עבור לתוכן

בעיה עם הדרייבר של nvidia של הכרטיס מסך בבקשה עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי כרטיס מסך gforce6800 xt .... משום מה אף דרייבר חדש לא עובד לי חוץ מ 84.21

ששוחרר במרץ השנה.. כל פעם שניסיתי לעדכן לדרייבר חדש כולל האחרון 93.71 -(הכל הורדתי מהאתר של אנבידיה(

אני מפעיל תמחשב מחדש אחרי ההתקנה והווינדוס פשוט מסרב לעלות ועושה כל שנייה ריסטרט

טוב אז העלתי אותו במצב בטוח התקנתי שוב תדרייבר הישן ושוב הכל בסדר

מזה הדבר זה בבקשה תעזרו לי אני רוצה לעדכן תדרייבר וזה לא נותן לי שום דרייבר אחר חוץ מהישן

פורסם

תסיר את הדרייברים . תתקין תוכנה שנקראת driver cleaner pro , נמצאת במדור ההורדות פה באתר . שם תבחר לנקות את הדריוור הישן של התצוגה. ורק אחרי תתקין את הדרייור החדש .

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אחי השתמשתי גם בתוכנה הזאת לפני שכתבתי תאשכול זה לא עזר הרבה

תצילו אותי מישהו !! אני לא יכול לשחק במשחקים חדשים בגלל שהדרייבר ישן

פורסם

תוודא שהאנטי וירוס מכובה לפני שאתה מסיר את הישן

RESET

תוודא שהאנטי וירוס מכובה לפני שאתה מתקין את החדש.

פורסם
  • מחבר

גם לא עזר אחי ???

פורסם

תנסה לכנס ב SAFE MODE

למחוק את מה שיש שם

ולהפעיל את ה CLEANER

ואם יש לך DEFENDER או משהו דומה של ANTISPY וכדומה לכבות גם אותם

פורסם
  • מחבר

גם את זה ניסיתי ואין שינוי

פורסם

נראה כמו מקרה אבוד

אני הייתי מנסה FORMAT

פורסם
  • מחבר

אחי אתה חושב שאם הייתי בטוח שפרמוט יעזור לא הייתי עושה את זה מזמן?

הקטע הוא שמאז שקניתי תמחשב זה עושה לי ככה ועשיתי מלא פרמוטים מאז וכל פעם שהייתי מנסה להתקין דרייבר מסדרה 90 היה עושה לי ככה

ותראה חיפשתי בפורום של אנבידיה תראה מה הם רשמו על דרייברים מסדרה 90 בבקשה תפרשו לי נראה לי כאן הפתרון

As with every released driver, version 91.47 of the Release 90 driver has open issues and enhancement requests associated with it. This document includes lists

of issues that are either not fixed or not implemented in this version. Some problems listed may not have been thoroughly investigated and, in fact, may not be NVIDIA issues. Others will have workaround solutions.

Due to a limitation with the 91.47 driver if you perform a clean driver installation (no previous NVIDIA drivers installed), you must reboot your computer. If you do not reboot, the predefined application (game) profiles will not be activated and you may experience application stability problems.

This following document includes issues that occur under the Windows XP, Windows 2000, or Windows Media Center Edition OS:

פורסם

תתקין את הדרייברים של NGO. הם הרבה יותר יציבים. חוצמזה יש לדרייברים האלה באג עם מהירות הזכרונות.

פשוט שערוריה איך Nvidia מוציאה כאלה דרייברים ואנשים ממשיכים לקנות את החומרה שלהם. תחפש בגוגל יש אנשים שהדרייברים האלה הרגו להם את הכ. מסך.

בעבר הייתה גרסת דרייברים שהרסה לאנשים את המסך. הם פועלים בטקטיקה מאוד מלוכלכת. הם אף פעם לא מודים שהדרייברים שלהם גורמים לנזקים שהם גורמים בפועל, וככה אנשים נמנעים מלתבוע אותם.

לדעתי הפיתרון היחיד זה שמישהו יגיש תביעה ייצוגית נגדם. המון אנשים נפגעו מהדרייברים של Nvidia. לי למשל נדפק צ'יפ זיכרון במסך בגלל "פיצ'ר" שהם הכניסו באיזו גרסה פעם, פיצ'ר שפתאום נעלם גרסה אח"כ.

ממליץ בחום לא להתקין דרייברים של nvidia, אפילו WHQL, לפני שאתה מחכה שבוע ובודק אם לאנשים היו בעיות איתם.

פורסם

הבעיה שהבאת לפה מ NVIDIA מתארת בעיית תאימות עם פרופילים של משחקים לא עם מערכת ההפעלה

תקרא טוב לפני שאתה זורק האשמות

וגם אז אומרים לך תעשה RESTART

אני לקוח די ותיק של NVIDIA לא היו לי בעיות איתם במספר כרטיסים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים