עבור לתוכן

האם אתם מעשנים? ואם כן מה?

האם אתם מעשנים? ואם כן מה? 1,547 הצבעות

1. 1. האם אתם מעשנים? ואם כן מה?

• L&M
    • מלברו
    • פרלמנט
    • נובלס
    • נקסט
    • פל-מל
    • דוידוף
      0
    • קמל
    • גועל נפש
    • לאקי סטריק
      0
    • וינסטון
    • ול-סטריט
      0
    • טיים
      0
    • גולף
      0
    • LD
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני בעד שתעשה את זה :xyxthumbs:

רק שתדע, יותר בריא להיות מעשן אקטיבי מאשר פסיבי... ואני לא צוחק בכלל

פורסם

עם ריאות כמו שלך איך תצחק?

פורסם

עם חוש הומור כמו שלך זה קשה...

פורסם

עם חוש הומור כמו שלך זה קשה...

very nice comback...

לכל מי שיש לו תלונות על עישון אז שילך ויחלק פליירים או משהו אבל בנאדם פתח נושא כי מעניים אותו הסוג סיגריות ולא הודעות דפוקות!

פורסם

באמת שאין לי בעיה עם הקטע הבריאותי.. זה לא מפריע לי בכלל, אתם נדפקים מזה..

אבל זה פשוט מסריח :-\

פורסם

FTP אתה רוצה להתחיל לעשן? כבר תפתחת יותר מתראד אחד על עישון. מה קרה?

פורסם

באמת שאין לי בעיה עם הקטע הבריאותי.. זה לא מפריע לי בכלל, אתם נדפקים מזה..

אבל זה פשוט מסריח :-\

הבעיה היא שבעשן שאתה מריח, יש חומרים רעילים לפחות כמו שהמעשנים שואפים, לא אכפת לי שאנשים יעשנו, זו בעיה שלהם, אכפת לי שאני נפגע מזה. זו בעיה שלהם שהם בחרו לדפוק את החיים שלהם, לא שלי.

אני בעד שתעשה את זה :xyxthumbs:

רק שתדע, יותר בריא להיות מעשן אקטיבי מאשר פסיבי... ואני לא צוחק בכלל

ולהיות מעשן אקטיבי זה שיא הבריאות.. WELL, הסיגריות = הניק שלך. והמבין יבין..

**אגב - אני מכיר כמה אנשים שחושבים שסיגריות זה לא מזיק, והם מעשנים כבר הרבה מאוד שנים וחולים בלא מעט מחלות שהן תוצאה של העישון.

פורסם

האם נושא האשכול הוא "האם עישון בריא או לא?" שאתה חייב להביע את דעתך הנחרצת? כל מי אנטי-מעשן שמגיב כאן פשוט זורק להבות לעבר מעשנים. זה לא נושא האשכול אז מספיק לעצבן בבקשה.

מעשן רק לפעמים כבר שנה(לפני זה 4 שנים קבוע), רק פרלמנט לייט קצר בשבילי :) פעם ב גם סיגרים\מקטרות\דברים שלא יפים לפורום.

פורסם

לכל המעשנים העצבניים שהגיבו פה:

לא אכפת לי שתעשנו, מצידי תסרטנו את עצמכם למוות - אתם בחרתם בזה, בעיה שלכם. המשפט הזה היה יכול להיות נכון - אלמלא כל סיגריה שאתם מעשנים פוגעת בי באופן ישיר ע"י עישון פסיבי או זיהום האוויר. אני מעדיף כבר אנשים שמעשנים מריחואנה וגראס על אנשים שמעשנים סיגריות, כי זה לא פוגע בי. גם אם בנאדם תוקע לעצמו כדור בראש זה לא פוגע בי. אבל אם בנאדם מחליט לפגוע בעצמו ועל הדרך לאנוס בפגיעה בריאותית את כל הסביבה - זאת בעיה. אז תגידו תודה ש(עדיין)לא הוציאו את הסיגריות מחוץ לחוק, תגידו תודה שיש אנשים טיפשים שחושבים שמצעד הגאווה פוגע בהם יותר מעישון פסיבי ועושים הפגנות כנגד זה ולא כנגדכם, ותספגו את כל ההקנטות כמו גדולים. אם לכם מותר לזהם את האוויר ולפגוע בבריאות של הסביבה, לאנשים פה בפורום ועוד איך מותר לרדת עליכם.

ד"א, וזה לא קשור אליכם ספציפית או לאישיות שלכם, ויכול להיות שאתם אנשים זהב, אבל פגיעה קולקטיבית בבריאות הציבור מבחנתי צריכה להיות פשע (או בקיצור - אם סמים הם מחוץ לחוק, בוודאי שגם סיגריות צריכות להיות, והן יהיו בקרוב).

פורסם

האם אתם רוצים באן על פתיחת ת'ראדים חסרי מטרה? ואם כן, לכמה זמן?

סקר חדש שבקרוב ייצא.

ננעל. תפסיקו לפתוח ת'ראדים בלי מטרה. אם אתם לא יודעים מה זה ת'ראד בלי מטרה, אז תסתכלו למשל בת'ראד הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים