פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים ביומיים האחרונים אני הייתי במחשב בפעם הראשונה שיחקתי קצת NBA פתאום התמונה נתקעה לא זז כלום העכבר לא זז,ALT+CTRL+DEL לא עובד בכלל,ALT+F4 גם לא עובד,3 האורות שיש במקלדת(NUM LOCK וכו') מה שהיה דלוק נישאר ככה ניסיתי ללחוץ וזה לא הגיב בכלל..בפעם השניה סתם שמעתי מוסיקה והייתי באינטרנט והתמונה נתקעה אותו דבר..כל פעם ריסט פתר את הבעיה עד הפעם הרביעית-חמישית:עכשיו גם לוקח למחשב מלא זמן לעלות עד לשולחן עבודה וגם כלום לא מגיב:העכבר לא זז,תפריט התחל בעזרת המקלדת גם לא עושה כלום..*אין בעיה של וירוסים ריגול וכו' המחשב פורמט לפני שבועיים ויש אנטי וירוס מעודכן+תוכנה של ריגול וכל זה הכל מעודכן ונבדק כל 4-5 יום.מה יכולה להיות הבעיה..? אם זה לא הדיסק הקשיח מה זה יכול להיות ?
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר "תבדוק טמפרטורות של המעבדנקיון של המארז מאוורים מאבק"אין בעיה עם זה.מה יכולה להיות הבעיה..? אם זה לא הדיסק הקשיח מה זה יכול להיות ?
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים תבדוק שההגדרות בביוס לא השתנו במקרהתריץ MEMTESTתריץ סריקה של בדיקה של ההארד דיסק [אפשר להוריד תוכנה מאתר היצרן]כל הדברים הבסיסייםנסה לפרמט ותראה אם הבעיה ממשיכה ..
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר תבדוק שההגדרות בביוס לא השתנו במקרהתריץ MEMTESTתריץ סריקה של בדיקה של ההארד דיסק [אפשר להוריד תוכנה מאתר היצרן]כל הדברים הבסיסייםנסה לפרמט ותראה אם הבעיה ממשיכה ..יש לך לינק לבדיקה כלשהי באתר של סמסונג ? לא מצאתי..*המחשב פורמט לפני 20 יום+-.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים תראה זה אולי ישמע לך מוזר אבל תנסה להחליף קבל ID שמתחבר מהלוח להרד דיסק לפעמים זה עוזר היה לי מקרה דומה פעם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.