עבור לתוכן

בעיה בהתקנת כרטיס קול מובנה על לוח GIGABYTE

Featured Replies

פורסם

שלום.

אחרי שהתקנתי WIN XP התקנתי את הדרייברים של הלוח מהדיסק שקיבלתי...אבל המחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס קול...

המחשב מזהה PCI DEVICE, ניסיתי להסיר אותו ולהתקין שוב את הדרייבר וזה לא עזר...

הלוח הוא GA-M51GM-S2G

פורסם

תוודא בביוס הכרטיס במצב פעיל. וזה לא אמור להיות PCI DEVICE כי הרי הוא מובנה כמו שציינתה.

תנסה להתקין דרייברים עדכניים יותר (ניתן להורדה מהאתר של גיגהבייט)

פורסם

הפיתרון לבעיה -

גם אם תנסה 20 שנה לא תצליח לפתור את הבעיה בכך שתסיר ותתקין מחדש את הכרטיס. הבעיה אינה גם בלוח, מקור הבעיה הוא בהתקן של כרטיס הקול בדרייברים. מוזר שחברות ה - VOICE לא פירסמו את הפיתרון אבל בשביל זה יש פורומים. אז הנה הפיתרון צעד אחר צעד:

1. תכניס את הדיסק שקיבלת עם לוח האם לכונן התקליטורים.

2. תלך לספריה שנקראת DRIVERS.

3. בספריה הזאת תלך לספרית AUDIO.

4. תיכנס לספרית כרטיס הקול שבפנים.

5. מכאן אני לא זוכר את הממשק בעל פה אבל אמורה להיות לך ספריה עם בחירת התקנה בשפה הרצויה ויש המון ספריות בשמות של השפות השונות כמו למשל ES לשפה הספרדית ועוד הרבה אחרות. אתה צריך לבחור EN כלומר באנגלית ובתוך הספריה הזאת יש קובץ שאתה צריך ללחוץ עליו ולהתקין את ההתקן שחסר לצורך התקנת כרטיס הקול. אחרי שתתקין את הקובץ הזה המחשב יזהה את ההתקן החסר ויתקין את כרטיס הקול בקלות

פורסם
  • מחבר

אני ודע שהוא לא אמור להופיע כPCI DEVICE...בגלל זה אני פה :)

אני ינסה להוריד את הדרייברים ולעדכן אותכם

תודה בנתיים

פורסם
  • מחבר

הפיתרון לבעיה -

גם אם תנסה 20 שנה לא תצליח לפתור את הבעיה בכך שתסיר ותתקין מחדש את הכרטיס. הבעיה אינה גם בלוח, מקור הבעיה הוא בהתקן של כרטיס הקול בדרייברים. מוזר שחברות ה - VOICE לא פירסמו את הפיתרון אבל בשביל זה יש פורומים. אז הנה הפיתרון צעד אחר צעד:

1. תכניס את הדיסק שקיבלת עם לוח האם לכונן התקליטורים.

2. תלך לספריה שנקראת DRIVERS.

3. בספריה הזאת תלך לספרית AUDIO.

4. תיכנס לספרית כרטיס הקול שבפנים.

5. מכאן אני לא זוכר את הממשק בעל פה אבל אמורה להיות לך ספריה עם בחירת התקנה בשפה הרצויה ויש המון ספריות בשמות של השפות השונות כמו למשל ES לשפה הספרדית ועוד הרבה אחרות. אתה צריך לבחור EN כלומר באנגלית ובתוך הספריה הזאת יש קובץ שאתה צריך ללחוץ עליו ולהתקין את ההתקן שחסר לצורך התקנת כרטיס הקול. אחרי שתתקין את הקובץ הזה המחשב יזהה את ההתקן החסר ויתקין את כרטיס הקול בקלות

ממממ

קצת כללי אתה לא חושב?

חפרתי קצת בדיסק והתקנתי מה שקשור לAUDIO וזה לא עזר..

פורסם

זה לא קובץ רגיל של ה - AUDIO זה קובץ של התקן דיגיטלי שחסר ובגלל זה המחשב לא מזהה את הכרטיס. אין לי אתהדיסק כרגע לכן לא אמרתי בדיוק איפה זה אבל תחפש ספריה עם אופציה להרבה שפות בהתקנה (אין כל כך הרבה ספריות בדיסק) , זה יפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

זה לא קובץ רגיל של ה - AUDIO זה קובץ של התקן דיגיטלי שחסר ובגלל זה המחשב לא מזהה את הכרטיס. אין לי אתהדיסק כרגע לכן לא אמרתי בדיוק איפה זה אבל תחפש ספריה עם אופציה להרבה שפות בהתקנה (אין כל כך הרבה ספריות בדיסק) , זה יפתור את הבעיה.

גדול אחי! :yelclap:

מצאתי את ההתקן התקנתי שוב את הדרייברים וזה עובד!

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים