פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים יש לי את לוח האם Gigabyte K8NS-939 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1858&ModelName=GA-K8NS-939 רציתי לקנות זכרון Kingston hyperX 512MB CL2 DDR400 המוכר בחנות אמר לי שחלק מלוחות האם לא תומכים בCL2 אלא רק עד CL2.5/3, ושכדאי שאני אבדוק קודם אם הלוח שלי תומך בו. חרשתי את האתר של ג'יגה-בייט ואת החוברת של הלוח אם שלי, לא מצאתי שום דבר כזה. נראה לי שהמוכר בחנות לא יודע על מה הוא מדבר (לפי דעתי אם זה DDR1 אז הוא יעבוד על כל לוח אם DDR1... לא? ) האם הלוח שלי יעבוד איתו? בנוסף, אם יש לי שני סטיקים CL2, אחד של קינגסטון ואחד של קורסייר, האם הם יעבדו בדואל צ'אנל למרות שהם מחברות שונות? :s05: בבקשה אני צריך תשובה מהר, אם מישהו יודע
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים אם הזכרונות לא יפעלו לך ב CL2 אז תשנה את התזמונים שלהם ל CL2.5 או 3 מה שצריךוכן אם שניהם באותם תזמונים אז הם יפעלו לך גם אם אלא חברות שונותלא תמיד זה מצליח אבל אמור להצליחואם הלוח לא מקבל 2 אז תעלה את שניהם ל 2.5 \3
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר העניין הוא שהמוכר בחנות אמר שהלוח אם אולי לא תומך בהם בכלל (ז"א לא יקרא אותם... האם זה הגיוני?)
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר לא, אין לי בבית שניים ולא אמרתי את זה. שאלתי שאלה היפוטטית, כי אני רוצה לדעת אם כדאי לקנות אעריך תשובה ממישהו שיודע ולא ממישהו שרק מנסה להעלות את כמות ההודעות שלו בפורום בתשובות מסגנון "תנסה ותראה". אם אתה לא יודע פשוט אל תגיב
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים בכללית זה אמור לעבוד לךגם לי על המחשב יש שני סטיקים של חברות שונות, אפילו גנריותופשוט שניתי את התזמונים של אחד מהם בהתחלה זה הראה לי 333ואז 400לא אמורות להיות בעיותאולי זה נחשב OC לזכרונותאבל את זה אתה צריך לשאול ב פורום זכרונות ו\או OCממליץ גם ככה להעלות שם נושא חדשולוודא
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים בכל מקרה שאתה מוסיף סטיק שווה לבדוק קודם בפועל אם אין התנגשויות בינהם, הכי טוב קח לחנות ותריץ שם MEMTEST
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.