עבור לתוכן

בקשר לאירוע ירי פגזי צה"ל בבית חנון בו נהרגו כ-20 פלסטינים

Featured Replies

פורסם

בקרוב התנתקות מארץ ישראל. ככה לא תהיה להם עילה לשגר קסאמים קטיושות וכו'.

לגבי הרג האזרחים הפליסטינאים. כל זמן שמחבלונים ירפדו את עצמם בילדים ואזרחים זה מה שיקרה.

אולי הילדים הפליסטינאים יבינו ששיגור קסאמים זה לא הפנינג.

ואולי ההורים שלהם גם יבינו את זה, ויפסיקו לשלוח את הילדים שלהם למות.

שמישהו יסביר להם, ש- 72 בתולות על ילד בן 11 זה מעשה מגונה.

צריך לדבר עם האגודה לשלום הילד.

כיבוא איזה טמבל לשכונה שלך,יעלה על הגג ויתחיל לצלוף בכולם לא ישלחו את הימ"מ אלא יפציצו את כול השכונה..למה?למה לסכן את חיי השוטרים?

תגיד לי,אתה צוחק?מה ילד בן 12 יכול לעשות נגד טרוריסט חמוש?איזה סיבה יש לו לעשות משהו,אחרי שהוא חי מפחות מדג ביום בגלל המדינה שלנו?

• תגובות 99
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לדעת על איזה טרוריסט בדיוק אתה מדבר?

כיבוא איזה טמבל לשכונה שלך,יעלה על הגג ויתחיל לצלוף בכולם לא ישלחו את הימ"מ אלא יפציצו את כול השכונה..למה?למה לסכן את חיי השוטרים?

תגיד לי,אתה צוחק?מה ילד בן 12 יכול לעשות נגד טרוריסט חמוש?איזה סיבה יש לו לעשות משהו,אחרי שהוא חי מפחות מדג ביום בגלל המדינה שלנו?

ואתה באמת צריך לשפר את הראייה שלך אם אתה מאמין שיש רק צלף אחד על גג בעזה ובגלל זה מפוצצים את השכונה :s07:

פורסם

כאן אתה מגזים. קודם כל, יש הבדל גדול בין צלף על גג לבין ירי טילים (או רקטות) ועצוב שאתה לא רואה אותו.

דבר שני, אני משוכנע לחלוטין שאם היו מגיבים ב"שלושת מאות עיניים תחת עין" - הטרור היה נפסק, כי לא היתה לא כל תמיכה מבפנים. אם היו מבהירים שעל כל קסאם שנופל בדרום ישראל יורים 100 קטיושות באופן ארעי לעזה, ירי הקסאמים היה נפסק לאחר זמן מאוד קצר. אין לי ספק בזה. אז הפרופוגנדה שלך עלובה למדי.

עם זאת, אני לא חושב שאנחנו צריכים לעשות את זה, כי בניגוד למה שאתה חושב ברוב יהירותך, אני לא צמא לדם, גם אם אני ימני בדיעותיי.

פורסם

ואללה Forrest, כדאי שתפסיק לטמון את הראש בחול, כי אתה פשוט עיוור למה שקורה מסביבך.

העם הפלסטיני בחר בחמאס כי הוא בחר בדרך ההרג והמלחמה, אז שלא יבכו עכשיו.

גם לפני האינתיפדה הראשונה אני לא אגיד שעזה היתה כמו ת"א, אבל המצב שלהם היה הרבה יותר טוב מעכשיו.

יש מספיק דרכים שלא נוסו בכלל לפני הפניה לכוח, אבל זאת הדרך שהם בחרו.

שיאכלו את הדייסה שבישלו לעצמם. הם משלמים על כך שהם מתנהגים בטפשות ובהתלהמות.

אתה מדבר על צלף/אנס/גנב/וכו' בודד, אז תעשה לי טובה, צא מזה. גם ההבנה שלך לגבי הערבים/מוסלמים לוקה בחסר,

ואם הדוגמאות של הטרור העולמי כדוגמא הקיצונית התחמשות איראן והמלחמה בחיזבאללה,

מצד שני, התגובות על הקריקטורות של מוחמד כדוגמא הפחות קיצונית

(כן, כן, אתה מבין? התגובה הזאת בעצם נחשבת פה הפחות קיצונית)

לא הבהירו לך מספיק עם מי אתה מתעסק אז כנראה שעד שמחבל יגיע אליך הביתה עם סכין בין השיניים לא תפנים את זה טוב.

אני רוצה להזכיר לך אירוע מסויים,

שני חיילים נוסעים לבסיס ליד רמאללה, הם מפספסים את הפניה לבסיס ומגיעים לרמאללה, ומשם אתה יודע את ההמשך,

הלינץ' המכוער הזה בידי חיות אדם.

אחד מהם יוצא עם הידיים מגואלות בדם, וההמון צוהל ומתלהם.

התמונות מצמררות, אתה מנסה לחשוב על מה עבר עליהם שם, וזה פשוט קשה.

אתה מבין עם מי יש לך עסק?

חיות!

ואתה משווה את הישראלים, שאתה רוצה לשלוח להאג, לחיות האלה. פשוט מעולה.

תחשוב טוב-טוב איפה אתה חי ומה עבר על המדינה שלך במשך החיים הקצרים שלה.

מי ניסה כל פעם למחוק אותה מהמפה.

התוקפנות של ישראל כמו שנהנים לכנות אותה כל מיני טיפוסים היא ההגנה שלה.

פורסם

אני מתכוון לכך שאם אתם חושבים שלאזרחים יש משהו לעשות אתם טועים

נראה לכם שהם נהנים מהכיבוש?שהם נהנים מהירי הארטילרי?

מי שיורה הם חוליות הקסאמים..אתם באמת חושבים שאזרחי הרצועה יכולים לעשות משהו נגד זה?

מה,איש בן 30 יבוא למשגרים ויבקש מהם בצורה אדיבה להפסיק?

פורסם

אני רואה שיש פה הרבה דברים שאין לך תשובה אליהם.

אבל לשאלתך, שמעת על הפיכה?

הרי העם הפלסטיני התחיל את האינתיפדה, לא?

הם יצאו לרחובות עם אבנים מול הרובים שלנו.

אם העם ירצה, העם ישנה.

פורסם

דבר שני, אני משוכנע לחלוטין שאם היו מגיבים ב"שלושת מאות עיניים תחת עין" - הטרור היה נפסק, כי לא היתה לא כל תמיכה מבפנים. אם היו מבהירים שעל כל קסאם שנופל בדרום ישראל יורים 100 קטיושות באופן ארעי לעזה, ירי הקסאמים היה נפסק לאחר זמן מאוד קצר. אין לי ספק בזה. אז הפרופוגנדה שלך עלובה למדי.

אני לא חושב שזה באמת היה עוזר והעבר מלמד אותנו זאת.

ככל שאנחנו משתמשים ביותר כוח, ארגוני הטרור רק מגיבים יותר בכוח.

וגם עכשיו קשה לי להאמין שהרחוב הפלסטיני תומך בארגוני הטרור, פשוט אין לו שום אפשרות לעצור אותם.

פורסם

העבר לא מלמד אותנו שום דבר. לא היה זמן בעבר בו טבחנו בפלסטינים באכזריות שאין כמותה, בתגובה להרג אצלנו כשזה ברור לכולם שזאת תגובה על מה שהם עשו.

ואגב, אם אתה רואה שמשהו לא הולך בכוח, זה לא אומר שהוא לא ילך ביותר כוח. להזכירך, הפצצה הגרעינית הראשונה לא הכניעה את יפן הפנאטית. השנייה כן.

מצד שני, לדעתי לפחות, זה בכלל לא שיקול. אכזריות שייכת לפלסטינים, לא לנו.

פורסם

אני לא חושב שזה באמת היה עוזר והעבר מלמד אותנו זאת.

ככל שאנחנו משתמשים ביותר כוח, ארגוני הטרור רק מגיבים יותר בכוח.

וגם עכשיו קשה לי להאמין שהרחוב הפלסטיני תומך בארגוני הטרור, פשוט אין לו שום אפשרות לעצור אותם.

א. תשים לב לכך שעל הנסיגה מעזה הם אומרים שהם "הכניעו" אותנו בכוח. אז הם צריכים להשתמש בעוד כוח.

הבעיה היא שעל כל רגע שהראנו להם את נחת הזרוע, גם הראנו להם חולשה וותרנות, אף פעם לא היכנו בברזל החם ומיצינו את הפעולות עד הסוף בדיוק כמו בלבנון.

ב. קשה לך להאמין שהרחוב הפלסטיני תומך בטרור?

החמאס בשלטון לא מספיק ברור לך?

פורסם

אני רואה שיש פה הרבה דברים שאין לך תשובה אליהם.

אבל לשאלתך, שמעת על הפיכה?

הרי העם הפלסטיני התחיל את האינתיפדה, לא?

הם יצאו לרחובות עם אבנים מול הרובים שלנו.

אם העם ירצה, העם ישנה.

למה שהוא ירצה כשהוא תחת כיבוש,אין לו אוכל ומים כי ממשלת ישראל חוסמת הכול,כשאין לו חשמל,כשהוא חי על כמות מינימאלית של אוכל ביום,וכהוא מושפט במחסומים בין רחוב אחד למשנהו?וזה בלי לדבר על ההפצצות..

מה בן אדם אמור להרגיש,מה בן אדם אמור לעשות אחרי שהוא רואה שכול דם ידיים וגופות בכול מקום,ומגלה שאלו השכנים ממול?

זאת התשובה להכול,בן אדם

פורסם

זאת לא התשובה לכלום.

כמו שכתבתי כבר, המצב לא היה ככה לפני זה.

הם הביאו את זה על עצמם.

לא היה עוני ברמה כזאת.

גם פה יש עוני, לך למשל לדימונה תראה מה הולך. אז גם הם צריכים לפוצץ את עצמם על אזרחים?

ושכחת למה יש מחסומים, אה?

אם הם לא היו מנסים לפוצץ פה ילדים, נשים וסתם אזרחים לגורמים, אז לא היו המחסומים האלה.

חוצמיזה שאין מחסומים בתוך עזה, שכחת שיצאנו משם?

ולמה אין חשמל?

ולמה אין מים?

הכל מאותן סיבות, הם מנסים לפגוע באזרחים תמימים. הם דירדרו בטיפשותם את המצב שלהם לרמה הזו.

כיבוש מה כיבוש, עשו לך שטיפת מוח כנראה.

אין לך מושג מה הולך פה בכלל.

למה הם שיגרו קסאמים אחרי שיצאנו מעזה?

עזה כבר לא כבושה. מה התירוץ?

עזוב אותך שטויות, הם ימצאו לך סיבות מפה ועד למכה.

הרי אם לא היו קסאמים ולא היו חוטפים את שליט, צה"ל לא היה יוצא למבצע הזה.

פורסם

:bash:

כמה טימטום :bash:

מה זה "הרחוב הפלסטינאי לא יכול לעשות שום דבר..."? בולשיט!

הם ניסו?

לא. הם בחרו בחמס לעמוד בראש הרשות, ולא באחד מהאירגונים האחרים שיוצגו ע"י אנשים שלא מקושרים לטרור.

לי יש רק הסבר אחד למצב- וזה שהם נהנים לראות את השכנים שלהם נהרגים וגפיים של הילדים שלהם עפים לכול מיני כיוונים. אחרת אין לי הסבר לזה שהם פשוט לא עושים שום דבר כדי להרגיע את המצב ולצאת ממעגל הטרור, אלא רק מחזקים אותו.

ישראל ביזבזה מספיק פלאיירים כדי להסביר להם שברגע שלא יהייה טרור, צה"ל יפסיק להיכנס בהם ויהייה להם סיכוי לצאת מה"כיבוש" (ואני באמת לא מבין על איזה כיבוש הם מדברים... הם כנראה מעדיפים שישראל תתייחס אליהם כאל מדינה שיורה עליה טילים, ותשטח אותם מרחוק בלי להכניס חיילים "כובשים"...)

פורסם

למה שהוא ירצה כשהוא תחת כיבוש,אין לו אוכל ומים כי ממשלת ישראל חוסמת הכול,כשאין לו חשמל,כשהוא חי על כמות מינימאלית של אוכל ביום,וכהוא מושפט במחסומים בין רחוב אחד למשנהו?וזה בלי לדבר על ההפצצות..

מה בן אדם אמור להרגיש,מה בן אדם אמור לעשות אחרי שהוא רואה שכול דם ידיים וגופות בכול מקום,ומגלה שאלו השכנים ממול?

זאת התשובה להכול,בן אדם

1. תוציא לך את המושג הזה כבר מהלכסיקון. אין יותר כיבוש נגמר הכיבוש לא קיים יותר כיבוש.

הכיבוש היחיד שקיים כרגע ברצועה הוא של החמאס והפאתח שמדי יום כובשים יותר אזורים תחת שליטתם.

ממחר הם יכולים לחיות כמו כל אחד אחר בעולם. אבל הם לא רוצים.

הם לא רוצים רק סיוע, הם רוצים סיוע ושטחים. הם לא רוצים רק כסף, הם רוצים כסף ושטחים.

הם לא רוצים רק שקט, הם רוצים שקט ושטחים.

והם לא רוצים שלום, הם רוצים שטחים ואת כל השטחים ואותך לא פה.

ואחרי שהם יקבלו את השטחים הם עדיין ילחמו בך כי אתה כבשת אותם וטבחת בהם.

את הפיגועים ההרג והסבל שהם גרמו הם כמובן ישכחו ולא יזכרו שקרה דבר כזה ולכן יאמרו שאתה משקר ומעליל עליהם.

את ירי הקסאמים כמובן שישכחו. שהם יעשו דבר כזה? נשמות שכמותם כפרה עליהם תמימים.

ואחרי שיגרשו אותך הם עדיין ירדפו אותך בכל העולם כנקמה. ואחרי שישמידו את העם היהודי הם יפגעו בכל מי שיזכיר אותו

בשם הצדק והקוראן.

2. מה.. אין להם אוכל? ומים? וחשמל? אוי איזה מסכנים, יו נופלת לי דמעה.. אה זה גשם... טוב נו ניסיתי.

תעשה לי טובה ואל תבלבל את המוח. אם היו משלמים חשמל היה להם עכשיו חשמל.

ואם יש אפשרות לפגוע בתשתית ולא בחיי אדם הרי זה מבורך.

ישראל לא צריכה לכלכל את הרשות. היא צריכה למכור להם, והרשות צריכה לשלם.

ישראל חוסמת בגלל שהכסף הולך למימון טרור ושחיתות וכחלק מהמלחמה בטרור הפלסטיני.

3. הוא מושפט במחסומים של הממשלה שלו לא שלנו. וכשהוא מגיע למחסומים שלנו הוא עובר בדיקה.

מה לעשות זה חלק מהמצב כנראה הזכרון שלך קצר.

4. מה בן אדם אמור להרגיש,מה בן אדם אמור לעשות אחרי שהוא רואה שכול דם ידיים וגופות בכול מקום,ומגלה שאלו השכנים ממול?

טוב זו השאלה הכי פשוטה.

לך תשאל את נפגעי הטרור בארץ הם יוכלו לומר לך.

פורסם

לך תשאל את נפגעי הטרור בארץ הם יוכלו לומר לך.

הוא תכף יגיד לך שגם זה תוצאה של הכיבוש, כי הכיבוש משחית :bash:

סיסמאות יש לאנשים האלה מפה ועד להודעה חדשה.

פורסם

מה שאתם מסרבים לבין זה שהם ואנחנו קשורים בקשר בילתי ניתן להפרדה

כל מה שקורה שם משפיע עלינו (לטובה וכמעט כל הזמן לרעה)

אם האנשים שם יחיו טוב יותר הם פחות יתעסקו באיך הם יכולים לשחוט יהודי ויותר יתחילו להנות מהחיים שלהם.

אנחנו עם כל העצבים והשנאה צריכים להבין את זה.

למרות שאנחנו מגיבים על כל ירי קסאם, המצב הזה לא יוביל לשום תוצאה.

הפעלת עוצמה צבאית מביאה לתוצאות הפוכות בצד שלנו

הריגת מחבל מביאה לעוד 3 במקומו (האחים דודים אבא וכולי שלו)

מצב של חוסר מעש, עוני , רעב, כל אלו מביאים לשנאה

אתם חיים טוב -אין לכם מושג מה עוצמת השנאה בצד השני.

אתם יכולים לומר -לא איכפת לי שישנאו. אבל כל זה משפיע עלי ועליכם לצורך העניין.

כמה שיותר שונאים אותי יותר מבצעים בי פיגועים שולחים עלי טילים חוטפים אותי ויותר שונאים אותי בעולם (ובאירופה במיוחד)

מה שגורם לי לבזבז יותר כסף על משאבים צבאיים ובטחוניים, מה שגורם לי לקבל פחות משכורת ומה שגורם לי לחיות פחות טוב.

בנוסף הסיכוי שלי למות ולהפצע בתמקפת טרור גדל , בנוסף בכל מקום בעולם מסתכלים עלי כאילו אני שותה דם של תינוקות פלסטינאים. ועוד סיבות רבות

מה שאני מנסה בכל בלבולי הבייצים האלו לומר זה שאנחנו קשורים אליהם והם אלינו.

כל הרג שם -משמעותו עוד הרג פה

אנחנו צריכים לסובב כיוון ולנסות להוציא אותם מעוני ומרעב

כדי שיחיו טוב. ואז אולי גם אנחנו.

אני לא אוהב אותם -אני פשוט אוהב אותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים