פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים כאשר אני מתקין את המקודדים XviD-1.1.2-01112006 וxivx for window בזמן שאני צופה בסרטים הצבעים מעוותים (שחור/לבן ,חצי מסך צבעוני, צבעים לא אמיתיים)איך אני יכול להסיר את המקודדים מבלי שישאירו לי שום קבצים על מהחשב ,שמעתי שיש איזה תוכנה מיוחדת לזה אם אינ לא טועה!!!ואיזה מקודדים ממולצים שלא יעשו בעיות ? אני צריך divx xvid ac3 !!!
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים אני אוהב את המקודדים של KLitehttp://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htmלא עשו לי שום בעיות...
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים תמחוק בעזרת ה UNINSTALLERתוריד KLITE-MEGA CODEC PACKותתקיןזה יסדר לך הכול **עריכה**לא שמתי לב שהגבת
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר יש לי גם בעיה עם קבצים שהסאונד מקטדד שם mpeg layer 3 לזה צריך גם קודק?אפשר קישור לתוכנה UNINSTALLER ? בגוגל יש הרבה תוכנות שתואמות לשם !!!
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים זה לא תוכנה אני לא ממש מכיר את ה קודק שלךאבל בדרך כלל מתקינים קודקואיתו מותקן איזשהו חבילה קטנטנה שמכילה UN INSTALLER - מוחקאם אין לך את זה מין הראוי שתתחיל להוריד דברים יותר רשמייםוגם ככה המקודדים נמצאים באותו המקוםאז אם יש לך שם משהו זה יעלה עליולגבי MPEG - אמור להיות לך אחד בתוך KLITE MEGA CODEC PACK מומלץ ביותר מכיל גם QT ו REAL פשוט יפתור לך הכול
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר אהההה חשבתי שה uninstaller זאת תוכנה חיצונית!!! ככה אין לי בעיה למחוק!!! והתקנתי את הקודקים של KLITE והכל עובד!!!! תודה רבה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.