עבור לתוכן

כרטיס קול בין 400 ל-1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מה שברשותי:

רסיבר Denon AVR1603

זוג רמקולים רצפתי קדמי JBL E60

זוג רמקולים מדפיים אחורי Philips (נרכשו לפני 13 שנים אך מתפקדים יופי)

כרטיס קול Creative Live Value

לוח אם ABiT NF7

אני מעוניין לרכוש כרטיס קול, די חדש בתחום, קראתי קצת לגבי דגימה וביטים של הכרטיסי קול, אך אני רואה כרטיסים בעלי נתונים דומים, בהפרשי מחיר גבוהים.

מס' שאלות:

א. האם מומלץ לרכוש כרטיס PCI או USB ?

ב. מה ההבדלים העיקריים בין X-Fi Platinum Creative לבין Audigy 2 ZS Creative לבין X-Fi XtremeMusic Creative ?

אילו 3 הכרטיסים ש"שמתי עליהם עין"

ברצוני לציין מס' נקודות נוספות:

אני בעיקר צופה בסרטים, AC3 וללא AC3.

שומע מוסיקה.

לעיתים אני משחק, במשחקים הבנתי שחיבור אופטי לא יתאים לסראונד, כך שאני מחפש יותר כרטיס שיתן לי 2Front 2Rear למערכת שלי באיכות הטובה ביותר, במחיר הנמוך ביותר, ללא תוספות מיותרות.

אם ישנם כרטיסים מומלצים אחרים בטווח המחירים שציינתי, אשמח מאוד לשמוע.

המון תודה ושבוע טוב,

אורן.

פורסם

א הכרטיס המומלץ מבין השלושה הינו:.

וזאת לאור החיבורים שונים והמגוונים שלו שתוכל חברו לרסיבר/מגבר שלך בצורה האופטימלית, כמובן שמבחינת איכות סאונד הוא מעולה.

לעיתים אני משחק, במשחקים הבנתי שחיבור אופטי לא יתאים לסראונד, כך שאני מחפש יותר כרטיס שיתן לי 2Front 2Rear למערכת שלי באיכות הטובה ביותר, במחיר

אני לא יודע מי אמר לך שאופטי לא יתאים לסראונד אבל אצלי אומנם עם רמקולים של 5.1 (לא רמקולים מיוחדים יותר מידי או רציניים), הכל עובד פיקס בחיבור אופטי למגבר של הרמקולים ואין שום בעיות עם סראונד במשחקים.

להיפך באופן כללי עד כמה שידוע לי( ואני באמת מודה שאני לא מומחה דבר באודיו) חיבור אופטי הוא האיכותי ביותר שקיים כיום והוא אינו תלוי בסוג/פורמט השמע (ברגע שמקור השמע שלך בעל יציאה אופטית והמגבר שלך בעל כניסה אופטית אז השניים יודעים לדבר).

פורסם

1. ה-Platinum הוא גרוע ביותר. אתה לא צריך אף אחד מהחיבורים שלו. ה-X-Fi הרגיל מאשר לחבר קואקסיאלית חיבור דיגיטלית שיעביר AC3 בלי בעיה (תוכל לקרוא ביקורת על הכרטיס גם פה במדור הביקורות).

2. אופטי וקואקס (אתה חייב אופטי?!) שניהם חיבורים דיגיטליים, ושניהם לא יתאימו לסראונד משחקים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

1. קראתי את הביקורת עוד לפני פרסום ההודעה, האמת היא שההתלבטות שלי היא בין ה-X-Fi הרגיל לבין הAudigy, אני שואל על ההבדלים ביניהם, בשביל לדעת האם התוספת במחיר משתלמת.

2. לא חייב אופטי, אפילו מעדיף לחבר אנלוגית, השאלה, איזה כרטיס יציג ביצועים טובים יותר בחיבור אנלוגי, ומה ההבדלים ביניהם.

פורסם

ה-X-Fi עדיף בשני המיקרים. גם דיגיטלי (קואס או אופטי, שניהם דיגיטליים) וגם אנאלוגי, ה-X-Fi ייתן איכות טובה יותר עם ביצועים קצת יותר גבוהים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אנטולי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים