עבור לתוכן

הצעות לשעון יקר מאוד

Featured Replies

פורסם

אני קניתי זיוף של רולקס

איכות חבל"ז

ועלה 5 דולר

כל מי שרואה את זה בכלל לא מאמין שזה זיוף :jump:

abcd0011fv4.jpg

abcd0012dz9.jpg

[סליחה על האיכות הירודה של התמונות...התמונות צולמו על סוני אריקסון,אבל בחושך כמעט מוחלט ובמצלמה שעל העדשה שלה הצטברה שכבת אבק של איזה 3 ס"מ [אז לא רואים כלום..אם תרצו אני אנקה ואצלם מחדש באיכות נורמאלית]

• תגובות 44
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השעון שלך מכוער :-\

פורסם
  • מחבר

זה הסקטור שלי נכון להיום

והוא מקורי

אבל על איזה זיוף אתם ממליצים או שעונים יקרים וספורטיבים אתם מכירים??

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה אחד שאהבתי

DZ4085.jpg

פורסם

השעון שלך מכוער :-\

ממש אבל ממש לא

באמת בתמונות הוא יצא מכוער

אבל הוא ממש יפה.

לא סתם קניתי אותו ממבחר של איזה 10000+ שעונים.

פורסם

אני דווקא מסכים עם infer73...

למה אנשים קונים זיופים של מותגים? הרי השעון לא יהיה מדוייק כמו Rolex או Sector אמיתי, הוא לא יחזיק לכם 20 שנה כמו שעון אמיתי.

אנשים הרי קונים זיוף רק כדי שאחרים יראו... הם מנסים להסתיר את עצמם (את המצב הכלכלי שלהם) מאחורי זיופים.

פורסם

לא...

אנשים קונים זיוף כי אין להם כסף לדבר האמיתי, זה הכל, למה לשחק אותה נאורים ולקחת את זה למישור הפילוסופי?

פורסם

^^

אז שיקנו מה שמספיק להם ולא זיופים ::)

פורסם

אני דווקא מסכים עם infer73...

למה אנשים קונים זיופים של מותגים? הרי השעון לא יהיה מדוייק כמו Rolex או Sector אמיתי, הוא לא יחזיק לכם 20 שנה כמו שעון אמיתי.

אנשים הרי קונים זיוף רק כדי שאחרים יראו... הם מנסים להסתיר את עצמם (את המצב הכלכלי שלהם) מאחורי זיופים.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

יש לי סקטור מקורי

מה לעזאזל הקשר?בחיי איזה אנשים עקומים :lol: :lol: :lol:

למה קניתי?הלכתי בחו"ל,אני רואה רולקס יפה לאללה ב-5 דולר,למה לא לקנות תגיד לי?

זה נראה כמו אמיתי,זה עובד כמו אמיתי,ולעזאזל-זה עלה פחות מקופסאת סיגריות.

פורסם

1) אם כתוב על זה ROLEX, זה לא אומר שזה רולקס.

2) זה לא עובד כמו רולקס.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

יש לי סקטור מקורי

מה לעזאזל הקשר?בחיי איזה אנשים עקומים :lol: :lol: :lol:

למה קניתי?הלכתי בחו"ל,אני רואה רולקס יפה לאללה ב-5 דולר,למה לא לקנות תגיד לי?

זה נראה כמו אמיתי,זה עובד כמו אמיתי,ולעזאזל-זה עלה פחות מקופסאת סיגריות.

בדיוק.

אגב, השעון הכי זול שלי יותר מדויק מרולקס.

פורסם

אז מה עם זה לא עובד כמו רולקס? אז אחרי שנה יהיה הפרש של כמה שניות בינו לבין רולקס מקורי... למי אכפת?

פורסם

האמת שהחלק שהכי הצחיק אותי הוא העובדה שהרולקס המזויף שלי עובד יותר טוב [יותר מדויק] מה-SECTOR המקורי שלי שנקנה באיטליה

אחרי חודשיים עבודה הסקטור מזייף טילים [ומזייף בעניין של שעות..שלחתי אותו לכמה תיקונים,והוא עדיין כזה] ואילו את הרולקס המזויף יש לי כבר חודש וחצי והוא אפילו לא מזייף בשנייה עדיין.

פורסם

מדהים איך כל דיון פשוט הופכים פה לדיון פילוסופי ארוך ומסורבל

פורסם

האמת שהחלק שהכי הצחיק אותי הוא העובדה שהרולקס המזויף שלי עובד יותר טוב [יותר מדויק] מה-SECTOR המקורי שלי שנקנה באיטליה

אחרי חודשיים עבודה הסקטור מזייף טילים [ומזייף בעניין של שעות..שלחתי אותו לכמה תיקונים,והוא עדיין כזה] ואילו את הרולקס המזויף יש לי כבר חודש וחצי והוא אפילו לא מזייף בשנייה עדיין.

כנראה שנפלת על סקטור מזוייף/דפוק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים