פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מעולה טכנית, נחש לא מתחיל באותה אות כמו פרפר ופיל חחחח זה כל הפאנצ' שאתה בטוח שזאת תהיה הטעות אבל הטעות היא שלפיל קוראים חיים וזה מצחיק חכו עכשיו אני חושב על עוד אחת
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים לדעתי היו פשוט צריכים להחליף את הנחש בחיה אחרת שמתחילה באות פ', כמו פינגווין
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים :spam: :spam: :spam: בדוק בגללכם יינעל הדיון. בדיחת קרש: מה ההבדל בין הכנסת לקונדום? בקונדום נכנס רק ז** אחד
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים לרב החיד"א זצ"ל היה תלמיד שהיה משגע אותוכל דבר היה אומר "מנין לך ?" , "איפה זה כתוב ?" "מי אמר שזה ככה ?" .............יום אחד התלמיד כהרגלו שאל את הרב החיד"א זצ"ל שאלה מעצבנת...הרב החיד"א ז"ל אמר לו - אוהה זה שאלה חשובה עיין בספר חיי אברהם ...כל התלמידים צחקו על התלמיד , אז התלמיד אמר להם- למה אתם צוחקים ? השאלה שלי שאלה חשובה ....בסוף השעור התלמידים שאלו את הרב החיד"א - איפה הספר חיי אברהם ?הרב אמר לתלמידים - כמה אברהם חי ? קע"ה שנה ( ק =100 ע=70 ה=5) 175 שנהראשי תיבות ק'ושיית ע'ם ה'ארץ .....
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים לרב החיד"א זצ"ל היה תלמיד שהיה משגע אותוכל דבר היה אומר "מנין לך ?" , "איפה זה כתוב ?" "מי אמר שזה ככה ?" .............יום אחד התלמיד כהרגלו שאל את הרב החיד"א זצ"ל שאלה מעצבנת...הרב החיד"א ז"ל אמר לו - אוהה זה שאלה חשובה עיין בספר חיי אברהם ...כל התלמידים צחקו על התלמיד , אז התלמיד אמר להם- למה אתם צוחקים ? השאלה שלי שאלה חשובה ....בסוף השעור התלמידים שאלו את הרב החיד"א - איפה הספר חיי אברהם ?הרב אמר לתלמידים - כמה אברהם חי ? קע"ה שנה ( ק =100 ע=70 ה=5) 175 שנהראשי תיבות ק'ושיית ע'ם ה'ארץ .....נראה לי שיש לנו זוכה בת'רד הבדיחות הגרועות ביותר !היתה תחרות קשה, אבל בסוף היה נצחון בנוק אאוט
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים פעם היו שני שכנים וקראו להם יוסי ואחמדיוסי סייד את הקירות, גם אחמד סייד את הקירותיוסי החליף מרצפות, גם אחמד החליף מרצפותיוסי שיפץ את המטבח, גם אחמד שיפץ את המטבחיום אחד אחמד הגיע ליוסי כולו מאושר "מכרתי היום את הבית ב600,000$"אז יוסי בשוק "מה זה אפילו 400,000$ לא הצלחתי להשיג על שלי"ואחמד ענה לו "כן אבל לך יש שכן ערבי"
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים לרב החיד"א זצ"ל היה תלמיד שהיה משגע אותוכל דבר היה אומר "מנין לך ?" , "איפה זה כתוב ?" "מי אמר שזה ככה ?" .............יום אחד התלמיד כהרגלו שאל את הרב החיד"א זצ"ל שאלה מעצבנת...הרב החיד"א ז"ל אמר לו - אוהה זה שאלה חשובה עיין בספר חיי אברהם ...כל התלמידים צחקו על התלמיד , אז התלמיד אמר להם- למה אתם צוחקים ? השאלה שלי שאלה חשובה ....בסוף השעור התלמידים שאלו את הרב החיד"א - איפה הספר חיי אברהם ?הרב אמר לתלמידים - כמה אברהם חי ? קע"ה שנה ( ק =100 ע=70 ה=5) 175 שנהראשי תיבות ק'ושיית ע'ם ה'ארץ ..... ???אם היא לא הייתה בדיחה מתה, מטופשת, גמורה, הרוגה אז מילא, אבל מה?
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים לרב החיד"א זצ"ל היה תלמיד שהיה משגע אותוכל דבר היה אומר "מנין לך ?" , "איפה זה כתוב ?" "מי אמר שזה ככה ?" .............יום אחד התלמיד כהרגלו שאל את הרב החיד"א זצ"ל שאלה מעצבנת...הרב החיד"א ז"ל אמר לו - אוהה זה שאלה חשובה עיין בספר חיי אברהם ...כל התלמידים צחקו על התלמיד , אז התלמיד אמר להם- למה אתם צוחקים ? השאלה שלי שאלה חשובה ....בסוף השעור התלמידים שאלו את הרב החיד"א - איפה הספר חיי אברהם ?הרב אמר לתלמידים - כמה אברהם חי ? קע"ה שנה ( ק =100 ע=70 ה=5) 175 שנהראשי תיבות ק'ושיית ע'ם ה'ארץ .....טוב, זה "בדיחה" שבאמת דורשת הסבר להדיוטות כמונו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.