עבור לתוכן

חוסר יציבות ב XP

Featured Replies

פורסם

לאחר קניית מחשב חדש החלטתי לעבור סוף סוף ל WIN XP מ WIN2K , אך משום מה ה XP ממש לא יציב : כל הזמן התוכנות קורסות וקופץ החלון של SEND/DONT SEND REPORT

הווינדוס מעודכן עד לאוקטובר 06 , ומשום מה לא נותן לי לעדכן יותר מכיוון שחסר אצלי ג'יניוויין !!!

אין אפשר לסדר את חוסר היציבות ?!?!??!?! אני כבר משתגע אף פעם זה לא קרה לי ברמה הזאת בווינדוס 2000 !!!

פורסם

לאחר קניית מחשב חדש החלטתי לעבור סוף סוף ל WIN XP מ WIN2K , אך משום מה ה XP ממש לא יציב : כל הזמן התוכנות קורסות וקופץ החלון של SEND/DONT SEND REPORT כנראה דרייברים לא מתאימים

הווינדוס מעודכן עד לאוקטובר 06 , ומשום מה לא נותן לי לעדכן יותר מכיוון שחסר אצלי ג'יניוויין !!! אתה צריך ווינדוס מקורי!

אין אפשר לסדר את חוסר היציבות ?!?!??!?! אני כבר משתגע אף פעם זה לא קרה לי ברמה הזאת בווינדוס 2000 !!!

פורסם
  • מחבר

"כנראה דרייברים לא מתאימים" איזה דרייבר !?

פורסם

אי אפשר לדעת רק לפי המידע שנתת.

אני הייתי נכנס לווידוס במצב בטוח, מסיר את כל הדרייברים - צ'יפסט, כ.מסך וכו'

מפעיל מחדש את המחשב, מתקין מחדש ורואה אם משהו השתנה.

ד.א - אתה יכול לבדוק ב FAQ של פורום תמיכה טכנית, יש שם הסברים איך לקבל קובץ DUMP שתעלה לפורום במקום כל ההודעות של SEND REPORT.

פורסם
  • מחבר

זאת קצת בעיה להסיר את כל הדרייברים בשביל לבצע בדיקה, כי כל הודעות SEND REPORT קורות בזמן עבודה שוטפת !!!

ואפשר לקבל קצת הסברים על קבצי ה DUMP...מה ולמה !?

מצורף קובץ DUMP מישהו יכול לעזור לי לנתח אותו,כל מה שהבנתי משם זה שחסרים לי הסמלים!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה, אבל אינ חייב שמישהו יענה לי מה לעשות !!!1 :s05: :s05: :s05:

פורסם

הקפצה חסרת טעם - הת'רד שלך בעמוד הראשון, ובזמן הזה היית יכול להעיף מבט בסטיקי של "תמיכה טכנית" ולגלות איך לבצע ניתוח DUMP בקלות.

עכשיו לא רק שהת'רד הזה ננעל, אתה גם מקבל אזהרה ראשונה על הקפצה.

עוד שתי אזהרות וניפרד ממך לשלום.

למקרה ששכחת:

הקפצת דיונים:

אין לפרסם שתי הודעות רצופות בדיון, רק בשביל להביא את הדיון לראש הרשימה. הקפצת הדיון לא תביא תשובות יותר מהירות אלא תשיג תוצאה הפוכה בצורת התעלמות או נזיפה מצד המשתמשים.

במידה ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי modify.gif .

משתמשים שיקפיצו דיונים ימצאו את הדיון נעול ויקבלו אזהרה בהתאם!

סבלנות בפעם הבאה - אם מישהו יודע הוא יעזור לך.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים