פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים ישן, תחפשו בYouTube/Metacafe יש שם מלא מלא סירטונים על תאונות בכביש הזה.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים אני לא מבין - ישנם שלושה נתיבים, בכיוון אחד, עם פס הפרדה רצוף ואנשים שעוקפים חופשי... אפילו נהגי ישראל ה"אסלים" לא הגיעו לכאלה רמות טמטום. ואין מה לומר, המפרקית שיחקה אותה (האוטובוס).
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים איזה תאונות מפגרות... זה כאילו שהם עושים את זה בכוונה או משהו, איך הם מתהפכים ככה סתם אין לי מושג
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים משום מה זה לא מפתיע אותי כל התאונות ההזויות האלהבטח חורף , בטח כל הכביש קרח , בטח הנהגים קוראים עיתון , ויאאאאלללללללללללללללללללה בוא נכנס בתוך הקיררררררררררררררררררר , כי זה מעאגניב כזה .שיפזרו חול על הכביש שם בחורף , או מלח , או שישימו פסי האטה , אם לא יכנסו בקירות , לפחות שיתקעו בתקרה .
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מה שמפתיע אותי זה לא התאונות, אלא העובדה שאחרי התאונה, במקום לעזור למסכן שכרגע בטח נאבק על החיים שלו בתוך האוטו המרוסק אנשים מאותתים ע"מ לעקוף אותו וממשיכים לנסוע.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מה שמפתיע אותי זה לא התאונות, אלא העובדה שאחרי התאונה, במקום לעזור למסכן שכרגע בטח נאבק על החיים שלו בתוך האוטו המרוסק אנשים מאותתים ע"מ לעקוף אותו וממשיכים לנסוע. במקרה של תאונה אסור לגעת בנפגע, רק לקרוא למד"א, מד"א (ואני בין היתר ) נעשה את השאר
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים במקרה של תאונה אסור לגעת בנפגע, רק לקרוא למד"א, מד"א (ואני בין היתר ) נעשה את השאר כן, גם אני התנדבתי בעבר (4 שנים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.