בכיוונים אחרים.לוח אם ספק
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מה המפרט?נסה כמה דברים, תנתק את כל החיבורים מהלוח ותשאיר רק רכיבים שהם חיוניים שהפעלה של המחשב (זיכרון, כ.מסך, מעבד וכ'ו...) ואז תנסה להדליק את המחשב, תבדוק גם שאין קבלים שרופים, מנופחים, מפוצצים על הלוח אםוכן, מעבד הוא בד"כ הדבר האחרון שצריך לבדוק כי מעבד לא מתקלקל מהר כל כך
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר נסה כמה דברים, תנתק את כל החיבורים מהלוח ותשאיר רק רכיבים שהם חיוניים שהפעלה של המחשב (זיכרון, כ.מסך, מעבד וכ'ו...) ואז תנסה להדליק את המחשב, תבדוק גם שאין קבלים שרופים, מנופחים, מפוצצים על הלוח אםאיך אני יודע אם הקבלים שרופים מנופחים או מפוצצים?
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים ככה ניראה מנופח, השמאלי למעלה מהרביעיהhttp://www.burtonsys.com/bad_BP6/PA090011.JPG
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר נראה לי שהקבלים בסדר.לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-7ZXC והמעבד הוא AMD Athlon 1.33 Ghz Socket Aיש לי בבית מחשב נייד עם מעבד AMD Duron Mbile 1Ghz שגם כן יושב על Socket A. השאלה שלי היא אם ניתן להשתמש במעבד של הנייד כדי לבדוק אם הבעיה היא במעבד.
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר המחשב הנייד כבר מפורק (סיפור מצחיק, פירקתי אותו בגלל שהוא היה מכבה את עצמו, אבל כשהרכבתי אותו הבעיה נפתרה אבל הוא הפסיק לזהות את ההארד-דיסק).בכל אופן, אני יודע שהמעבד של הנייד אמור לעבוד על FSB 100MHZ ולפי האתר של GIGABYTE הלוח מתאים רק למעבדים שהם לפחות 200. השאלה היא אם רק לשם הבדיקה לא ניתן לחבר את המעבד למחשב שלי
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-7ZXC והמעבד הוא AMD Athlon 1.33 Ghz Socket Aיש לי בבית מחשב נייד עם מעבד AMD Duron Mbile 1Ghz שגם כן יושב על Socket A. השאלה שלי היא אם ניתן להשתמש במעבד של הנייד כדי לבדוק אם הבעיה היא במעבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.