עבור לתוכן

הצעות לשעון יקר מאוד

Featured Replies

פורסם

כנראה שנפלת על סקטור מזוייף/דפוק...

סקטור שבא בתוך קופסא אטומה ומהודרת,עם הוראות,תעודת בעלות ותעודת אחריות כולל אישור מהחברה עצמה שהשעון מקורי

הממ...לא,זה מקורי.

דפוק?כן,הוא דפוק...

החלק האירוני בדבר הוא שהרולקס עלה אולי 1% ממה שהסקטור עלה

• תגובות 44
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אנשים בחיית הרסתם לי תחיים

כולה רציתי המלצות פתחתם לי פה דיון של קוזינות

וואלה הרסתם לי תיום :bash:

פורסם

איזה חארות אנחנו,אה?

פורסם

נסה להשיג זיוף של סיטיזן.

פורסם

מה שמצחיק הוא שלא צריך לקנות את 1 השעונים היקרים מאוד (או חיקוי מוצלח מאוד שלו ) כדי להרשים אנשים . 90 אחוזים לא קונים שעון יקר יותר מ300-400 על כך שאם קונים שעון בסביבות ה1000 עד 1500 תוכל למשוך עיניים . לי יש PRG70T של קסיו שעולה 800 ש"ח שמושך יותר מידי עיניים

פורסם

מה שאומר שאם במשך מספיק זמן לא תלבש את השעון, הוא יעצר

(כי המשקולת זזה בגלל תנועת היד שלך, היא תעצר אם השעון לא יוזז מספיק זמן)

ולעזאזל אנשים,

מה יש לכם מחיקויים?

או שתקנו את הדבר האמיתי, או שתקנו משהו שמתאים לתקציב שלכם

מה קרה ללהיות מי שאתם באמת?

הנוער של היום...

לקנות את הדבר האמיתי?

מה יש לך?

זה שמישהו מעוניין בשעון יפה זה לא אומר שבאותו זמן הוא גם התחיל לחרבן כסף בשביל לבזבז אלפי שקלים על שעון.

ובאותה הזדמנות, אולי מישהו יסביר לי למה אנשים קונים שעון באלפי שקלים? רק בשביל הפוזה כאילו? כי אתם יודעים...קסיו ב-50 שקל גם יראה לי את השעה.

ולמען הסר ספק אני לא לובש שעון, את השעה אני רואה בסלולרי.

פורסם

לקנות את הדבר האמיתי?

מה יש לך?

זה שמישהו מעוניין בשעון יפה זה לא אומר שבאותו זמן הוא גם התחיל לחרבן כסף בשביל לבזבז אלפי שקלים על שעון (באמת שאני לא מבין את האנשים האלה).

90 אחוז מאנשים שקונים זיוף של שעון יוקרתי קונה בשביל שיחשבו שיש לו שעון יוקרתי ואין לו כסף ל 1 כזה

פורסם
  • מחבר

תשמעו אתם ממש מעיקים!!!

מה ביקשתי בתחילת התארד???

פעם הייתם אנשים לעניין. ::)

פורסם

צר לי להאכזב אותך אבל בתיאלינד אין זיופים טובים השעון יחלד לך במקלחת השניה שתעשה

אם כבר מזוייפים לך לכיוון של יפן אבל 150 דולר עושה מזויף טוב שגם אנשים שמיבנים יחשבו שזה אורגינל

שעונים מתיאלינד אני מסתכל מ20 מטר אני אומר לך אם זה אורגינל או מזוייף

אגב

תשתדל לקנות שעון בלי הרבה מחוגים ושלא יהיה רולקס אן 3 שעונים קטנים בפנים

ואם אתה יכול תקנה משהו ספורטיבי שלא יהיה לו רצועה ממתכת כי זה הדבר הראשון שמחליד

קח רצועה עור או גומי

תתחדש...

פורסם

תבקש שיביאו לך זיוף של :

IWC

Patek Philippe

Ulysse Nardin

וכד'

ולא של משהו בנאלי כמו ROLEX, שתסלחו לי על גזענות נהייה בשנים האחרונות שעון של אפרו-אמריקאים סוחרי סמים.

פורסם

אתם מדברים ממש שטויוות אהה!!

השעון שהבאתי מרומא ROLEX ב-20 יורו. הוא פצצה ותאמין לי שמלא אנשים שמבינים ראו אותו ושאלו אם זה אמיתי, אמרתי להם שלא! נתתי להם את השעון (ד.א יש להם חנות לתכשיטי יוקרה בעיר). והם אומרים שהוא אמיתי! זה שזה עולה כולה!! 20 יורו לא פוסל את זה שקנית שעון שאמור לעלות פי כמה וכמה יותר! לעובדה שקניתי אותו ב-20 יורו סה"כ!

שעון יפה מ-א-ו-ד! חבל שאין לי מצלמה כבר הייתי מעלה תמונה.

התקלחתי איתו מלא פעמים ושום דבר לא קרה לא! הגב שלו חצי שקוף עם חריטה על הזכוכית של ROLEX.

זה כולה שעון! :nixweiss:

פורסם

בוא בוא אני יראה לך שעון של רולקס שיש לי עם חריטה של רולקס על הרצועה ממש ניראה אורגינל והכל ואני אומר לך שזה מזויף כי אני מדביל

ויש לי בריילינג שאנשים ברחוב שואלים אותי אם אני מוכר והם בטוחים שזה אורגינל וחושבים שאני חושב שזה רק מזויפים

בקיצור מי שמבין בשעונים מדביל נקודה

פורסם

התכוונת למבדיל נכון?

בכל אופן. כשחברים שלך טסים ל-"ארץ הזולה" כדאי שיביאו לך שעון יפה וטוב! אל תשכח שזאת תאילנד :cool2:

פורסם

זה ידוע שבתאילנד וסין מייצרים חיקויים אחד לאחד.....ומאוד מאוד מאוד קשה להבדיל בין החיקוי למקור!!!

פורסם

כן התכוונתי למבדיל

זה אולי ניראה בתמונה אחד לאחד

אבל בעינים מי שמבין קצת רואה וצוחק אפילו עד כמה זה חוקי מסריח

ביגלל זה אני אומר לך שביפן זה יש זיופים טובים ויש שם כמה חלקים אורגינלים אפילו

יש לי חבר שעובד ביפן והיו לו שעון על היד מזויף והוא החליף אם משהו לשניה שהיה לו אורגינל והוא ביכלל לא שם לב

אני רוצה לראות משהו שקונה שעון ב 17 אלף דולר שיש לו אותה שנה ולא מבדיל אין חוקי למה שיש לו

רק זיופים שיש ביפן טובים על השאר זה סתם לתיירים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים