פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים יש לי כמה שאלות שאני אשמח אם מישהו יענה על זה, זה התחיל ככה: התקנתי טריל של קאפקאסי, סורק את המחשב, מחשב נתקע באמצע, נזכרתי שקודם שמלפני כמה ימים במקום 1GB RAM המחשב מוצא רק 764, כיביתי את המחשב, ניקיתי בפנים (ראבק כמה אבק מחשב אחד יכול לצבור), התחלתי להוציא את הזיכרונות ומצאתי חתיכת אבק בתוך החיבור (איך היא הגיעה לתוך החיבור? אין לי מושג), הוצאתי את המודם פקס, אבל על זה אחר כך. הפעלתי מחדש, בדקתי בביוס, 1 GB זיכרון, יופי, ווינדוס עולה... ומסך כחול: בעית תאימות ל HDs (היתה לי בעיה דומה לפני כחודש, בזמנו חשבתי שהלך הכבל אז החלפתי אותו, הפעם פשוט ניתקתי וחיברתי וזה עבד). הפעלתי מחשב בsafe mode, מחשב עולה בלי בעיות, ביטלתי את הקאפקסי, ריסטארט, אותה בעיה, נתקתי דברים לא חיוניים, חזרה לsafe mode, הכול עובד, עשיתי שיחזור לפני ההתקנה של הקאפקסי וביטלתי את המודם פקס דרך הdevice manager, ריסטארט, מחשב עולה יופי, חיברתי הכול, הכול עובד, חוץ מהכונן CD שהמחשב לא מזהה, בדקתי חיבורים והכול, בדקתי בCPUZ את הזיכרונות, יש 1 GB אבל לא בDC, אני לא יודע זה עבד בDC לפני. השאלות: 1. הזיכרונות באותו הגודל, כול זוג מאותה חברה מותקן באותו צבע, איך מפעילים את הדואל צאנל? 2. אחד מהHD מחובר בחיבור IDE העבה, עליו מותקנת ווינדוס, אפשר לחבר אותו בחיבור SATA דק כמו השני, או שזה יעשה בעיות? 3. בחזרה למודם פקס, אני רוצה שיהיה פקס במחשב השני, מה צריך לעשות מעבר ללחבר אותו? 4. מה קרה לכונן CD? ושאלה אחרונה: ניראה לי קצת מוזר שקאפקאסי תיגרום לכול הבעיות, יש למישהו רעיון מה גרם לזה? תודה מראש (וסליחה על האורך)
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים בקשר לזכרונות - אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלשים אותם בסלוטים הנכונים(עיין בחוברת הסברה של לוח האם או באתר הבית באינטרנט)הcd אמור להזדהות לבד - תנתק ותחבר עוד פעם- אולי החיבורים רופפיםבקשר למודם פקס תשאל בפורום רשתות - שם המומחים בנושאבקשר להרדיסק עדיף לחבר לסאטא אם אפשר, אבל אבל השאלה אם תצטרך להתקין עוד פעם ווינדוס, זה אני לא יודע
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים אין צורך להתקין מחדש את המערכתhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=217963.msg1910043#msg1910043ולגבי הזכרונותתבדוק בביוס אולי נכבה לך ה DC
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר בקשר לזכרונות - אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלשים אותם בסלוטים הנכונים(עיין בחוברת הסברה של לוח האם או באתר הבית באינטרנט) הcd אמור להזדהות לבד - תנתק ותחבר עוד פעם- אולי החיבורים רופפים בקשר למודם פקס תשאל בפורום רשתות - שם המומחים בנושא בקשר להרדיסק עדיף לחבר לסאטא אם אפשר, אבל אבל השאלה אם תצטרך להתקין עוד פעם ווינדוס, זה אני לא יודע בקשר לזיכרונות, כבר עשיתי את זה, ללא הצלחה, אולי אני ינסה לחבר רק שתיים ולראות מה קורה. השאר: אוקי. אין צורך להתקין מחדש את המערכת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=217963.msg1910043#msg1910043 ולגבי הזכרונות תבדוק בביוס אולי נכבה לך ה DC לפני שאני משנה משהו, אני רוצה להיות בטוח. בהגדות שם לשנות לstandard איפה שמסומן לכבות, לחבר את הSATA ולהפעיל מחדש וזה יפעל בלי בעיות? לחבר את זה עם הווינדוס (זה שעכשיו מחובר בIDE) לראשי ואת הHD השני למשני, או שזה לא משנה? עריכה: זה יכול להיות הגורם לבעיות?
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים זה לא ממש משנה אבל אני לא בטוח שלך זה כזה פשוטאולי אתה צריך לבחור לו את הדריבר של ה SATA שלךזה יהיה מעניין לראות כי אני לא עשיתי את זה מה שכן תזכור איך זה היה מחובר לפניוכן לבחור ב STANDARTאצלי אפשר לבטל את הזכרונות מ DC ולהפעיל אותם בלילוחות של INTEL לך תדע..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.