עבור לתוכן

מישהו ראה תתוכנית אתמול של דודו טופז?הסיאנס הצליח?

Featured Replies

פורסם

מישהו ראה תתוכנית אתמול של דודו טופז?הסיאנס הצליח?

• תגובות 52
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

לא, הרייטינג שלו מסרב לחזור מהמתים

פורסם
  • מחבר

אככ מה הקנאה עושה לאנשים

דודו טופז אחד האנשים..לך לישון

פורסם

מאוד עצוב שאת אומרת את זה. באמת. הבן אדם יורד לרמות שפל חדשות עם כל תוכנית שהוא מוציא (קודם הראיון עם לריסה טרימבובלר, אתמול סיאנס בשידור חי.. מעניין מה יהיה הלאה? נחיתת חייזרים? אה אופס זה כבר היה [מן הסתם החייזרים לא הגיעו, אפילו הם לא רצו להתקרב לדודו טופז]), כשמעיפים אותו מערוץ אחד הוא עובר לערוץ אחר כי אין לו משהו אחר לעשות בחיים והתוכנית שלו היום היא אותה תוכנית (כושלת) שהייתה לפני עשר שנים. די, נמאס כבר, שיילך הביתה. מיצינו.

פורסם

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר... :xyxthumbs:

פשוט שפל המדרגה של הטלויזיה בישראל. נמאס! :pissed:

פורסם

מינימייזר מיצה באופן כללי גם את דעותיי עליו.

דבר שאני רוצה להוסיף,

סיאנס - מבחינה הלכתית הוא אסור, לא כך?

פורסם

סיאנס מבחינת הגיון זה דבר מטומטם.

פורסם
  • מחבר

סיאנס מבחינת הגיון זה דבר מטומטם.

בדברים האלה ההגיון לא מדבר

זה אמונה על טבעית

ומבחינת הדת זה לא מענין אותי

פורסם

לא, הרייטינג שלו מסרב לחזור מהמתים

אין לי מושג מהתוכניות שלו אבל המשפט הזה איכותי ביותר.

פורסם

סיאנס - מבחינה הלכתית הוא אסור, לא כך?

למי אכפת?

ולמה אתם רואים לעזאזל דודו טופז? או ערוץ 2? רק אם אין לכם הוט/יס אפשר להבין את זה.

פורסם

אני יסביר לכם בקצרה מה זה סיינס אני לא מתכוון להיכנס לכל הפירושים והקבלות אבל בקצרה:

סיינס-כשבן אדם נפטר(לא עלינו לא עליכם)הנשמה שלו עולה למעלה לדין וחלק מהנשמה נשארת בקבר כאשר עושים סיינס מבייאים את החלק של הנשמה שנשאר בקבר ואז אפשר לדבר איתה אוו כל דבר אחר רק שתידעו לכם שכל מי שהיה חלק מהקהל הוא יכול להינזק מזה כי זה גורם צער לנשמה ואז היא יכולה לפגוע אני לא ראיתי את התוכנית ואני לא יודע עם זה אמיתי אוו לא.

דודו טופז אישית לא מעניין אותי אבל לפי מה שהוא עשה הוא מתנהג כמו ילד קטן שרוצה צומת לב.

פורסם

רק צומת? מחלף שלם של תשומת לב!

פורסם

eli_asus, איך החתימה שלך מסתדרת עם מה שכתבת? :nixweiss:

"חלק מהנשמה שלו עולה למעלה לדין"? "חלק מהנשמה נשארת בקבר"? "מביאים נשמה"?

א. לא ידעתי שיש כזה דבר נשמה.

ב. נניח שיש. לא ידעתי שאפשר לחלק אותה לכמה חלקים :s05:.

ג. נשארת בקבר? למה, האדמה מפריעה לה לעלות? או שהיא נמצאת בתוך העצמות? (או שזה כדי שיהיה יותר נוח לקבוע איפה היא?) :screwy:

ד. אני לא יודע אם יש גלגול נשמות ועולם הבא כמו שאני לא יודע אם יש או אין אלוהים, אבל כמו שאני בטוח שגם אם יש אלוהים כל הדתות לא נכונות, ככה בטוח שגם אם יש נשמה, וגם אם נניח שהיא "קיימת" אחרי המוות, אנחנו לא יודעים או יכולים - אם אפשר בכלל - לקרוא לה. תלמד על הסיינס של הודיני, אם הוא לא הצליח, אז בוודאי שזה לא קיים.

פורסם

בואו נסגור את זה כאן כדי שהדיון לא יגרר ל30 עמודים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים