פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים שלום לכולם חברים שלי נוסעים מחר לשבועיים בתאילנדואמרתי להם להביא לי שעון מזויףפעם אחרונה שהייתי שם זה היה לפני 4 שנים לחצי שנהולא כל כך יודע מה הולך שם עכשיוורצה להביא שעון מזויף משהו ברמה מה אתם ממליצים ולכו על הכי יקרים לא ברייטלינגתנו הצעות הם נוסעים מחר בבוקר חשבתי על אוריס אולי
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים הייתי שבוע ברומא בחופש הגדול. קניתי משם שעון ROLEX משהו פגז!! עובד ללא סוללות! והוא יפה מאוד. הזיוף הכי אמיתי שראיתי תאמין לי.תמצא איזה שעון Diesel או Rolex טוב.השעון שקניתי עלה רק 20 יורו!
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר כן יש שעונים שעובדים ללא סוללותעובדים ע"י משקולת בגב השעון שיוצרת אנרגיהאו בשמה אנרגיה קינטית!
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מה שאומר שאם במשך מספיק זמן לא תלבש את השעון, הוא יעצר(כי המשקולת זזה בגלל תנועת היד שלך, היא תעצר אם השעון לא יוזז מספיק זמן)ולעזאזל אנשים,מה יש לכם מחיקויים?או שתקנו את הדבר האמיתי, או שתקנו משהו שמתאים לתקציב שלכםמה קרה ללהיות מי שאתם באמת?הנוער של היום...
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים או שתקנו את הדבר האמיתי, או שתקנו משהו שמתאים לתקציב שלכםמה קרה ללהיות מי שאתם באמת?הנוער של היום...אין שום הקשר הגיוני בין שני השורות
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים יש קשר, תלוי את מי אתה שואלאחרי השעון, מה הדבר הבא?משקפי שמש מזוייפות, ג'ינס מזוייף וכו' וכו'...והכל בשביל מה? שמישהו יחשוב שיש לכם יותר כסף ממה שבאמת יש לכם?אם זה מה שחשוב לכם, אני חושב שאתם צריכים לעבוד על הבטחון העצמי שלכם,ולא על בגדי המותגים המזוייפים שלכם.אבל זה אני, ואם אתם לא מסכימים, שיהיה לכם בכיף עם הגוצ'י, רולקס ודיזל המזוייפים שלכם
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים יש קשר, תלוי את מי אתה שואלאחרי השעון, מה הדבר הבא?משקפי שמש מזוייפות, ג'ינס מזוייף וכו' וכו'...והכל בשביל מה? שמישהו יחשוב שיש לכם יותר כסף ממה שבאמת יש לכם?אם זה מה שחשוב לכם, אני חושב שאתם צריכים לעבוד על הבטחון העצמי שלכם,ולא על בגדי המותגים המזוייפים שלכם.אבל זה אני, ואם אתם לא מסכימים, שיהיה לכם בכיף עם הגוצ'י, רולקס ודיזל המזוייפים שלכםכבחור בן 18, אתה לא מחשיב את עצמך כחלק מ"הנוער של היום"?יש לך בעיה חביבי...
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים link=topic=218038.msg1910387#msg1910387 date=1163263542]מה שאמרתה פשוט עצוב
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר שמע בן אדם אני חייב לומר לך שאתה יותר מצודקהשעון אומר הרבה מאוד דברים על האדם העונד אותובן אם ספורטיבי אלגנטי כבד קל מקושט או לאאני עונד סקטור מאוד יקר ויפה ואמיתי!!!אבל אמרתי אם הם כבר נוסעים אז יאללה למה לא שיביאו חיקויחשבתי על שופארד אומגה או טג אוייראבל ראיתי לא מזמן שעון נדיר ביופיו שעולה כמה אלפי דולריםשבתוכו יש מחוגים ב 3 צבעים שונים אדום כחול וצהובאני יודע שזה גם הטריידמארק של החברהואין לי מושג באיזה שעון מדוברהאם יש לכם מושג???
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים דודים שלי הביאו שנה שעברה מתאינלד משהו כמו 10 שעונים יוקרתיים. כל שעון בסביבות ה50$.הם היו שם באיזה מסעדה של ישראלי ודיברו איתו, בסוף הארוחה בעל המסעדה לקח אותם לאיזה תאינלדי שמחזיק סחורה טובה, והם קנו ממנו.כשהם חזרו מתאינלד, הם לקחו שעון של ברייטלינג ובוולגרי לחנות פאדני בת"א, ולאחר בדיקות בחנות אמרו להם שהשעוניים מקוריים.עכשיו אני לא יודע אם השעוניים באמת מקוריים או שהם חיקוי ממש ממש טוב... אבל אפשר למצוא שם סחורה עצבנית ובזול! (סתם לידה כללי שאני בטח שהרבה יודעים.)
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים כבחור בן 18, אתה לא מחשיב את עצמך כחלק מ"הנוער של היום"?יש לך בעיה חביבי...אני גם ישראלי. זה אומר שאני מתאים לתבנית ה"ישראלי המכוער" (הלא אדיב, החותך בכביש, הדוחה, המלכלך וכו')?אתה צודק, יש לי בעיההבעיה שלי היא עם הנוער של היום (ולא רק עם הנוער, כמובן, הרי אי אפשר להאשים [רק] את הנוער בחטאי הדור הקודם)בכל אופן,אני חושב שאין התעניינות רבה בנושא כנראה...אם למישהו אכפת, שיפתח דיון על זה (משהו כמו "זיוף מותגים ומה זה אומר עלינו?") בפורום אקטואליההת'רד הזה זה לא המקום לתגובות בנושא
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים תשמע משהו חשוב שהמורה לנהיגה שלי בזמנו אמר לי:"בנאדם אף פעם לא יכול לשפוט את עצמו"מה זה אומר? זה אומר שלא משנה כמה אתה מחשיב את עצמך לנאור וכמה שאתה מתנשא מעלינו, העם הפשוט, אתה לא יכול בעצם לדעת אם כך הדבר או שהכל רק בראש שלך.ורק שתדע, ה"נוער של פעם" היה לא פחות גרוע מה"נוער של היום". אתה פשוט לא חיית אז בשביל לדעת את זה. ורק קח בחשבון שכל דבר שמסופר בנוסטלגיה נשמע יותר טוב מהמציאות בפועל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.