פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים כנראה שנפלת על סקטור מזוייף/דפוק...סקטור שבא בתוך קופסא אטומה ומהודרת,עם הוראות,תעודת בעלות ותעודת אחריות כולל אישור מהחברה עצמה שהשעון מקוריהממ...לא,זה מקורי.דפוק?כן,הוא דפוק...החלק האירוני בדבר הוא שהרולקס עלה אולי 1% ממה שהסקטור עלה
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר אנשים בחיית הרסתם לי תחיים כולה רציתי המלצות פתחתם לי פה דיון של קוזינות וואלה הרסתם לי תיום
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מה שמצחיק הוא שלא צריך לקנות את 1 השעונים היקרים מאוד (או חיקוי מוצלח מאוד שלו ) כדי להרשים אנשים . 90 אחוזים לא קונים שעון יקר יותר מ300-400 על כך שאם קונים שעון בסביבות ה1000 עד 1500 תוכל למשוך עיניים . לי יש PRG70T של קסיו שעולה 800 ש"ח שמושך יותר מידי עיניים
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מה שאומר שאם במשך מספיק זמן לא תלבש את השעון, הוא יעצר(כי המשקולת זזה בגלל תנועת היד שלך, היא תעצר אם השעון לא יוזז מספיק זמן)ולעזאזל אנשים,מה יש לכם מחיקויים?או שתקנו את הדבר האמיתי, או שתקנו משהו שמתאים לתקציב שלכםמה קרה ללהיות מי שאתם באמת?הנוער של היום...לקנות את הדבר האמיתי?מה יש לך?זה שמישהו מעוניין בשעון יפה זה לא אומר שבאותו זמן הוא גם התחיל לחרבן כסף בשביל לבזבז אלפי שקלים על שעון.ובאותה הזדמנות, אולי מישהו יסביר לי למה אנשים קונים שעון באלפי שקלים? רק בשביל הפוזה כאילו? כי אתם יודעים...קסיו ב-50 שקל גם יראה לי את השעה.ולמען הסר ספק אני לא לובש שעון, את השעה אני רואה בסלולרי.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים לקנות את הדבר האמיתי?מה יש לך?זה שמישהו מעוניין בשעון יפה זה לא אומר שבאותו זמן הוא גם התחיל לחרבן כסף בשביל לבזבז אלפי שקלים על שעון (באמת שאני לא מבין את האנשים האלה).90 אחוז מאנשים שקונים זיוף של שעון יוקרתי קונה בשביל שיחשבו שיש לו שעון יוקרתי ואין לו כסף ל 1 כזה
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר תשמעו אתם ממש מעיקים!!! מה ביקשתי בתחילת התארד??? פעם הייתם אנשים לעניין. :
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים צר לי להאכזב אותך אבל בתיאלינד אין זיופים טובים השעון יחלד לך במקלחת השניה שתעשהאם כבר מזוייפים לך לכיוון של יפן אבל 150 דולר עושה מזויף טוב שגם אנשים שמיבנים יחשבו שזה אורגינלשעונים מתיאלינד אני מסתכל מ20 מטר אני אומר לך אם זה אורגינל או מזוייףאגבתשתדל לקנות שעון בלי הרבה מחוגים ושלא יהיה רולקס אן 3 שעונים קטנים בפניםואם אתה יכול תקנה משהו ספורטיבי שלא יהיה לו רצועה ממתכת כי זה הדבר הראשון שמחלידקח רצועה עור או גומיתתחדש...
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים תבקש שיביאו לך זיוף של :IWCPatek PhilippeUlysse Nardinוכד'ולא של משהו בנאלי כמו ROLEX, שתסלחו לי על גזענות נהייה בשנים האחרונות שעון של אפרו-אמריקאים סוחרי סמים.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים אתם מדברים ממש שטויוות אהה!! השעון שהבאתי מרומא ROLEX ב-20 יורו. הוא פצצה ותאמין לי שמלא אנשים שמבינים ראו אותו ושאלו אם זה אמיתי, אמרתי להם שלא! נתתי להם את השעון (ד.א יש להם חנות לתכשיטי יוקרה בעיר). והם אומרים שהוא אמיתי! זה שזה עולה כולה!! 20 יורו לא פוסל את זה שקנית שעון שאמור לעלות פי כמה וכמה יותר! לעובדה שקניתי אותו ב-20 יורו סה"כ! שעון יפה מ-א-ו-ד! חבל שאין לי מצלמה כבר הייתי מעלה תמונה. התקלחתי איתו מלא פעמים ושום דבר לא קרה לא! הגב שלו חצי שקוף עם חריטה על הזכוכית של ROLEX. זה כולה שעון!
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים בוא בוא אני יראה לך שעון של רולקס שיש לי עם חריטה של רולקס על הרצועה ממש ניראה אורגינל והכל ואני אומר לך שזה מזויף כי אני מדבילויש לי בריילינג שאנשים ברחוב שואלים אותי אם אני מוכר והם בטוחים שזה אורגינל וחושבים שאני חושב שזה רק מזויפיםבקיצור מי שמבין בשעונים מדביל נקודה
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים התכוונת למבדיל נכון? בכל אופן. כשחברים שלך טסים ל-"ארץ הזולה" כדאי שיביאו לך שעון יפה וטוב! אל תשכח שזאת תאילנד
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים זה ידוע שבתאילנד וסין מייצרים חיקויים אחד לאחד.....ומאוד מאוד מאוד קשה להבדיל בין החיקוי למקור!!!
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים כן התכוונתי למבדילזה אולי ניראה בתמונה אחד לאחדאבל בעינים מי שמבין קצת רואה וצוחק אפילו עד כמה זה חוקי מסריחביגלל זה אני אומר לך שביפן זה יש זיופים טובים ויש שם כמה חלקים אורגינלים אפילויש לי חבר שעובד ביפן והיו לו שעון על היד מזויף והוא החליף אם משהו לשניה שהיה לו אורגינל והוא ביכלל לא שם לבאני רוצה לראות משהו שקונה שעון ב 17 אלף דולר שיש לו אותה שנה ולא מבדיל אין חוקי למה שיש לורק זיופים שיש ביפן טובים על השאר זה סתם לתיירים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.