עבור לתוכן

torrentleech - נסגר או נפרץ?!

Featured Replies

פורסם

אני דואג שכל מי שמקבל ממני הזמנה, יזייף נכון.

ישנן דרכים שמאפשרות לזייף בלי שום סיכוי שיעלו עליכם... מי שמשתמש ב- ratiomaker ודומיו- נדפק...

• תגובות 88
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כואב לך להעלות קצת? בשביל מה לזייף :s07:

פורסם

אני דואג שכל מי שמקבל ממני הזמנה, יזייף נכון.

ישנן דרכים שמאפשרות לזייף בלי שום סיכוי שיעלו עליכם... מי שמשתמש ב- ratiomaker ודומיו- נדפק...

אולי תדאג שמי שאתה מזמין פשוט לא יזייף? :bash:

היום כבר אין לכם תירוצים, היום יש upload גבוה במחירים זולים, אתה ושכמותך סתם אגואיסטים מסריחים שהורסים לכל השאר .

פורסם

העיקר שכולם זוכרים שהדיון הזה עוסק בפריצה לTL ::)

עכשיו אני בכלל מתבאס איתם, חייבים לעשות LOGIN כל פעם שמחליפים IP.

במקרה שלי, בגלל שיש לי חייגן זה כל פעם שאני מתחבר לרשת >:(

דאמממ הייתי בטוח שפרצו לי למשתמש. בגלל זה שיניתי סיסמה :kopfpatsch:

פורסם

בואו נגיד לאתרי הורדה של HDTV

זה מטורף להוריד סרט ששוקל 15 ג'י'גה...ב3 ימים..וזה שווה כל שנייה של הורדה...ולהעלות את זה בשבועיים

אז אין מה לעשות גם כל אחד שלא אומר שהוא יזייף, יזייף בדוק!

אבל באתרים כמו TL שניתן להעלאות , לא לזייף ,בחיים לא זייפתי שם ותמיד הרטיו שלי ב1.50

פורסם

אני מזייף ושם זיין על כולם - יש לי מישתמש כבר יותר משנה ולא נחסמתי אף פעם...שומר על רטיו הגיוני וזהו 1.7-1.8 .

פורסם

מה השם משתמש שלך?

פורסם
:funnypost:
פורסם

אל תדאג First Squad , הם עוד יגיעו אלייך, היה לי שם משתמש במשך כמעט שנתיים, power user והכל, העלתי כמעט 200 גיגה עם upload מסכן של 16K שהיה לי בזמנו, ועדיין קיבלתי באן על זה שאנשים שהזמנתי זייפו (ללא ידיעתי כמובן ... לא שזה שינה משהו)

פורסם

אני גם הייתי מזמין קבוע אנשים (יש לי קבוע 4 הזמנות) עד שפתאום אני מקבל הודעה שאני מוזהר ל4 שבועות בגלל שזמנתי מישהו שרימה.

בקיצור לא מזמין עוד אנשים וזהו.

פורסם

בואו נגיד לאתרי הורדה של HDTV

זה מטורף להוריד סרט ששוקל 15 ג'י'גה...ב3 ימים..וזה שווה כל שנייה של הורדה...ולהעלות את זה בשבועיים

אז אין מה לעשות גם כל אחד שלא אומר שהוא יזייף, יזייף בדוק!

אבל באתרים כמו TL שניתן להעלאות , לא לזייף ,בחיים לא זייפתי שם ותמיד הרטיו שלי ב1.50

אם זה מטורף אז אל תוריד את זה

פורסם

אל תדאג First Squad , הם עוד יגיעו אלייך, היה לי שם משתמש במשך כמעט שנתיים, power user והכל, העלתי כמעט 200 גיגה עם upload מסכן של 16K שהיה לי בזמנו, ועדיין קיבלתי באן על זה שאנשים שהזמנתי זייפו (ללא ידיעתי כמובן ... לא שזה שינה משהו)

אני לא מזמין אף אחד , ויש לי כבר UP מעל ל 200GB...יותר קרוב ל 1TB.

פורסם

שכולו מזוייף ::)

פורסם

יש לי כבר UP מעל ל 200GB...יותר קרוב ל 1TB.

מה אתה טכנאי מזגנים? בין 8:30 ל- 21:00? :lol:

פורסם

אולי תדאג שמי שאתה מזמין פשוט לא יזייף? :bash:

היום כבר אין לכם תירוצים, היום יש upload גבוה במחירים זולים, אתה ושכמותך סתם אגואיסטים מסריחים שהורסים לכל השאר .

יש לי אינטרנט 1.5/16... זה ממש לא מספיק כדי לפצות על משחק של 7GB....

למי יש UPLOAD נורמלי במדינה הזאת? אתה מכיר מישהו אחד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים